Produs nou

Mini Drona Cu/Fara Camera HD de Inalta Modul Hold RC Quadcopter RTF WiFi FPVQuadcopter Urmați-Mă Elicopter RC Quadrocopter Copil'

999 Produse

68.46lei

Adauga la lista de dorinte

Caracteristici:

1.1 Minute pentru a Obține a Început: De inteligent calcularea altitudine barometrică și poziționarea situându-se, se caneffectively face zbor a aeronavelor.Procesul este buna!Face aeriană photographyanti-se agită și pentru a preveni fotografierea aeriană de la estomparea.

2.Traiectoria de Indicare: Deschide track-găsirea de zbor funcție prin APLICAȚIA, trage pe ecranul telefonului și doriți pentru a acoperi traiectoria de zbor de linie va zbura în mod automat în funcție de traiectoria trasată.Nu este nevoie pentru greoaie inteligente de control al zborului automat.

3.Somato-senzoriale Manipulare: Cu APLICAȚIA, gravity senzor de zbor funcția este activată, iar butonul este înclinat leftithout un buton.Stânga și dreapta direcție, puteți controla avionul, mai profundă experiență de zbor, și mai stimulativ de joaca.

4.360°Cascadorii în Aer: Cu un stabilă, situându-se de performanță de sistem, este ușor de utilizat un control de la distanță. 360 de grade se rostogolea cascadorii în aer, continuă rostogolea operație, apoi aeronava automat face ajustări și echilibru, inteligent și distractiv.

5.Modular Baterie: Modular design baterie, integrat cu cele mai multe mini-drone în piață.Bateria este mai convenabil de a înlocui.La densitate mare de energie baterie cu litiu crește în mod eficient consumul de energie.

6.Pliere Corpului: bratul are un clasic și convenabil de trei-dimensional, design pliabil, și simt doar dreapta.Chiar și după mii de falduri, stabilitatea în timpul zborului este garantat.

7.Inteligent și ușor de utilizat: are un sofisticat sistem zbor și este echipat cu un 1080P HD camera.Face control ușor de utilizat, fotografie aeriană este la îndemână.

8.1080 P drone vă permite să înregistreze în format HD și să înregistreze de fiecare dată cu unghiuri diferite.Clipe minunate, să stai în centrul atenției și să păstreze amintiri frumoase.

9.1080 P HD sistem de imagini: Cu video HD 1080P rezoluție și pixel HD fotografie încă de rezoluție.Nedenaturată lensexcellent performanță optică, suficient pentru a înregistra minunat.

10.Sub zborul stabil de performanță, se poate mai bine de a efectua mai bine de fotografie aeriană.Anti-shake de fotografiere, de restaurare, detalii, face o imagine mai naturală și mai clară.

11.În timp Real a imaginii HD de transmisie: Conectați-vă la aeronave Wifi, puteți obține controlul deplin de zbor și de fotografie, theflight proces poate fi Uita-te la imagini de înaltă definiție de fotografie aeriană de theaircraft, și, de asemenea, facilita accesul la mediul înconjurător.Linie monitoringthe poza este clar și adevărat.

12.Telefon mobil de control multi-funcție: Descărcați oficial aplicația și conectați-vă la Wifi de aircraftFull control al aeronavei, mai funcțional.

Descrieri:

1.Puternic, cu până la 15 de minute timp de zbor.

2.Conceput pentru nou personalizat de mână, începe în 1 minut.

Caietul de sarcini:

Model: KK8

Nume: Mini-pliere foarte lung rezistenta aeronave

Material: Plastic

Culoare: Negru

Telecomanda Distanta: 100M

Dimensiune: 13x13x3.5cm

Foto-video: 1080P

Drona Baterie: 3.7 V 800mAh baterie cu litiu (1 buc/2 buc/3pcs Opțional)

Control de la distanță Baterie: 3*1.5 V Baterie AAA(Nu sunt Incluse)

Timp de incarcare: 90 minute

Timp de lucru: 13-15 minute

Pachet De Informații:

Dimensiune pachet: 210x60x110mm/8.19x2.34x4.29in

Greutate pachet: 261g/9.14 oz

Cutie De Depozitare Pachet

Pachetul Inclus:

1 x RC Drone

1 buc/2 buc/3pcs x Drona a Bateriei(Opțional)

1 x Control de la Distanță

1 x Șurubelniță

1 x Cablu USB

4 x Schimb cu zbaturi

4 x capac de Protecție

55555

  • Sursa De Alimentare: electric
  • Control De La Distanță: Da
  • Intervalul De Vârstă: > 8 ani
  • Numărul De Model: KK8
  • Dimensiuni: 13x13x3.5cm
  • Timp De Zbor: 13-15 minute
  • Prize De Tip: Cablu USB
  • Distanța De La Distanță: 100M
  • Garanție: -
  • Motor: Motor Perie
  • Material: Plastic
  • Origine: NC(de Origine)
  • Timp De Încărcare: 90 de minute
  • Modul Controler: MODE2
  • Fotografie Aeriană: Da
  • Canale De Control: 4 Canale
  • Avertizare: -
  • Tensiune De Încărcare: 3.7 V
  • Controler Baterie: 3*1.5 V baterie AAA(nu sunt incluse)

Etichete: camion rc, drona hubsan, carbon drone cadru, quadcopt, 220v router, e mini drona, drona quadrocopter, original rc quadcopter, fpv cadru, drona.

Scrie o recenzie

Mini Drona Cu/Fara Camera HD de Inalta Modul Hold RC Quadcopter RTF WiFi FPVQuadcopter Urmați-Mă Elicopter RC Quadrocopter Copil'

Mini Drona Cu/Fara Camera HD de Inalta Modul Hold RC Quadcopter RTF WiFi FPVQuadcopter Urmați-Mă Elicopter RC Quadrocopter Copil'

Scrie o recenzie

Produse similare