Produs nou

Pentru că Robotul Roombas 700 kit de Înlocuire 770 780 790 Accesorii Perie rola filtre perie

999 Produse

52.61lei

-32%

77.38lei

Adauga la lista de dorinte

{infomodule}

Ține-ți-am Roboți Roombas de operare la vârfuri de performanță!Întreținere kit are tot ce ai nevoie, inclusiv de filare perie laterală, vac filtru, perie și bătăuș perie.

Caracteristici:

1. Inovatoare perie ajunge adânc în colțurile și marginile pentru a elimina mai mult de murdărie, praf și moloz.Acesta poate fi ușor pentru a elimina și înlocui, ca parte din întreținerea de rutină.

2. Filtre menține Roombas performanță de curățare în timp ce reducerea infiltrării de praf, polen și alte alergeni în aerul pe care îl respiri.Pentru cele mai bune rezultate, filtre ar trebui să fie înlocuit la fiecare 2 - 3 luni.

3. Calitate excelenta accesorii pentru IRobots Roombas Curat

4. Compatibil cu: IRobots Roombas 700 de Vid Roboți de Curățare

Pachetul Inclus:

2 x Pensule cu Par

2 x Perii Bătăuș

3 x 3-Armate Perii Laterale

3 x 6-Armate Perii Laterale

6 x Vac Filtre

/ Despre servicii / Livrare La Timp rambursare Completă, dacă produsul nu este primit in timp de livrare garantat Mai mult de Protecție a 15-a zi de mai multă protecție după finalizarea comenzii se Întoarce în Plus Returna orice produs,doar cei în stare perfectă de Calitate Garantata, Garantate de Calitate sau rambursare Completă

Dacă aveți orice probleme cu produsele noastre sau servicii, vă rugăm să nu ezitați să ne contactați înainte de a pleca de feedback negativ.Vom face noastre cele mai bune pentru a rezolva orice problemă și a vă oferi cele mai bune servicii pentru clienți.

  • Origine: NC(de Origine)
  • Nume De Brand: becornce
  • Numărul De Model: Alte
  • Vid Tip Piesă De: Perii

Etichete: am robot roomba i7, irobot roomba e5 filtru, roomba, eufy 35c, irobot, 750 ti, filtru lg aspirator, aspirator podea, robot roomba e5, vid fără fir.

Scrie o recenzie

Pentru că Robotul Roombas 700 kit de Înlocuire 770 780 790 Accesorii Perie rola filtre perie

Pentru că Robotul Roombas 700 kit de Înlocuire 770 780 790 Accesorii Perie rola filtre perie

Scrie o recenzie

Produse similare