Produs nou

XJW01 Profesorul Xu Digitale Bridge LCR Pod Tester Rezistență Capacitate Inductanța ESR de Testare a Produsului Finit

999 Produse

277.32lei

-8%

301.44lei

Adauga la lista de dorinte

modname=ckeditor Type1: produs Finit + plug-in clip Type2: produs Finit + SMD clip Type3: produs Finit + plug-in clip + SMD clip

Notă: asigurați-vă că pentru descărcarea de gestiune înainte de măsurare capacitate!Dacă nu există nici o descriere hârtie, aveți nevoie pentru a cere informații electronice.Notă: Acesta a fost calibrat la 0,3%, vă rugăm să nu încercați să restaurați parametrii impliciți (parametrul implicit precizia este de 0, 5%), trimite-6 0.1% precizie rezistenta verificare precizie: 1k. 3k. 9k. 10k. 100k.40Ω HC HP este un set de red clipuri LC LP este un set de black clipuri XJW01 DIY Punte Digitală Manual de Utilizare Hardware versiunea V3.0 versiune Software V5.5 Acest pod folosește 12V1A adaptor de alimentare, standard adaptor pentru Huawei Lumina Pisica produse de Huntkey (demontat), vă rugăm să nu înlocuiți sursa de alimentare de alți producători la va!Notă: Dacă utilizați baterii: (o diodă cu 0,3 V cădere de tensiune si un 10 ohm limitare a curentului rezistor conectat în serie cu trei 1860 baterii și un 0.5 amp siguranță.Pentru a preveni instantanee de curent de scurgere a trece de la arderea cip de alimentare) HC HP este un grup, conectați roșu clip.LC LP este un grup, conectați negru clip nu măsoară direct componentele înainte de testare capacitate vă Rugăm să nu conectați șasiu la sol sau atingeți alte obiecte vii! ! !Porniți alimentarea și o porniți.Primul ecran afișează informații despre autor LCR digitale bridge

Apoi intra în stare de lucru: 2004 ecran de afișare:

DIY LCR digitale bridge L 0.05 uh-2000h R 0.1 milliohm--20 de trilioane de C 1p-200.000 de microfarad Caracteristici: ⑴ afișajul principal este 1999.9 contează și sub display este 999.9 contează ⑵ Măsurare frecvență: 100HZ/1KHZ/7.8 KHZ ⑶ de Măsurare de tensiune: 0.2 Vrms ⑷ impedanță de Ieșire: 40Ω ⑸ de Bază precizie: 0.3% ⑹ LCR recunoaștere automată/manuală de măsurare ⑺ Deschis/scurt calibrare compensare Principalul parametru de afișare: Sub parametrul display: Sub parametru gamă de afișare: Cp: Condensator paralel modul Q: factorul de Calitate Q: 0.000-999.0 Cs: Condensator serie modul D: factor de Pierdere D: 0.000-9.999 Lp: Inductanță în paralel modul de θ: unghiul de Fază θ: -179.0-+179.0 Ls: Inductanța serie modul Rp: Echivalent paralel rezistența Rp: rezistenta paralel modul de ESR: echivalent serie rezistența Rs: rezistența serie modul Xp: echivalent paralel reactanța Xs: echivalent serie de reactanță

Conectați test clip în primul rând și apoi ștergeți-l.Deschis/scurt-circuit este eliminat.Automat în modul de măsurare, Apăsați butonul "ZERO(C)" cheie împreună fără de măsurare clip pentru a efectua 1khz 7.8 khz frecventa 100hz matura deschide circuitul de reset.

Testul clipuri sunt prinse împreună și scurt-circuit.Apăsați pe ZERO (C) tastă pentru a șterge scurt-circuit.

După pornire, scurt-circuit, evident nu este zero, și pot fi eliminate în scurt-circuit și circuit deschis.Există, de asemenea, să fie eliminate atunci când înlocuirea de testare diferite corpuri de 2. Dacă apăsați pe o PARTE (L) - cheie pentru a comuta la modul manual, Cele trei frecvențe trebuie să fie resetat manual prin apăsarea ZERO (c) fiecare circuit deschis scurtcircuit 3. După compensare, prima măsură 6 rezistențe, dacă sunt corecte, podul este normal. (40 Euro 1K 3K 9K 10K 100K) 4. Măsurați rezistența internă a bateriei: utilizarea rezistența fișier pentru a măsura, utilizați un 1uF-5uF reziste la tensiunea de 400-630V stânga și dreapta cbb condensatoare se măsoară în serie.Acest condensator are low esr și de înaltă tensiune rezista pentru siguranță.Prima măsură esr1 de cbb condensator, și apoi se măsoară în general esr2 în serie.Echivalentul rezistența internă a bateriei este esr2-esr1 Notă: măsurată numere va sari, în general, numai calitative, nu cantitative.Cu excepția cazului în șir de înaltă calitate de înaltă presiune CBB Funcționare: 1. Măsurarea automată atunci Când instrumentul este pornit, starea implicită este (AUTO) componentă automată modul de recunoaștere, comuta Automat la interval, default frecvență de măsurare este de 1KHz.

În modul automat, instrumentul recunoaște automat impedanta caracteristicile obiectului măsurat, principalii parametri de L, C sau R sunt selectate automat și în serie și în paralel moduri sunt extrem de potrivite.În modul de masurare automata, serie-paralel, metoda depinde de impedanța de obiectul măsurat.Atunci când impedanța este mare (>10KΩ), paralela este selectat modul, și atunci când impedanța este scăzut ( 2. Parametrii de măsurare în L/C/R modul Principalul parametru de selecție, default AUTO de la putere-pe stat, apasati "Mode C-L-R" (X) cheie parametrii sunt selectate secvențial ca "AUTO → AUTO-C → -L → AUTO-R → AUTO"

Seria modul de e "RES" și modul paralel este "RP" Xs/Xp este activată numai atunci când principalul parametru R (rezistență). 3. Pentru a selecta serie-paralel modul de măsurare, apăsați "s.p/res (R)" - cheie în corespunzătoare principalul parametru modul, parametrii sunt selectate secvențial ca "AUTO- → P → S →AUTO- ".

  • Origine: NC(de Origine)
  • Certificare: NICI unul

Etichete: lcr metru, cadou profesor, stm32h743vit6, sticla termometru, podul lcr, rezistent rezistență, produse digitale, cutie xjw01, esr metru lcr, gm328 tranzistor tester.

Scrie o recenzie

XJW01 Profesorul Xu Digitale Bridge LCR Pod Tester Rezistență Capacitate Inductanța ESR de Testare a Produsului Finit

XJW01 Profesorul Xu Digitale Bridge LCR Pod Tester Rezistență Capacitate Inductanța ESR de Testare a Produsului Finit

Scrie o recenzie

Produse similare