Produs nou

Body-Building Fitness Echipamente Electrice Musculare Toner Mașină Wireless Tonifierea Centurii 6 Six Pack Abs Arzător De Grăsime

999 Produse

65.41lei

-12%

74.33lei

Adauga la lista de dorinte

Versiune îmbunătățită Folosind tehnologia EMS, mușchii pot fi contractate prin aplicarea stimularea electrică la neuronii motori (nervi) legate la o parte de mușchi pe care doriți să tren.Burta noastră tampoane sunt exclusiv pentru muschii abdominali si muschii abdominali, care se potrivesc perfect, brațul tampoane au două aripi și se potrivesc brațe, talie, coapse, partea inferioara a picioarelor si fese.Acesta poate fi folosit pentru multe părți.

Comparativ cu alte abs centuri, este mai deosebite.

eel gratuit de formare abs centura are 6 moduri și 10 putere la nivel de ajustare, de la dieta de ardere a grasimilor (prima) pentru consolidarea musculare (mijloc) și body-building construcție (mare).Te poți antrena oricând și oriunde

Auto off EMS centura se stinge lumina și se oprește automat atunci când timpul de funcționare a trecut de 20 de minute, și pornește automat dacă nu este efectuată nicio operațiune în termen de 20 de secunde după pornirea putere, este în siguranță Cu funcție de protecție și funcția de economisire a energiei, puteți folosi mai mult în condiții de siguranță și în condiții de siguranță.

Susținător centura inclus Vine cu un puternic susținător centura care consolidează talie și părți, și, în același timp, utilizarea musculaturii abdominale centura pentru a corecta postura forțat, oferindu-presiune moderată până la brâu și în același timp reduce presiunea de la nivelul coloanei vertebrale lombare puteți forma în sus.

De siguranță, de înaltă calitate, Vom folosi flexibil moale PU material, de înaltă conductivitate foaie de gel pentru produs, iar design-ul este simplu și subțire, și ne-am muta în timp ce poartă sau nu ezitați să utilizați "în timp ce folosind" în timp ce mersul pe jos Este tipul care poate fi de asemenea, oferim o garanție de un an de la data achiziționării.Dacă există o problemă cu produsul, vă rugăm să contactați-ne și vom răspunde prompt.Dacă se stabilește că eșecul inițial, vă rugăm să nu ezitați să ne contactați prin e-mail.Aici puteți returna și de schimb.

6 moduri, 10 nivel de putere

1. Abs centura a 10 tipuri de ajustarea puterea combinată cu 6 moduri, de la dieta de ardere a grasimilor (prima) pentru consolidarea musculare (mijloc) și cea mai bună linie de fitness (mare).

2. Electric de conducție este redusă uniform în densă și uniformă a mișcărilor musculare, grăsime de stimulare pentru a crește adânc strat forta musculara, multi-frecvență și multi-modul incepatori si femei, o varietate de oameni salariați și cei care doresc să-și remodela corpul este, de asemenea, eficient pentru oboseala de recuperare cu un musculară abdominală dispozitiv care este excelent în siguranță și stabilitate în răspuns la cerere.

Poate fi folosit pentru mai multe site-uri

Burta noastră tampoane sunt dedicate abs și lombară, și brațul tampoane sunt două aripi care se potrivesc superioară a brațului, lombara, coapse, partea inferioara a picioarelor si fese.Acesta poate fi folosit pentru multe părți.

aripa reversibilă de formare într-un interval mic

Îl puteți folosi ori de câte ori doriți pentru a obține efecte de formare, citește, citește, face gospodărie, ma uit la TV, de mers pe jos, sta și să stea, astfel încât să puteți simți liber pentru a crește cel mai important continuitate de formare musculare.Chiar dacă ești ocupat în fiecare zi, purtând doar acesta este începutul de formare

asy funcționare

Pasul 1: Combină de control de la distanță și pad

Pas 2: Elimina gel foaie de film de la electrodul parte

Pasul 3: Purta pad pe corpul tau

Pasul 4: Alege 6 moduri diferite, 10 nivele de putere

vă rugăm să rețineți

Acest produs are 6 tipuri de moduri și 10 nivele de putere.Atunci când se utilizează pentru prima dată, vă rugăm să setați-l la un nivel slab.Dacă te obișnuiești să slabe niveluri, pentru a regla nivelurile și de a le folosi.De asemenea, puterea pe ambele părți la 1-4 etape puterea este un pic mai slab decât în mijloc.

USB reîncărcabilă și convenabil de a folosi

Vom adopta taxa-tip baterie de schimb este necesar, și poate fi purtat fără efort, fără probleme oriunde si oricand.Poti face antrenament oriunde și oricând.În plus, abs centura pot fi stocate într-un caz mic, și poate fi ușor adus într-o călătorie de afaceri.

Susținător centura inclus

Acesta este dotat cu un puternic susținător centura care consolidează talie și părți, și poate fi folosit simultan cu centura abdominală pentru a corecta postura forțat aplicând o presiune moderată până la brâu, și, în același timp, reduce presiunea de la nivelul coloanei vertebrale lombare și forma în sus.

el foaie

De înaltă conductivitate: reducerea rezistentei electrice transferuri de energie electrică a corpului uniform și cu precizie ridicată.

Absorbția de apă: Pentru că are proprietatea de a menține umiditatea în gel foaie constantă, se absoarbe sudoare și se evaporă.

Hipoalergenic: este greu pentru a obține în corpul excitat, deci nu este mai mică deteriorare a pielii, atunci când organismul este eliminat din organism.

  • Funcția: burta
  • Cerere: Alte
  • Tip: Single-Roți

Etichete: abdomin mașină, masina musculation goluri, pasăre de unghii autocolant, dans fusta fata, professional slim crema, abdominale toner, gymform total abs, oamenii corp de cladire, sixpad, fals tricou cu mușchi.

Scrie o recenzie

Body-Building Fitness Echipamente Electrice Musculare Toner Mașină Wireless Tonifierea Centurii 6 Six Pack Abs Arzător De Grăsime

Body-Building Fitness Echipamente Electrice Musculare Toner Mașină Wireless Tonifierea Centurii 6 Six Pack Abs Arzător De Grăsime

Scrie o recenzie

Produse similare