Produs nou

Fulger La 1080P HDMI Cablu Ethernet RJ45 USB iphone hub adaptor 3 in 1 Pentru 4K HDMI doc Conecta tastatura Camera Proiector

999 Produse

43.69lei

-19%

54.59lei

Adauga la lista de dorinte

Nota 1:

IOS suport de 13 ani sau mai mare, 200mA nu percepe, suport 500mA după ce conectați cablul de încărcare)

Pe scară largă compatibile: pian electric, chitară, tastatură MIDI, microfon, placa de sunet, U-disk, SD card, TF card, aparat de fotografiat digital.Sau alte dispozitive USB mai puțin de 200mA. (Nu conectați hard disk)

Nota 2: Dacă iPad-ul foloseste iOS 13 sau mai târziu, puteți importa fotografii și videoclipuri de pe o unitate flash USB la telefon.Fotografiile și videoclipurile pe care ar trebui să fie luate de la un aparat de fotografiat digital și salvate în "DCIM".Nu are suport pentru exportul de fotografii pentru a U disc.Dacă telefonul este iOS 13, puteți transfera cele mai multe fișiere (de exemplu: fotografii, clipuri video, text, excel, ppt, etc.) pentru fiecare alte.Vă rugăm să asigurați-vă că unitatea flash USB este format FAT32 / exFAT.

Nota 3: produsele Noastre sunt responsabil doar pentru conexiune.Sunt prea multe USB dispozitive electronice din întreaga lume.Dacă sistemul iOS nu este compatibil, adaptor nostru nu va funcționa.Nu-l utilizați pentru hard disk-uri.La portul lightning este doar pentru încărcare, nu pentru a asculta muzică.

Nota 4:

1. Lightning Digital AV Adapter sprijină oglindire conținutul afișat pe ecranul dispozitivului (inclusiv aplicații, prezentări, site-uri, slide-uri, etc.) la un TELEVIZOR, monitor, proiector sau alte compatibil monitor (pana la 1080P HD), care acceptă HDMI.

2. Acesta poate, de asemenea, producția de conținut video filme, emisiuni TV și videoclipuri capturate de la un ecran mare cu o rezoluție de până la 1080P HD.Doar conectați Lightning Digital AV adaptor de interfață Fulger pe dispozitiv, apoi conectați-l la TELEVIZOR sau proiector prin intermediul cablului HDMI.

3. Potrivit pentru divertisment de familie, instruire, întâlniri de afaceri, expoziții, etc.

  • Tip: Cablu Adaptor
  • Origine: NC(de Origine)
  • Sistem:
  • Numărul De Model: iP de la 1 La 3
  • Produse De Stare: Stoc
  • Pachet: Da
  • Nume De Brand: INGELON

Etichete: conector rj45, belkin cablu, stație de andocare, tastatură mecanică cablu micro, cabl ethernet, esata usb, sega floppy, hdmi la vga 1680x1050, egpu thunderbolt 3, alb comutator ethernet.

Scrie o recenzie

Fulger La 1080P HDMI Cablu Ethernet RJ45 USB iphone hub adaptor 3 in 1 Pentru 4K HDMI doc Conecta tastatura Camera Proiector

Fulger La 1080P HDMI Cablu Ethernet RJ45 USB iphone hub adaptor 3 in 1 Pentru 4K HDMI doc Conecta tastatura Camera Proiector

Scrie o recenzie

Produse similare