Produs nou

Conform cerințelor Clienților pentru producerea de aliaj de titan șuruburi/buloane Gr5

999 Produse

557.46lei

Adauga la lista de dorinte

Titan șuruburile caracteristice:

1.Lumina

Titan e densitatea relativă este de aproximativ jumătate de cupru și aproximativ 60% din fier.

2.Puternic

Pentru greutatea sa, titan este de aproximativ șase ori mai puternic decât aluminiul și aproximativ de două ori la fel de puternic ca fierul.

3.Inoxidabil

Titan are o mai bună rezistență la coroziune împotriva ocean de apă din oțel inoxidabil.

4.Rezistență La Căldură

Titan are o mult mai bună rezistență la căldură decât aluminiul.

5.Om Prietenos

Titan este sigur, deoarece este biocompatibil și nu dăunează organismului uman.

6.Earth Friendly

Titan este 100% reciclabil și este foarte prietenos pentru mediu.

7.Disponibilitatea Abundente

Titan este unul dintre cele mai abundente elemente existente din punct de vedere practic-utilizarea de metal în spatele fier, aluminiu si magneziu.Este menționată ca o resursă inepuizabilă (titan minereu minerale, cum ar fi rutil).

Timp de livrare :

În cazul în care mărfurile avem stoc vom livrare în termen de 3 zile,Dacă este necesar pentru producerea avem nevoie de aproximativ 7-15 zile pentru a pregăti bunuri.Asa ca cel mai bine înainte de a lua pentru a ne contacta.

Mod de livrare :

Dacă nu sunteți grăbiți-vă ecnomic exprima vom livrare prin HK Post despre 15-45days va primit produsele

Dacă ești vrei sa primit bunurile în scurt timp va vom livrare prin DHL, TNT, UPS, FEDEX așa că va fi primit bunuri de aproximativ 3-5 zile.

Politica De Retur:

Toate elementele noastre sunt 100% de brand nou, noi nu vindem nimic altceva decât asta.Dacă elementul nu prezinta defecte sau rupte, vă rugăm să ne contactați în termen de 3 zile lucrătoare.Întrebări/nelămuriri va fi răspuns în termen de 24 de ore de luni până vineri.Cumpărătorii pot să ne contactați la sfârșit de săptămână sau de sărbătorile pubian și vom răspunde în următoarea zi lucrătoare.

Noi va oferim înlocuiri, schimb sau rambursare completă. 100% Satisfacție garantată.Vom fișier daune sau pierderi de cerere pentru cumpărătorii noștri și garantat de cumpărători vor primi produse în timp util.

O mulțime de produse de Titan putem produce,Dacă nu Vă puteți vedea în magazinul nostru, vă Rugăm să lăsați masaj doriți să comandați,vă Mulțumesc sprijinul dumneavoastră LAK-Titan

Toate dimensiunile:

-Gr5 Hexagon capac șuruburi cu cap DIN912 m6* 20 N. 30

-Gr5 Hexagon capac șuruburi cu cap DIN912 m6* 15 N. 30 -Gr5 Hexagon capac șuruburi cu cap DIN912 m6* 35 N. 20 - Gr5 Hexagon capac șuruburi cu cap DIN912 m6 *10 N. 30 - Gr5 Hexagon capac șuruburi cu cap DIN912 m6* 30 N. 20 -Gr5 Hexagon capac șuruburi cu cap DIN912 m6* 25 N. 20 - Gr5 Hexagon capac șuruburi cu cap DIN912 m5* 16 N. 20 -Gr5 Hexagon capac șuruburi cu cap DIN912 m5 * 20 N. 15 - Gr5 Hexagon capac șuruburi cu cap DIN912 m5 * 30 N. 20 - Gr5 Hexagon capac șuruburi cu cap DIN912 m8 * 40 N. 9

  • culoare: Natura
  • STANDARD: DIN912
  • Origine: NC(de Origine)
  • DIY Consumabile: Pentru prelucrarea metalelor
  • Certificare: NICI unul
  • Numărul De Model: DIN912
  • Material: Gr5

Etichete: m2 5 șuruburi din titan, șurub cu șurub, m18 șuruburi din titan, tacamuri de titan, foaie de titan, prindere instrument, bolt de blocare baril, tabăra de titan, fl studio 20 software, ecm titanium.

Scrie o recenzie

Conform cerințelor Clienților pentru producerea de aliaj de titan șuruburi/buloane Gr5

Conform cerințelor Clienților pentru producerea de aliaj de titan șuruburi/buloane Gr5

Scrie o recenzie

Produse similare