Produs nou

Dentare Ortodontice Dinți antrenor/Myobrace T4A Faza 2 Trainer Aliniere/MRC Ortodontic Antrenor T4A Roșu

999 Produse

272.53lei

Adauga la lista de dorinte

Dentare Ortodontice Dinți antrenor/Myobrace T4A Faza 2 Trainer Aliniere/MRC Ortodontic Antrenor T4A Roșu

CARACTERISTICILE DE PROIECTARE ALE T4A™ FAZA 1

1. Laturile mari - ghid erup caninii.

2. Limba tag - trenurile limba să stea în cerul gurii, îmbunătățirea myofunctional obiceiuri

3. Dinte aligner - conferă o forță de lumină pe dintii nealiniati.

CUM T4A™ FAZA 1 LUCRĂRI

T4A®

T4A™ este ca T4K®, dar proiectat pentru dentiția permanentă.Ea are mai mari părți din canin regiune pentru a alinia erup caninii și la capetele distale sunt mai mult pentru a găzdui cel de-al doilea molar.Combinația dintre labial arcuri și dinte canale cu 2 faze de duritate, material poliuretanic, dă bună aliniere de dinții anteriori.La Myofunctional Efect™, de asemenea, recalificarea orală musculatura făcându-l ideal în păstrarea și minore recidiva cazuri.T4A™ este din poliuretan și este disponibil în două versiuni - Faza 1 (versiune mai moale) și Faza 2 (versiunea mai greu).

T4A™ Faza 1 (de Pornire)

Faza 1 T4A™ (albastru sau clar) este un material moale, cu flexibilitatea de a se adapta la nealiniate dinții anteriori.Atunci când este utilizat, lumina forțele sunt aplicate pe dintii anteriori pentru a sprijini alinierea lor corectă, în formă de arc.T4A™ Faza 1, de asemenea, poate fi utilizată simultan cu anumite arc de dezvoltare aparate.În plus distanța în zona palatinală înseamnă că poate fi folosit cu ÎNDOIT SÂRMĂ System™ (BWS™) și, de asemenea, MRC e Myolay™ arc-sistem de dezvoltare.

Combinat cu myofunctional obicei corectarea T4A™, aceste lumină intermitentă forțele produce alinierea dentara îmbunătățiri în termen de 3-6 luni.

T4A™ Faza 2 (de Finisare)

Faza 2 T4A™ (roșu) este același design, dar a făcut într-un material mai dur pune mai multă forță pe dinții anteriori.Este pentru a fi utilizate după faza 1 T4A™ încă o dată alinierea este necesară o forță.Acest lucru îmbunătățește în continuare dinte și Clasa a II-a de corecție (minor) în timp ce continuă myofunctional obiceiul de corecție.Acesta poate fi eliminate în folosință începând cu 1-4 ore în timpul zilei, în timp ce continuă cu cel mai moale începând T4A™ pe timp de noapte.Perioada de tratament variază și poate fi o continuare 3-6 luni plus de retenție.

Selecția Pacienților

T4A™ este cea mai potrivită pentru pacienții 12 - 15+ de ani în stadiile incipiente ale dentitiei permanente.T4A™ poate fi folosit ca un myofunctional de fixare pentru pacienții care nu doresc să aibă permanent legat de fixare montate.De asemenea, este util pentru tratarea minore recidiva cazuri, fără a re-montaj fix ortodonție, și pentru cosmetice minore alinierea dinții anteriori.

Direcția pentru utilizare

T4A™ trebuie să fie purtat timp de 1 oră în fiecare zi și peste noapte, în timp ce de dormit și întotdeauna amintiți-vă să urmați câțiva pași simpli:

• Buzele împreună - în toate timpurile, cu excepția atunci când vorbește.

• Respira prin nas - pentru a ajuta la dezvoltarea fălcile superioare și inferioare, și pentru a realiza o muscatura corecta.

• Nici o buza de activitate, atunci când înghițire - care permite dinții din față pentru a se dezvolta corect.

Curățarea T4A®

T4A® ar trebui să fie curat sub jet de apă caldă de fiecare dată când pacientul elimină din gura lor.Utilizarea Myoclean™ tablete corect de a curăța de două ori pe săptămână.Myoclean™ este recomandat agent de curățare pentru MRC e aparate.

CAZURI TRATATE CU AJUTORUL T4A™ FAZA 1

Studiu de caz 1 (T4A®) - Slide 1 din 4 Studiu de Caz 1 (T4A®) - Slide 2 din 4 Studiu de Caz 1 (T4A®) - Slide 3 din 4

PUNCTE IMPORTANTE

Pașii pentru corecta dentare și faciale de dezvoltare sunt:

• Buzele împreună.

• Respira prin nas.

• Nu lip activitate, atunci când înghițire.

Bietul myofunctional obiceiuri, cum ar fi incorect înghițire și respirație, prin gura sunt cauza majoră a dintilor nealiniati și săraci maxilarului dezvoltare.Cercetările au arătat că corectarea acestor săraci myofunctional îmbunătățește obiceiurile faciale și dentare de dezvoltare.

Datorită naturii de aparate mobile, respectarea pacientului este esențială.Prin urmare, este important să selectați numai motivat pacienții și părinții.Dacă motivația este o problemă, este bine să sugereze utilizarea convenționale paranteze.

ARC DE EXPANSIUNE

În cazurile mai severe, atunci când fălcile sunt subdezvoltate, aparate, cum ar fi Farrell Îndoit Sârmă System™ (BWS™) și/sau Biobloc pot fi necesare suplimentar pentru lărgirea dentare archform.Un avantaj al folosind BWS™ este că se poate utiliza în combinație cu T4A™.MRC-au dezvoltat, de asemenea, o procedură de compozit construi up-uri, stiu ca Myolay™.

Transport:

  • Tip De Element: Bretele Și Sprijină
  • Nume De Brand: NUODI
  • Numărul De Model: t4a
  • Efect: ortodontic
  • Material: Silicon

Etichete: myobrace antrenor, ast ortodontic, incarcator r40 v2, myobraces dinți antrenor, casă de îndreptat dinții, tub ortodontic, myobrace copil, b w filtru, t4k, myobrace mare.

Scrie o recenzie

Dentare Ortodontice Dinți antrenor/Myobrace T4A Faza 2 Trainer Aliniere/MRC Ortodontic Antrenor T4A Roșu

Dentare Ortodontice Dinți antrenor/Myobrace T4A Faza 2 Trainer Aliniere/MRC Ortodontic Antrenor T4A Roșu

Scrie o recenzie

Produse similare