Produs nou

Bej Dantela Rochii Fete Cu Flori Mâneci Scurte Bijuterie Adolescenti Copii Formale Petrecerea De Ziua Împărtășanie Rochii Pentru Fete De Varsta 2-12 Ani

999 Produse

228.14lei

-14%

268.40lei

Adauga la lista de dorinte

(Vă rugăm să Rețineți:fiecare fabrică dimensiunea diagramă este diferite,vă Rugăm să nu se bazeze pe dimensiunea copiii purta de obicei,Înainte de cumpărare,vă rugăm să verificați dimensiunea diagramă cu atenție .Dacă doriți dimensiuni Personalizate,ma puteti contacta.) dimensiunea 2, (Vârsta de 2-3 ani) Bust 21 inch(53 cm) Talie 20 inch(51 cm) Solduri 20 inch(51 cm) se Potrivesc fetei Net Inaltime:38.5 cm(98 cm) dimensiune 4, (Vârsta de 4-5 ani) Bust 23 inch(58 cm) Talie 22 inch(56 cm) Solduri 22 inch(56 cm) se Potrivesc fetei Net Înălțime:43 cm(110 cm) dimensiune 6, (cu Vârsta de 6-7 ani) Bust 25 cm(64 cm) Talie de 24 de inci(61 cm) Solduri 25 inch(64 cm) se Potrivesc fetei Net Înălțime:47 cm(120 cm) dimensiuni de 8, (Vârsta 8-9 ani) Bust 27 inch(69 cm) Talie 26 inch(66 cm) Solduri 27 inch(69 cm) se Potrivesc fetei Net Înălțime:51 cm(130 cm) dimensiune 10, (cu Vârsta de 10-11 ani) Bust 29 cm(74 cm) Talie 27 inch(69 cm) Solduri la 31 inchi(79 cm) Fata se potrivesc Net Inaltime:55 inch(140 cm) dimensiune 12, (Age12-13 ani) Bust 32 inch(81 cm) Talie 29 cm(73 cm) Solduri 34 cm(86 cm) se Potrivesc fetei NetInaltime:59 cm(150 cm)

Bej Dantela Rochii Fete Cu Flori Mâneci Scurte Bijuterie Adolescenti Copii Formale Petrecerea De Ziua Împărtășanie Rochii Pentru Fete De Varsta 2-12 Ani

Rochie Tesatura:Tull,Dantela

(Dacă doriți Personalizate de culoare,puteți să mă contactați.)

Dimensiune Rochie:

Dacă dimensiunea diagramă nu se potrivește copii,Suntem, de asemenea, pot dimensiunea personalizate pentru ei.Vă rugăm să urmați această referință measureing imagine.

Dacă doriți dimensiuni Personalizate,vă Rugăm să ne contactați.

Vă rugăm să Rețineți:Dacă doriți rochie în umflati ca model,atunci Când o porți,Ai nevoie să porți o fustă.

Dvs. sunt, de asemenea, poate cumpăra o fustă din magazinul nostru,fustă link-ul este:

https://motuonilove.Funkit.ro/store/group/Petticoats/4987087_515135619.html?spm=2114.12010612.0.0.7806544ck49ex3

Despre plată

Acceptam alipay aici.

Orice card de credit sau card bancar prin PayPal de Plată și a Băncii.

Toate cardurile de credit sunt acceptate prin sigure de plată procesor ESCROW.

Despre Transport

1.Am doar nava a confirmat pentru adresa.Comanda adresa TREBUIE sa CORESPUNDA cu adresa ta.

2. SERVICIU de TIMPUL de TRANZIT este furnizat de către operatorul de transport și exclude weekend și de sărbători.Timp de tranzit poate varia, în special în timpul sezonului de vacanta.

3. Dacă nu ați primit expedierea în termen de 60 de zile de la plată, vă rugăm să ne contactați.Vom urmari expedierea și de a lua înapoi la tine cât mai curând posibil, cu un răspuns.Scopul nostru este satisfactia clientului!

4. Dacă nu vă aflați în nevoie urgentă de ea,puteți alege Post Liber metoda de Transport maritim,Pentru cele mai multe dintre țările Europene,Statele Unite ale americii,Canada,Australia,etc. Dacă nu există întârzieri,timpul de Livrare va fi de 15-30 de zile,Dar,Uneori,pentru unele țări,Dacă există unele întârzieri,timpul de Livrare ar fi de 30-60 de zile.

Dacă vă aflați în nevoie urgentă de ea,atunci Când îl cumpărați,puteți alege o exprima de transport maritim,Cum ar fi DHL,UPS,FedEX,DPD ,etc. Pentru un transport maritim expres,timpul Estimat de livrare ar fi de 3-12 zile.Despre Revenirea Pentru custom-made rochii, sunt non-rambursabile și nerambursabile.Pentru rochii în Dimensiuni Standard,Daca marimea nu ti se potriveste,puteți reveni pentru schimb sau returna in termen de 14 zile după ce pachetul a fost semnat,Dar cumpărătorul trebuie să suporte toate costurile de transport maritim,Inclusiv costul de transport maritim și taxele de returnare.Vă rugăm să păstrați elementul într-o nouă marcă,Nici purtarea,Nici satin,Nici un miros.Despre feedback-ul

Noi menținem standarde înalte de excelență și să depună eforturi pentru 100% satisfacție a clienților!

Feedback-ul este foarte important, vă rugăm să ne contactați imediat ÎNAINTE de a ne da feedback neutru sau negativ, astfel încât să putem răspunde în mod satisfăcător preocupările dumneavoastră.

Este imposibil de a aborda problemele, dacă nu știm despre ele!

Vă rugăm să ne contactați

1. Dacă aveți nevoie de transport maritim combinat cu Express (DHL,EMS, FedEx, UPS,DPD).Vom gasi cel mai mic pret pentru tine!

2. Dacă ești re-vanzatorii trebuie picătură de transport maritim.Vom încerca cele mai bune noastre de a oferi cele mai bune servicii și să împărtășească mai de calitate de articole de moda cu clienții dumneavoastră!Nu vom dezvălui orice informații, numai în numele dumneavoastră.

  • Numărul De Model: Fl0222
  • Nume De Brand: MOTUONILOVE
  • Rochii De Lungime: Podea-Lungime
  • Maneca Stil: Capac Maneca
  • Tip De Element: Rochii Fete Cu Flori
  • Silueta: imperiul
  • Imagini Reale: No
  • Decor: Canaturile
  • Lungime maneca(cm): Scurt
  • Tesatura Tip: Tul
  • Decolteu: O-Gât

Etichete: rochie de femeie, rochie bej cu flori fete, comuniune prima, rochie geyating, lgvt adolescenti rochii, tin rochii, comuniune, rochie fata, copil rochie, rochii de concurs.

Scrie o recenzie

Bej Dantela Rochii Fete Cu Flori Mâneci Scurte Bijuterie Adolescenti Copii Formale Petrecerea De Ziua Împărtășanie Rochii Pentru Fete De Varsta 2-12 Ani

Bej Dantela Rochii Fete Cu Flori Mâneci Scurte Bijuterie Adolescenti Copii Formale Petrecerea De Ziua Împărtășanie Rochii Pentru Fete De Varsta 2-12 Ani

Scrie o recenzie

Produse similare