Produs nou

Auto-Adeziv Jaluzele Jumătate Perdele Opace Pentru Baie Balcon Stele Imprimate Nuante Perdele Pentru Camera De Zi Fereastră Decor

999 Produse

16.52lei

-29%

23.58lei

Adauga la lista de dorinte

Descriere Produs:

Deschiderea și Închiderea Metoda:Superioare Deschide

Tip:Perdea

Funcția:Translucidus (Umbrire Rata De 41%-85%)

Culoare:Alb,Negru,Gri, Galben, Maro, Bleumarin

Aplicabile Tip Fereastră:Fereastra Oriel

Tip De Instalare:Instalare Tavan

Material:Poliester

De Utilizare:Acasă,Cafenea,Birou

Locație:Fereastră

Dimensiune(1,lățime*lungime):60*150 cm/23.62*59.06

Dimensiunea(2,lățimea*lungimea):60*180 cm/23.62*70.87

Dimensiuni(3,lățime*lungime):90*150 cm/35.43*59.06

Dimensiuni(4,lățime*lungime):90*180 cm/35.43*70.87

Caracteristici:

1. Material: cortina adoptă non-țesute material, care este în condiții de siguranță și non-toxice, respirabil și de protecție a mediului, și se poate bloca cele mai multe dintre radiațiile ultraviolete nocive și praf pentru a oferi mediul confortabil de acasa.

2.În condiții de siguranță și de Încredere: mulți copii și animale de companie sunt foarte obraznic și sunt foarte interesați de tot.Multe perdele conțin lanțuri de șirag de mărgele și din cordonul ombilical, care sunt atractive și periculos pentru ei, astfel încât cortina elimină aceste modele și reduce probabilitatea de evenimente tragice cauzate de aceste modele.

3. Ușor și Convenabil: instalarea perdele necesită doar trei pași - tăiere, rupere și lipire, care nu mai necesită instrumente complicate.Și puteți salva o mulțime de timp și nu aveți nevoie pentru a găsi oameni profesionisti pentru a instala.

4. Nelimitat: aceasta este o perdea care pot fi tăiate la va.Ești încă anxietate despre găsirea o perdea potrivita pentru casa ta fereastră?Acum, această perdea vine să vă salveze.Ai nevoie doar să-l taie în funcție de dimensiunea ferestrei pentru a o ajusta la dimensiunea potrivita.

5. Ușor de curățat: Dacă praful, puteți să ștergeți-o cu o cârpă sau de pui pene duster, nu este nevoie să se spele, care pot păstrați-l curat și să fie benefic pentru ambele mâini.

Pachetul Include:

1BUC x cortina

Note:

1. Vă rugăm să permiteți 1-3 cm diferenta din cauza manuală de măsurare și 3-5 g pentru diferența între culori diferite.

2. Datorită ecranului diferenta de culoare poate fi o mică diferență față de ceea ce vă așteptați, vă rugăm să permiteți.

  • Tip: Roman Shades
  • Stil: Roman
  • Este Dispozitiv Inteligent: No
  • Numărul De Model: Jumătate Perdele Opace
  • Dimensiune Foaie: Lamă Lată
  • Origine: NC(de Origine)
  • model: Vertical
  • Deschiderea și Închiderea Metoda: Inferior Deschis
  • Material: Poliester
  • Tehnica: Placă plană
  • Tip De Instalare: Instalare Plafon
  • Aplicabile Tip Fereastră: Oriel Fereastra
  • Format: Scara Centura

Etichete: blackout cortina, uaz jaluzele, copac roșu, umbra, perdele, draperii romane, perdele, scurtă mici cortina, moare perdele, jaluzele țesute, perdea de usa, perdea pentru camera live.

Scrie o recenzie

Auto-Adeziv Jaluzele Jumătate Perdele Opace Pentru Baie Balcon Stele Imprimate Nuante Perdele Pentru Camera De Zi Fereastră Decor

Auto-Adeziv Jaluzele Jumătate Perdele Opace Pentru Baie Balcon Stele Imprimate Nuante Perdele Pentru Camera De Zi Fereastră Decor

Scrie o recenzie

Produse similare