Produs nou

13pcs Multifuncțional Conducător de Cusut franceză Curba Conducător Măsură de Croitorie Croitorie Șablon Desen Craft Set de scule de Cusut Dotari

999 Produse

78.79lei

-44%

143.25lei

Adauga la lista de dorinte

DIY de Cusut Conducător,Curba Conducător Quilting Accesorii și Unelte pentru Cusut Cusut Pliabil Design Șablon DIY Model Desen Haine

【Bună rezistență】 cusut conducători binele tenacitate, sprijinirea cot de 90 de grade, se măsoară în mod clar în funcție de nevoile dumneavoastră.

【Largă utilizare】 Potrivit pentru desen, tăiere, placa de proiectare și alte articole de îmbrăcăminte, mare cusut șablon instrumente pentru artiști, studenți, designeri, model de decizie și croitori, puteți alege să DIY.

【De Material】 rigla din plastic de înaltă calitate.Subțire și robust, durabil si precis, o bună flexibilitate, ideal cusut instrument de măsurare.

【Ușor să utilizați】 mici și portabil conducător, model clar, linii delicate, ușor de utilizat, puteți măsura cu ușurință dimensiunea haine doar de a pune pe o riglă.

【Pachetul include】 1 * cusut set de conducător (13 piese)

Caracteristici:

Multifunctional

Suntem pe deplin de stoc în fiecare set de design de moda conducători cu toate echipamentele necesare pentru toate nevoile dvs. de design.Design de moda conducători kit inclusiv curba de conducător, se taie conducător, bratul conducător, un singur buton de conducător, o tesatura roată de tăiere, o îmbrăcăminte conducător, o virgulă conducător, un conducător scară, șarpe conducător, două drepte conducători, franceză curba conducător, picior cusătură riglă circulară ventilator și o roată de tăiere tesatura.

Clar scară

Cu greutate redusa, face procesul de folosind consumabile de cusut de relaxare.În haine subțiri conducător are o scară, vă poate ajuta să măsurați distanța mai ușor.Bun ajutor pentru a face haine.Roata instrument cusatura poate trage o linie dreaptă și să decidă cusatura de pe tesatura.

Bună tenacitate

Cusut conducători propria tenacitate bună, sprijinirea cot de 90 de grade, în mod clar măsura în funcție de nevoile dumneavoastră.

Unitatea de măsură

Cusut conducători sunt proiectate cu un cm / inch unitate de măsură, este în măsurători metrice.

Caietul de sarcini:

Tip: set de reguli de Cusut

Cantitate: 13 buc

Material: plastic

Culoare: așa cum se arată

Pachetul dimensiune: 50 * 10 * 5 cm / 19.7 * 3.9 * 2.0 în

Greutate netă: 580.0 g / 20.46 oz

Pachet:

1 * set de cusut conducători

  • Tip de en-Gros: No
  • Setați Tipul: Da
  • Origine: NC(de Origine)
  • Tip: Seturi De Scule
  • Utilizarea: Așa cum se arată
  • Material: Plastic

Etichete: free motion quilting conducători, instrumente de bază de croitorie, alb croitoreasa, model contur, accesorii croitorie, curba conducătorii francezi, croitor șablon, african curba, de muls quilting șablon, quilting șablon.

Scrie o recenzie

13pcs Multifuncțional Conducător de Cusut franceză Curba Conducător Măsură de Croitorie Croitorie Șablon Desen Craft Set de scule de Cusut Dotari

13pcs Multifuncțional Conducător de Cusut franceză Curba Conducător Măsură de Croitorie Croitorie Șablon Desen Craft Set de scule de Cusut Dotari

Scrie o recenzie

Produse similare