Produs nou

Moda Barbati Ceas Gol Triunghiular Ceasuri Mecanice din Oțel Inoxidabil pentru Bărbați Ceasuri de mana Barbati Schelet de Ceasuri de Dropshipping!!!

999 Produse

82.54lei

-42%

142.34lei

Adauga la lista de dorinte

Bărbați Ceas Gol Triunghiular Ceasuri Mecanice din Oțel Inoxidabil pentru Bărbați Ceasuri de mână de Brand de Moda Bărbați Ceas Masculin Dropshipping!!!

Sfaturi Cald:

Complet automat mechanical ceas, care se bazează pe energia cinetică atunci când purtat.Vă rugăm să vântului manual înainte de a utiliza pentru prima dată sau pe termen lung inactiv înainte de a purta din nou pentru a se asigura că există suficient șir de forță pentru a începe.Rețineți că, indiferent de ajustare de data sau ora, vă rugăm să păstrați mâinile mâinile și data cadrane se deplasează în aceeași direcție, și încercați să nu pentru a le inversa. 1. Când ai ales ceasul, vă rugăm să acorde o atenție la dimensiunea de ceas, mai ales lungimea de banda.Dacă banda de ceas este prea scurt pentru tine, vă rugăm să ne contactați atunci când plasați comanda. 2. Diferite ecrane, la rezoluții diferite.De aceea, uneori, culoarea de mărfuri care nu sunt 100% ca-n poze.Despre dimensiuni, fiecare produs are un termen rezonabil de toleranță. 3. Dublu calendar ceas mecanic, data este de la 00 la 39 de ani, de la 01 la 31,se schimbă automat.Atunci când data este 30 sau 31, apoi să-01, vă rugăm să reglați manual.În caz contrar, se va întoarce la 39. E design de mișcare, nu o problemă de calitate. 4. Pls regla calendar la ora 6:30, pentru a evita să deteriorați mișcare. 5. Toate produsele din magazinul nostru sunt disponibile pentru dropshipping.Putem face dropship

plată 1. Vom accepta Escow / Paypal / Money Booker / Vest Uniox / Card de Credit / Qiwi Wallet / Trupa plăți de Transfer și alte metode de plată, de Transport 1. Elementele vor fi livrate în termen de 1-3 zile lucrătoare după ce vom verifica plata. 2. Timpul de livrare a pachetului depinde de metoda de transport alegi. 3. De obicei, ajung la destinație în 15-45 de zile, în diferite țări sosesc la momente diferite!Din cauza vremii nefavorabile, vămuire timp este pierdut și, uneori, mai mult.Prin urmare, dacă nu primiți elementul la timp, vă rugăm să fie pacient.Dacă nu primiți produsul în termen de 60 de zile, vă rugăm să ne contactați și vă vom ajuta să-l urmăriți.Politica de rambursare sperăm că produsele noastre vor satisface! 1. Dacă aveți orice întrebări, vă rugăm să ne contactați în termen de 3 zile de la primirea sistemul on-line sau e-mail pentru a afișa mai bine problema în mod clar. 2. Dacă nu sunteți 100% mulțumit cu calitatea produselor și necesitatea de a reveni sau de schimb, vă rugăm să completați în termen de 7 zile de la sosire, și sunteți responsabil pentru costurile de transport.Feedback-ul 1. Feedback-ul dvs. este foarte important pentru noi.Dacă sunteți mulțumit cu produsele și serviciile noastre, vă rugăm să ne dea 5 stele feedback-ul, vă mulțumesc! 2. Vă rugăm să ne contactați înainte de a părăsi neutru (3 stele) sau negative (1-2 stele) feedback-ul.Vom încerca noastre cele mai bune pentru a rezolva problema, vă rugăm să ne credeți!Contactați-ne 1. Putem oferi întotdeauna cu cele mai bune produse și servicii la cel mai mic pret. 2. Mare pentru reducere: Dacă aveți nevoie pentru a plasa un ordin de mare mai mare decât cantitatea maximă, vă rugăm să ne contactați pentru o reducere specială, ne-am sprijini cu ridicata. 3. Dacă aveți orice întrebări sau nevoie de orice ajutor, vă rugăm să nu ezitați să ne contactați!

  • Caz Grosime: 14mm
  • Stil: Moda & Casual
  • Origine: NC(de Origine)
  • Adâncime De Rezistență La Apă: 3Bar
  • Trupa Lungime: 24cm
  • Carcasa Din Material: Din Oțel Inoxidabil
  • Caracteristică: Anti-magnetic
  • Cazul Formei: Triunghi
  • Nume De Brand: T-AMATOR
  • Incuietoare Tip: Incuietoare pliere cu Siguranță
  • Diametru Cadran: 37mm
  • Formati Fereastra Material Tip: Hardlex
  • Mișcarea: Automatic Self-Wind
  • Trupa Tip De Material: Din Oțel Inoxidabil
  • Cutii & Cazuri Material: Nici un pachet
  • Lățime De Bandă: 22mm
  • Numărul De Model: 088441

Etichete: Cronograf, benyar barbati ceas, nanoblock, bărbați ceas rolex, bărbați ceas skeleton, magnet din neodim, aliang mens watch, ceas cronograf, orient, ceas.

Scrie o recenzie

Moda Barbati Ceas Gol Triunghiular Ceasuri Mecanice din Oțel Inoxidabil pentru Bărbați Ceasuri de mana Barbati Schelet de Ceasuri de Dropshipping!!!

Moda Barbati Ceas Gol Triunghiular Ceasuri Mecanice din Oțel Inoxidabil pentru Bărbați Ceasuri de mana Barbati Schelet de Ceasuri de Dropshipping!!!

Scrie o recenzie

Produse similare