Produs nou

Dormitor Dantela Tul Jacard Opace Perdea De Living Decoratiuni Tavan Maro De Lux, Elegant, Țesături De Moda Pur Perdele

999 Produse

95.06lei

-31%

139.78lei

Adauga la lista de dorinte

Sfaturi:

1. Preț: pretul include o perdea (un panou) sau unul tul cortina (un panou).

(Dacă doriți un panou pe fiecare parte a ferestrei, vă rugăm să comandați 2 buc.)

2. Exclusiv: șireturi / carlige / margele / agățat tesatura / ciucure.

3. Dimensiuni: W reprezintă lățimea, l reprezintă lungimea, iar lungimea maximă este de 2,7 metri.Lungimea și lățimea poate fi schimbat, dacă aveți nevoie de alte dimensiuni, vă rugăm să ne contactați.Datorită tiv, vă rugăm să permită o ușoară abatere (1-3 cm).

4. Culoare: Toate elementele sunt luate în natură.Din cauza monitoare diferite și efecte de iluminare, culoarea reală de perdele pot fi ușor diferite de culorile prezentate in fotografii.

5 Sfat: pentru a obtine o buna umplere, dimensiunea panoului ar trebui să fie de 2-3 ori lățimea ferestrei.

După prelucrare, lățimea cortinei finit va avea o margine pliată de 10-15cm pe bucata, de exemplu, o bucată de material cu o lungime de 3 metri este de aproximativ 2,85 metri;

fereastră perdele living,perdele lucioase,perdele pentru dormitor,morden tul,moda voile,eșarfe elegante,de lux, perdele pentru living,perdeaua ușii,rustice, decoratiuni pentru casa,perdele tul,tul alb cortina,europene, perdele,țesături de lux,tavan living maro,perdele de dantelă,dormitor perdea de pană de curent

I. Despre tesatura: pentru că de monitoare, camere foto, lumina, etc., acolo va fi în mod inevitabil diferențele de culoare!

2. Despre semnarea: vă Rugăm să fiți atenți atunci când deschiderea pachetului, este mai bine să nu taie banda de ambalare cu un cuțit, astfel încât să nu deteriora pânză în punga cu cuțitul.

3. Producție: Pentru produse textile, va exista o cantitate mică de defecte ușoare, cum ar fi capete de sârmă și conectori.

4. Despre cute: perdele emis de magazinul nostru sunt de brand nou, dar, deoarece acestea sunt ambalate și expediate, nu va fi cute atunci când le primiți.Puteți să le călca la temperatură scăzută și le atârnă, sau le dai cu spray direct pe cutele Un pic de apă, doar închide pentru câteva zile!

5. Despre curățare: Perdea de produse nu sunt ușor de a fi murdar, și nu au nevoie să fie curățate frecvent.Este suficient să se spele de două ori pe an.Nu folosiți o mașină de spălat sau forțat curat perdele cu dantela, pandantive si cristale.Înainte de curățare, doar ușor perie cu o perie moale pentru a îndepărta praful de suprafață, macerat într-o cantitate mică de detergent în bazinul si frecati-l.Apăsați mâinile pentru a elimina apa sau lăsați-l să se usuce natural.Leneș metodă se poate utiliza, de asemenea, un aspirator pentru a suge direct de praf.

  • Prelucrarea Accesorii Cost: Inclus
  • Utilizarea: Birou
  • Stil: Stil European și American
  • Tip: Cortina
  • Locație: Fereastra
  • model: Fire Vopsite
  • Material: Perdea Voile
  • Model Tip: GEOMETRICE
  • Numărul De Model: perdele tul
  • Format: Alte
  • Tip De Instalare: Built-in
  • Technics: Alte
  • Funcția: Translucidus (Umbrire Rata De 41%-85%)
  • Deschiderea și Închiderea Metoda: La stânga și la Dreapta Biparting Deschide
  • Aplicabile Tip Fereastră: Fereastră Franceză

Etichete: cortina, perdea de living de lux, țesătură de draperii opace, perdea jacquard, perdea simplă, perdea pentru camera live, de lux voile net perdele, de lux europene draperii, perdele tesatura tesatura de perdea jacquard, snux perdele dormitor.

Scrie o recenzie

Dormitor Dantela Tul Jacard Opace Perdea De Living Decoratiuni Tavan Maro De Lux, Elegant, Țesături De Moda Pur Perdele

Dormitor Dantela Tul Jacard Opace Perdea De Living Decoratiuni Tavan Maro De Lux, Elegant, Țesături De Moda Pur Perdele

Scrie o recenzie

Produse similare