Produs nou

Curea Pe Burete Umplutură Vibrator Curea de Cauciuc Chilotei Lesbiene Simt Realist Pentru Vagin/Anal Plug Jucarii Sexuale Pentru Femei SHEKI Sex-Shop

999 Produse

39.48lei

-15%

46.99lei

Adauga la lista de dorinte

Vă rugăm să vă Abonați magazinul nostru!!

Vom neregulat dat niște Cupoane!!Pentru fanii nostri de sprijin!!Valoarea cuponului este incert!!(2$-10$ un prag) Pentru Mai multe Detalii, vă rugăm să verificați în "Hrană pentru animale" !!

Pachetul include:

1 X Vibrator

Descriere Produs

1.Material de silicon. 2.Culoare: culoarea pielii/ Maro 3.Dimensiune produs: Dimensiune:Despre L=5.91 inch(150mm)*D=1.57 inch(40 mm) 4.Net greutate: Aproximativ 65g 5.Pachet discret,produsul pachet cu sac de plastic negru fara sex cuvinte,ne va proteja intimitatea. 6.Rezistent la apa:100%rezistent la apa 7.Ambalare:ambalaj Discret. 8.Ușor de curățat:După utilizare,cu apă Caldă și săpun poate fi folosit pentru a curăța,cu detergent special si dezinfectant. 9.

Notă:

1.Vă rugăm să permiteți-1-3mm eroare din cauza manuală de măsurare.pls asigurați-vă că nu minte înainte de a licita. 2.Din cauza diferenței între diferite monitoare, imaginea nu poate reflecta culoarea reală a elementului.

În condiții de siguranță material EVA

Mediu prietenos materiale Non-toxice

De zi cu zi rezistent la apa/Повседневная водонепроницаемость

DIMENSIUNEA

Afișare produs

Post-vânzare, garanție

Despre Pachet

În scopul de a proteja intimitatea dumneavoastră, vă garantăm pentru a trimite produsele într-o stare de siguranță.Produsul va fi dotat cu un airbag/galben cu bule de plic de plastic pentru a evita deteriorarea în timpul transportului.

Despre Garanție

Rambursare completă dacă produsul nu corespunde descrierii sau defecte.

Despre Produs

Toate produsele sunt 100% de brand nou, funcțional și verificate cu atenție înainte de a trimite.Toate produsele sunt realizate din material de calitate Medicală, siguranța 100%, inofensiv pentru organism, (este normal ca tu miros miros ușor atunci când deschideți mai întâi, pentru că produsul a fost sigilat pachet de luni de zile.Vă rugăm să curățați-l și uscați-l în mod natural, mirosul va dispărea în curând.)

Despre Transport

Vom trimite comanda in termen de 5 zile lucrătoare.Timpul de livrare variază în funcție de diferite țări și vor fi afectate de vreme, de sărbătorile legale și așa mai departe.Daca pentru cineva nu recevie în declare timp, vă rugăm să ne contactați.Ce să mai, dacă îndeplinesc produs problema Vă rugăm să folosiți produsul în conformitate cu manualul produsului în primul rând, dacă tot nu se poate folosi, vă rugăm să contactați serviciul clienți în timp, vă rugăm să nu deschideți disputa la voi, noi credem communiocation este mult mai bine decât în litigiu.

Despre Timpul De Lucru

Din cauza diferenței de timp, va exista o întârziere în comunicare, dar mesajele vor fi răspuns în termen de o zi de lucru.vă rugăm să fie pacient.

Despre Feedback-Ul

Am în vedere clienții noștri prieteni.Sperăm că veți putea face cumpărături de la noi cu mai multă fericire și mai puțin vă faceți griji.sprijinul dumneavoastră este foarte importantă pentru noi, vă Rugăm să nu uitați să ne lăsați 5 Stele feedback-ul.

Dacă există orice alte probleme , faceți Clic pe Ajutor:

https://helppage.Funkit.ro/buyercenter/index.htm#centerhttps://helppage.Funkit.ro/buyercenter/index.htm#cente

  • Origine: NC(de Origine)
  • Material: Silicon
  • Nume De Brand: SHAKI
  • Numărul De Model: 20010801
  • Dimensiune: Increasing the enlargement
  • Tip De Element: Dildo-uri

Etichete: penis artificial, al meu jucării sexuale, jucărie sexuală, anal, vibrator xxl, vibrat, sex, anal plug, penis artificial femeia patrunde barbatul, de sex masculin sextoy.

Scrie o recenzie

Curea Pe Burete Umplutură Vibrator Curea de Cauciuc Chilotei Lesbiene Simt Realist Pentru Vagin/Anal Plug Jucarii Sexuale Pentru Femei SHEKI Sex-Shop

Curea Pe Burete Umplutură Vibrator Curea de Cauciuc Chilotei Lesbiene Simt Realist Pentru Vagin/Anal Plug Jucarii Sexuale Pentru Femei SHEKI Sex-Shop

Scrie o recenzie

Produse similare