Produs nou

ARCHON D1A W1A scufundări lumina lanternă Subacvatică 100m rezistent la apa lanterna se arunca cu capul de iluminare CREE XP-E R3 LED max 75 lm scufundări lanterna

999 Produse

85.85lei

-20%

107.32lei

Adauga la lista de dorinte

CAIETUL de sarcini:

◆ Model: W1A Scufundări Lumina ◆ Bec: CREE XP-E R3 LED-uri (max 75 lumeni) ◆ Temperatura de culoare: 6500 K ◆ Un nivel de ieșire: mare doar ◆ Durata: 120 min ◆ Reflector: coaja de portocala reflector din aluminiu ◆ 1,5 mm lentile policarbonat ◆ Material carcasă: rezistent aluminiu pentru aviație. ◆ Unghi fascicul de lumină: ca. 16° hot spot ◆ Tratament de suprafață: anodizare premium ◆ Culoare: Negru / Rosu / Albastru / Auriu ◆ Baterie: Baterie AAA * 1 ◆ Cu masca de scufundări clip ◆ Cu polaritate inversă protecție ◆ Operare tensiune: 1.5 V-0,8 V ◆ Rezistent la apa: 100 Metri sub apă ◆ Dimensiuni: 77 mm(lungime)*14 mm (dia.de carcasă)* 17 mm (dia.de cap de lampă) ◆ Greutate în aer: 20 g. (fara baterie); 31 g. (cu baterie) ◆ Subacvatice greutate: 12 g. (cu baterie) ◆ Pachet de încercare la cădere de la înălțime: 1,5 Metri

DE INSTALARE A BATERIEI:

1. Deșurubați lampa cap, ținându-l cu vârful în sus. 2. Scoateți bateria și înlocuiți-o cu una proaspătă pe polaritatea semne. 3. Șurub cap de lampă în jos.NU ACTIVAȚI ÎNCĂ.

ON/OFF:

Atunci când lumina este oprit, porniți lampa capul contra-sensul acelor de ceasornic până când se activează.NU STRÂNGEȚI PREA TARE.Pentru a stinge lumina, înapoi pe cap de lampă în sensul acelor de ceasornic cu 90 de grade sau mai puțin decât o rotație completă.Pentru utilizare subacvatică, sprijinul pe mai mult de o rotație completă, probabil, va provoca inundații.Continua să se retragă pentru aproximativ o rotație completă pentru a elimina posibilitatea de lumina activarea din greșeală în depozit.

ATENȚIE:

1. Nu încercați niciodată să reparați sau să modificați lumină. 2. Vă rugăm să verificați lumina în mod regulat pentru margini ascuțite, zgârieturi sau deteriorări ale suprafeței sau O-ring, deoarece acest lucru poate provoca lumina să inunde sub presiune.VĂ RUGĂM SĂ LUBRIFIA FIRELE, O-RING GROOVE CU UNSOARE SILICONICĂ ÎN TIMP UTIL. 3. Vă rugăm să clătiți suprafața produsului bine după fiecare utilizare.Permite suficient timp să se usuce atât în interiorul cât și în afara înainte de depozitare. 4. Vă rugăm să scoateți bateria pentru transport sau depozitare.Nu așezați bateria în foc sau să-l expuneți la căldură directă.Nu umed sau lovit bateria.Vă rugăm să încărcați bateria după fiecare utilizare, sau o dată la fiecare trei luni, pentru a evita supra-descarcare. 5. Nu lăsați niciodată lumina nesupravegheat atunci când este pe. 6. Vă rugăm să țineți dispozitivul la îndemâna copiilor sau animalelor de companie. 7. Să nu mai strălucească lumina umane sau animale ochi.

Rezistent la apa adâncime

IP68 rezistent la apa nivel, scufundări adâncime de până la 100m.

Aplicabile scene

Transport

1.În mod normal, ne va trimite bunurile în termen de 1-3 zile lucrătoare după ce plata este verificată prin Funkit.ro.

2.Vă rugăm să verificați adresa și numărul de contact este corect,mai ales verificați codul poștal și orașul este informarea corectă ,în caz contrar coletul nu va fi nava .

Garanție

Un an de garanție pentru toate produsele, orice unitate care dovedește defecte în perioada de garanție perioada de valabilitate va fi reparat fără costuri pentru piese sau înlocuit.Utilizatorul final este responsabil pentru toate taxele de transport .Garanția nu acoperă nici întâmplătoare, accidentale sau daune indirecte, decurgand din utilizarea.

Feedback-Ul Și Rating

Apreciem afacerea dvs. foarte mult.Dacă sunteți mulțumit cu produsele și serviciile noastre, vă rugăm să ne lăsați un feedback Pozitiv si rating de 5 Stele.Recunoașterea ta ne va face mai încrezători pentru a dezvolta afacerea noastră și să vă servească mai bine.

Dacă nu sunteți mulțumit cu orice motiv, vă rugăm să nu ezitați să ne contactați, comunicarea este mult mai eficient decât deschiderea unui litigiu.Serviciul nostru pentru clienți și suport tehnic vor face tot posibilul să vă oferim un soluția mulțumit.

  • Tip De Element: Lanterne
  • Tip Baterie: AAA
  • Comutator De Mod: Zoom În
  • Corpul Material: Titan Metal
  • Distanța Focală: Non-reglabil
  • Rezistent la apa: Da
  • Certificare: UL
  • Modelul de Margele de LED-uri: T6
  • culoare: negru
  • Putere: 15W
  • Incarcator: Nu Este Cazul
  • Numărul De Model: D1A
  • Lanterna Tip: Scufundări iluminat lanternă
  • Sursa De Lumina: Becuri cu LED-uri
  • Nume De Brand: ARCHON
  • Funcția: Greu De Lumină
  • Lumen: Alte
  • Suport Dimmer: Singur fișier
  • Distanță De Iluminat: 50 m
  • Zoom: No

Etichete: lanterna subacvatica, cree li, Cree, siuyiu scufundări lanterna, putere lanterna, 18 t6, felinar cald, lanterna lumen, UniqueFire, ARCHON.

Scrie o recenzie

ARCHON D1A W1A scufundări lumina lanternă Subacvatică 100m rezistent la apa lanterna se arunca cu capul de iluminare CREE XP-E R3 LED max 75 lm scufundări lanterna

ARCHON D1A W1A scufundări lumina lanternă Subacvatică 100m rezistent la apa lanterna se arunca cu capul de iluminare CREE XP-E R3 LED max 75 lm scufundări lanterna

Scrie o recenzie

Produse similare