Produs nou

Chrome 10X Mărire Montat pe Perete Oglindă Rotundă Vanitatea Face de Ras Pliere Baie, Oglinda de Machiaj Gratuit Pumn Montat pe Perete

999 Produse

95.06lei

-34%

146.22lei

Adauga la lista de dorinte

Gratuit Pumn Baie, Oglinda de Machiaj Baie Perete Extindere Frumusete Oglindă Dublă față-verso de Înaltă definiție de Pliere Telescopic Montat pe Perete Oglindă Chrome 10X Mărire Montat pe Perete Oglindă Rotundă Vanitatea Face de Ras Pliere Baie, Oglinda de Machiaj Gratuit Pumn Descriere: montat pe perete oglindă într-un design elegant are un infinit variabilă funcție de pivotare.este pliabil și reglabil pe înălțime.sale mobile braț și finisaj cromat face acest lucru atât de practic și plăcut la ochi.oglinda are dublu părți, o parte este un standard oglindă și cealaltă parte este de 10 x mărire oglindă, ideală pentru femei machiaj de zi cu zi și domnilor ras.Caracteristici: suprafața Oglinzii este de 8 cm.Față-verso oglindă normală și 10 x mărire. Rotire 360 grade proiectare și poate fi fixată la orice unghi doriți.Brațul este de până la 12 cm, poate fi extinsă în funcție de nevoie de dumneavoastră.Calitate excelentă cu alama material, fără rugină, anticoroziv și rezistent.Toate construcțiile metalice cu crom lustruit suprafață.Usor de instalat, vine complet cu șurub de fixare.Design Elegant, ar fi potrivite pentru orice familie și hote baie, etc. Ideal pentru aplicarea make-up, poartă lentile de contact și de ras, etc. Specfication: diametrul Oglinzii: 8 inch (20cm) bratul poate fi extins până la 12 inch (30cm).Material: Alamă și de înaltă Crom lustruit Culoare: argintiu Pachetul Include: 1x montat pe perete oglindă 1x pachet de șuruburi de fixare -----------------------------

Vă Rugăm Să Rețineți:

1.Susținem un en-Gros/Picătură de Transport maritim .Toate produsele sunt 100% originale de inalta calitate brand.

2.Cu privire la dimensiunea produsului, există anumite erori(2-3cm) în manualul de măsurare, vă rugăm să înțelegeți.(De tranziție: 1cm=10mm=0.39 inch)

Din cauza diferenței de lumină și de afișare, va exista o anumită diferență de culoare în produsul display.Vă rugăm să consultați produsul real.

Plata:

1. Acceptam Alipay, West Union, TT.Toate cardurile de credit sunt acceptate prin sigure de plată procesor ESCROW.

2 Dacă nu puteți checkout imediat după licitație de aproape, vă rugăm să așteptați câteva minute și încercați din nou Plățile trebuie să fie finalizate în termen de 3 zile.Dacă te întâlnești probleme atunci când efectuarea plății, vă rugăm să contactați Funkit.ro Centru de Servicii pentru Clienți pentru a cere ajutor: https://helppage.Funkit.ro/buyercenter/index.htm

Livrare:

1. TRANSPORT LA NIVEL MONDIAL. (Cu excepția unor țări și APO/FPO)

DHL, UPS, TNT, FEDEX durează 3-7 zile ,EMS durează 8-12 zile.Post air mail nevoie de 2-8 săptămâni.Dar toate acestea sunt dependente de țară livrate.

2. SERVICIU de TIMPUL de TRANZIT este furnizat de către operatorul de transport și exclude weekend și de sărbători.Timpii de tranzit poate varia, în special în timpul sezonului de vacanta.

3.Vă rugăm să rețineți că,dacă alegeți metoda de transport maritim cu urmărire,vă rugăm să urmăriți în primul rând de tine,dacă alegeți unul fără de urmărire,vă rugăm să fie răbdare .

Feedback-ul:

1.Cumpărătorul e devreme de confirmare va fi foarte apreciat după primirea elemente.

2. Deoarece feedback-ul dvs. este foarte important pentru dezvoltarea afacerii, sincer vă invităm să lăsați feedback-ul pozitiv pentru noi, dacă sunteți mulțumit cu produsul și serviciul nostru.Vă rugăm să ne dea 5 Stele.Multumesc mult in avans.

3. Vă rugăm să ne contactați înainte de a părăsi orice feedback negativ sau neutru.Vom lucra cu tine pentru a rezolva orice probleme.Vă mulțumim pentru înțelegere!

En-Gros/Picătură De Transport Maritim Ordine: 1. Pentru Picătură de Transport maritim comanda, te rog remarca"dropshipping ordine", vom prioritiza.

2. Pentru en-Gros/Drop comenzi de Livrare, dacă aveți orice idei cu privire la prețul sau pachetului,vă rugăm să ne contactați în avans,vă vom oferi cele mai bune servicii pentru a satisface cerintele dumneavoastra

După-vânzare de Servicii: Suntem vânzător de încredere și avem după-vânzare de servicii pentru toate obiceiurile noastre.Dacă există orice întrebare cu privire la scopul,vă rugăm să ne contactați în avans ,vom fi mereu aici până când veți obține un fericit răspunsul.

  • Stil: Modern
  • Numărul De Model: 10X Mărire Montat pe Perete Oglindă Rotundă
  • Lentile De Material: Aluminiu
  • Dimensiune: 8 inch
  • Material: Aluminiu
  • Tip: Oglinzi Înrămate
  • Forma Oglindă: RUNDA
  • lumina: Nu Sunt Echipate
  • Material Cadru: Metal
  • Caracteristică: 2-Fata

Etichete: cabinet baie oglindă, vanitatea bărbați, oglinda smart, oglinda 10x 10, machiaj oglindă în baie, mare oglindă de bărbierit, inch montat pe perete oglindă de machiaj, cat vladan, vanitatea lemn, baie oglindă cosmetică.

Scrie o recenzie

Chrome 10X Mărire Montat pe Perete Oglindă Rotundă Vanitatea Face de Ras Pliere Baie, Oglinda de Machiaj Gratuit Pumn Montat pe Perete

Chrome 10X Mărire Montat pe Perete Oglindă Rotundă Vanitatea Face de Ras Pliere Baie, Oglinda de Machiaj Gratuit Pumn Montat pe Perete

Scrie o recenzie

Produse similare