Produs nou

Iarna Termice Lenjerie De Încălzire Pulover Confortabil Electrice, Termice, Lenjerie De Aproape Se Potrivesc Slim Shirt

999 Produse

285.42lei

-35%

445.96lei

Adauga la lista de dorinte

Puncte:

1、Lenjerie de corp Termică pentru Gamă Largă de Aplicații: Unisex, foarte potrivit pentru naveta de zi cu zi, rece birouri în toamnă, și această cămașă termică este, de asemenea, perfect pentru toate tipurile de schi, etc.

2、Built-in Magneti: built-in 30 de magneți (magnetice slabe, inofensiv pentru organismul uman) poate fi folosit pentru corpul uman terapia magnetică.Există 10 zone de încălzire: coate, umeri, talie și abdomen, în cămașa de încălzire zonă, și abdomen, brate , genunchi, gambe în pantaloni zona de incalzire.

3、Inteligent de Control al Temperaturii: APP Bluetooth inteligent de control al temperaturii poate controla temperatura în trei etape, iar temperatura este de 45 de grade Celsius la 65 de grade Celsius.Departe-infraroșu funcția de încălzire poate promova circulația sângelui, scuti dureri musculare, și de a activa funcționale diferite funcții de piele pentru a promova metabolismul.

4、Material Moale si Confortabil: Mai confortabil în vreme rece. 23% fibre acrilice, 22% fibre reciclate, 45% bumbac, 10% spandex sunt de inalta siguranta, fara radiatii.Acesta poate fi curățat de mână sau de mașină.

5、Încălzire Îngrijire a Sănătății Lenjerie De corp: încălzire haine de ajutor pentru a îmbunătăți circulația sângelui, de a spori metabolismul, reduce musculare stabilitate, activa circulatia si se tine la cald pentru corpul tau.

Caracteristici:

1. APP inteligent de control al temperaturii, încălzire din fibra de carbon, trei trepte de reglare a temperaturii.

2. Puteți comuta temperatura de pe telefonul mobil prin controlul temperaturii APP conectat la telefonul mobil, și selectați zona de temperatură pentru a regla temperatura.

3. Trei trepte de reglare a temperaturii, 10 zone de temperatură pot fi controlate.

4. 30 built-in magneți (magnetice slabe, inofensive pentru organismul uman) pot fi folosite pentru terapia magnetică.

5. Mașină de spălat, spălat cu mâna, se spală ușor, atunci când spălat.

6. USB DC5V interfață.

7. Febra zona: coate, spate umeri, talie și abdomen (palton febră); abdomen, brate, genunchi, gambe (pantaloni febră).

8. Palton timp de încălzire: temperatura ridicată este de aproximativ 3 ore, iar temperatura poate ajunge la 65 de grade Celsius.Temperatura medie este de aproximativ 4,5 ore, iar temperatura poate ajunge la 55 de grade Celsius.Temperatura scăzută este de aproximativ 6 ore, iar temperatura poate ajunge la 45 de grade Celsius.

9. Pantaloni timp de încălzire: temperatura ridicată este de aproximativ 3 ore, iar temperatura poate ajunge la 65 de grade Celsius.Temperatura medie este de aproximativ 4 ore, iar temperatura poate ajunge la 55 de grade Celsius.Temperatura scăzută este de aproximativ 5 ore, iar temperatura poate ajunge la 45 de grade Celsius.

Caietul de sarcini:

Nume: Încălzire Pulover

Material: acril 23% , fibre regenerate 22%, rafinat bumbac 45%, spandex 10%

Dimensiuni: vezi tabel cu marimi

Notă: APP de control al temperaturii nu poate controla topuri și pantaloni, în același timp, acesta trebuie să fie deconectat pentru a controla temperatura separat

Lista De Ambalare:

1*Încălzire Pulover

1*Manual De Limba Engleză

  • Origine: NC(de Origine)
  • Tip De Element: Lungime Completă
  • Tip De Închidere: Talie Elastic
  • Tip Sport: Camping & Drumeții
  • Numărul De Model: Încălzire Pulover Confortabil Electric Cămașă Lenjerie De Corp Termice
  • Material:
  • Gen: FEMEI

Etichete: autocolant hikking, lenjerie usb, faciale mai subtire, iarna hikking, căldură costum, lenjerie femei drăguț, căldură sacou, lenjerie de corp termică pentru femei, lenjerie de corp termică de iarnă pentru femei, brațul mai subtire.

Scrie o recenzie

Iarna Termice Lenjerie De Încălzire Pulover Confortabil Electrice, Termice, Lenjerie De Aproape Se Potrivesc Slim Shirt

Iarna Termice Lenjerie De Încălzire Pulover Confortabil Electrice, Termice, Lenjerie De Aproape Se Potrivesc Slim Shirt

Scrie o recenzie

Produse similare