Produs nou

Timp Mama de Mireasa Rochii pentru Nunti Etaj Lungime Direct Volane Petrecere de Nunta Rochii de Farsali Vestidos De Madrinha Noi

999 Produse

340.38lei

-44%

607.83lei

Adauga la lista de dorinte

Modelul Arată

Made-To-Measure

Acesta este un Made-to-Measure element, care este produs unul câte unul.Toate dimensiunile și opțiuni de culoare, inclusiv toate măsurători personalizate, necesită un timp adițional de croitorie.

Cum pentru a Măsura

Măsurarea sfaturi pentru a se potrivi perfect: Ia măsurată înainte de plasarea unei comenzi: vă recomandăm să aveți măsurătorile luate în primul rând de un croitor profesionist sau măsurați-vă de următoarele măsura ghidul de mai jos.Cerințele de evaluare: Asigurați-vă că să ia măsurătorile dumneavoastră desculț.Nu măsoară peste îmbrăcăminte, cu excepția lenjerie.

Dimensiunea Diagramă

Producție

Materiale Fine Vom selecta cu grijă de înaltă calitate tesatura,fire și înflorituri pentru a crea fiecare rochie.Ne vom asigura că evert rochie de culoare luciu si textura sunt de cea mai buna calitate care îndeplinesc standardele tale.

Elegant, Ștrasuri Din Mărgele Multe dintre rochiile noastre sunt dotate elaborate înfrumusețarea munca pe mâneci și/sau fusta.Profesionale croitorese-și petreacă nenumărate ore de cusut de mână, fiecare bucată de ornament pentru a crea o perfectă, design elegant și clasic doar pentru tine.

Broderie Rafinat Brodarea o rochie de mireasa nu este doar despre design, dar, de asemenea, despre o mare îndemânare.Rochiile noastre au frumos și perfect de mână făcut de broderie.

Superba Aplicatii Atunci când o rochie necesită detalii suplimentare, aplicatii pot da o rochie uluitoare recurs.Rochiile noastre au frumos aplicatii aranjate în modele complicate și cusute de mână.

Frumos Încrețire Mâna Încrețire este procesul care se adună materialul este realizat pe o rochie pentru a crea un decor frumos în corset și consolidarea silueta.

Captuseala & Dezosare Rochiile noastre nu ar fi completă fără a fi pe deplin căptușite și structurate pentru a flata figura ta.În plus, un confortabil și moale plin net captuseala este adăugat sub țesături frumoase.

Feedback-ul

Deoarece feedback-ul dvs. este foarte important pentru dezvoltarea afacerii, sincer vă invităm să lăsați feedback-ul pozitiv pentru noi, dacă sunteți mulțumit cu produsul și serviciul nostru.Se va lua doar 1 minut.Vă mulțumesc!dacă aveți orice întrebări, vă rugăm să mă întrebi înainte de plata sau lăsați un mesaj nou pentru mine atunci când o face,va vom raspunde în termen de 24 de ore.multumesc

Rapid Link:

  • Element De Moda: Simplu
  • Imagini Reale: Da
  • Rochii De Lungime: Podea-Lungime
  • Nume De Brand: BestTailor Mireasa&Formale
  • Built-in Sutien: Da
  • Lungime maneca(cm): Scurt
  • Numărul De Model: M682
  • Tip De Element: mama de rochii de mireasa
  • Maneca Stil: Capac Maneca
  • Tesatura Tip: Sifon
  • Silueta: Largi, cu talie
  • Decor: Volane

Etichete: mici rochii, polka dot vesta, rochii de partid celebrare, african dashiki maxi rochie, rochie de ocazie speciale, mama miresei, costumul, rochie mama, bine rochii, rosegold mama rochie de mireasa, mireasa mama.

Scrie o recenzie

Timp Mama de Mireasa Rochii pentru Nunti Etaj Lungime Direct Volane Petrecere de Nunta Rochii de Farsali Vestidos De Madrinha Noi

Timp Mama de Mireasa Rochii pentru Nunti Etaj Lungime Direct Volane Petrecere de Nunta Rochii de Farsali Vestidos De Madrinha Noi

Scrie o recenzie

Produse similare