Produs nou

FIERBINTE 4BUC Pat Dop & Mobilier Dop Caster Cupe se Potriveste la Toate Roțile de Mobilier,Canapele,Paturi,Scaune Previne Zgârieturi

999 Produse

44.14lei

-10%

49.06lei

Adauga la lista de dorinte

FIERBINTE 4BUC Pat Dop & Mobilier Dop Caster Cupe se Potriveste la Toate Roțile de Mobilier,Canapele,Paturi,Scaune Previne Zgârieturi

Oferim discount pentru cantitate mare.Bine ati venit la contact cu noi!

[Gama aplicabile] Fiecare mobilier caster cupe dimensiunea,puteți să-l din imagine.Nostru dopuri de cauciuc se potrivesc aproape la toate roțile utilizate în viața de zi cu zi, este perfect pentru a proteja podea și de a preveni alunecarea.

[Caracteristici] scaun dopuri au lustruire suprafața de contact cu solul pentru a se asigura nici zgârieturi sau dae de podea (parchet sau gresie).convexitatea design va ajuta mobilier dopuri suporta mai greu sarcina și de a face mobilier în loc ferm.

[Ușor De Utilizat] atunci Când doriți să păstrați mobilier de staționare, trebuie doar pentru a pune această roată dop de sub roțile de mobilier, și nu se va muta.

[O Gamă Largă de Aplicații]A Funiture Dop Potrivit pentru toate mobilier cu roți, cum ar fi paturi, canapele, diverse mese si scaune, etc.

Ușor de Curățat: este ușor de vid, dar este, de asemenea, ușor de curățat.Tot ce trebuie să faci este ștergeți-l cu un prosop umed.

Culoare:Negru

Material:cauciuc

Dimensiuni:Lungime 8,2 cm, latime 5,6 cm

Conținutul Pachetului:

4 * Pat Dop Caster Cupe

Doar cele de mai sus pachetul de conținut, alte produse nu sunt incluse.

Notă: Lumina de fotografiere și afișează diferite poate provoca culoarea elementului din imagine un pic diferite de cele reale.Măsurarea permis de eroare este +/- 1-3cm.

Despre Noi

Noi oferim un produs bun cu cel mai bun pret,ne-am sprijini cu Ridicata/Picătură de Transport maritim Pentru

1. Pentru Picătură de Transport maritim comanda, te rog remarca"dropshipping ordine", vom prioritiza.

2. Pentru en-Gros/Drop comenzi de Livrare, dacă aveți orice idei cu privire la prețul sau pachetului,vă rugăm să ne contactați în avans,vă vom oferi cele mai bune servicii pentru a satisface cerintele dumneavoastra.

Despre Plată

Dacă te întâlnești probleme atunci când efectuarea plății, vă rugăm să contactați Funkit.ro Centru de Servicii pentru Clienți pentru a cere ajutor:

Despre Transferurile

1.Vom trimite comenzi URGENT termen de 2-5 zile(cu excepția week-end și de sărbătorile naționale) după ce plata dvs. este completat în mod normal.

2.Vă rugăm să scrieți completati adresa de livrare corecta numărul de telefon și codul poștal, în special Rusia și Belarus cumpărători, vă rugăm să confirmați numele tău complet.

3.Vă rog să observați că noi nu va fi responsabil pentru plata taxelor vamale.Vă rugăm să vamale clearance-ul de unul singur.

4.Noi oferim atât postul de transport maritim și exprima shippings.Pentru cele mai multe țări, post livrare durează aproximativ 25-35 de zile lucrătoare, și mai mult pentru unele țări ca Brazilia, Peru.

Expres transport inlcude DHL, EMS, Funkit.ro Premium de Transport și Linii Speciale ca Aramex.Este nevoie de aproximativ 7 zile.(Se va întârzia, dacă țara dumneavoastră întâlni unele probleme,greva muncitorilor,vreme problemă și așa mai departe.)

Despre Servicii post-vânzare

Suntem vânzător de încredere, și ne-am nostru profesionist după-vânzare de servicii pentru toate obiceiurile noastre.Dacă există orice întrebare cu privire la scopul,vă rugăm să ne contactați în avans ,vom fi mereu aici până când veți obține un fericit răspunsul.

Despre Feedback-Ul

1. Vă rugăm să verificați pachetul și element atunci când vei ajunge cu grijă pentru a asigurați-vă că nu există nici o problemă.

2. Dacă aveți orice probleme sau nu sunt pe deplin mulțumit cu pachetul,vă rugăm să nu ezitați să ne contactați înainte de a părăsi feedback-ul negativ.Vom rezolva problema pentru a te satisface.

3. Dacă nu există nici o problemă, vă rugăm să ne lăsați 5 stele feedback-ul pozitiv.

Afirmația este cea mai mare motivația noastră ! ! !

  • type6: Tampoane Picior
  • type4: Caster Cupe
  • type8: Mobilier De Protecție
  • type5: Scaun Caster
  • Type2: Mobilier Roți Dop
  • Type3: Canapele Roți Dop
  • type7: etaj birou
  • Origine: NC(de Origine)
  • type1: mobilier dop

Etichete: canapea extensibilă, Caster, antic canapea de piele, metal tankard, ikeia canapea mobilier, dop pentru scaun, scaun teren, hamy canapea mobilier, ceașcă de cafea, pat dop.

Scrie o recenzie

FIERBINTE 4BUC Pat Dop & Mobilier Dop Caster Cupe se Potriveste la Toate Roțile de Mobilier,Canapele,Paturi,Scaune Previne Zgârieturi

FIERBINTE 4BUC Pat Dop & Mobilier Dop Caster Cupe se Potriveste la Toate Roțile de Mobilier,Canapele,Paturi,Scaune Previne Zgârieturi

Scrie o recenzie

Produse similare