Produs nou

Portabil Pilates Bar Kit Rezistenta Band Exercitii de Yoga Picior Buclă Tonifiere Bar Yoga, Pilates, Yoga Întindere Răsucire Sit-Up Bar

999 Produse

64.54lei

-54%

140.31lei

Adauga la lista de dorinte

Caracteristică:

*1. Usoare si portabile îl face ușor pentru a fi utilizate la domiciliu sau într-un personal training studio.

*2. Acesta poate fi folosit pentru Pilates antrenament precum și partea superioară a corpului puterea de formare.Noi cablurile de alimentare sunt o alternativă mai sigură pentru a rezistenței tuburi.Bara este dezasamblează pentru depozitare ușoară.

*3. Include Pilates bar cu două 32" cabluri de alimentare cu atașat de picior bucle pe fiecare parte.

*4. Banda de rezistență sală de gimnastică acasă: noastră lungă și slabă tonifiere bar este un tot corpul antrenament simulând mișcările și beneficiile Pilates mat sau Pilates reformer antrenament.

*5. Total mintea si corpul beneficii: dezvolta un nucleu puternic, ABDOMENUL plat, muschii lungi și slabă, cu mintea complet se concentreze prin fiecare mișcare.

*6. Utilizări Multiple: acesta este mare pentru yoga, exercitii de intindere, rezistenta band exerciții, cu impact redus previne prejudiciu.

*7. Portabil pilates bar kit-ul portabil pilates bar este instrumentul perfect pentru reformator stil mișcări fără echipamente grele.

*8. Antrenament complet organism set-de a Construi musculare,pierde în greutate și tonifierea bratelor, abdomen, picioare si fese, în timp ce, de asemenea, obtinerea cardio în.Aceasta include mișcările v - ați obișnuit- cum ar fi genuflexiuni, banc de presa, bucle și canotaj - cu grele rezistență cabluri pentru beneficii suplimentare.

*9. Potrivit pentru toate nivelul de fitness-Fie că sunteți un începător sau un expert, aceste benzile de rezistență sunt pentru tine.Puteți răsuci bara, astfel încât trupa înfășurați în jurul valorii de a crește tensiunea.Aceasta înseamnă că puteți alege intensitatea de rezistență-trupa de antrenamente pentru a se potrivi obiectivele dvs. personale.

*10. Materiale de calitate-este construit din oțel de înaltă calitate înfășurat cu o spumă moale de prindere pentru confort.

*11. Portabil-rezistență Reglabilă cabluri,face mai ușor pentru depozitarea sau transportul.Stick la planul de fitness ori de câte ori sunteți acasă, la birou, sau pe călătorie.

Caietul de sarcini:

Culoare:Mov/Roz

Material: Oțel + Spuma + Cauciuc + Nylon

Singur Bar: 45cm / 18

Asamblate Lungime: 90cm / 35in

Banda de rezistență: 88cm / 34,6 în

Greutate totală: 792g / 1.7 lb

Pachetul contine:

1 * Pilates bar

Note:

1.Culoarea reală a elementului poate fi ușor diferit față de imaginile prezentate pe site-ul cauzat de mai mulți factori, cum ar fi luminozitatea monitorului și luminozitatea.

2.Vă rugăm să permiteți ușoară manual de măsurare a abaterii de date.

  • Cerere: Trage Coarda
  • Funcția: Corpul
  • Numele Departamentului: Unisex

Etichete: suport poliță, sală de fitness set, fitness elastic stai trage coarda, portabil pilates kit, musculare coarda, trageți în sus de stația de, mat prosop yoga, bar trageți în sus, led rezistenta, turn jenga.

Scrie o recenzie

Portabil Pilates Bar Kit Rezistenta Band Exercitii de Yoga Picior Buclă Tonifiere Bar Yoga, Pilates, Yoga Întindere Răsucire Sit-Up Bar

Portabil Pilates Bar Kit Rezistenta Band Exercitii de Yoga Picior Buclă Tonifiere Bar Yoga, Pilates, Yoga Întindere Răsucire Sit-Up Bar

Scrie o recenzie

Produse similare