Produs nou

2019 Vara Noi Femeile Epocă Dungi de Imprimare de Înaltă Talie Lungimea Jumătatea vițel Fuste Plisate Active Wear Fusta de Moda 3 Culoare S3524

999 Produse

67.06lei

-28%

93.16lei

Adauga la lista de dorinte

modname=ckeditor

Livrare:

1.Timp de preparare :avem nevoie de 3-7 zile lucrătoare pentru a pregăti comanda conform numeroase comenzi in fiecare zi

2.Vă rugăm să verificați adresa dvs. atunci când scrie în Funkit.ro,dacă doriți să modificați înainte de a ne expediați-le,

te rog, spune-ne noua adresa.

3.Luând în considerare, pentru beneficiul clienților noștri,Întotdeauna am nava de post airmail transport Gratuit

dacă nu doriți să așteptați atât de mult timp,vă rugăm să adăugați niște bani pentru a navei de către alte expediere,vă mulțumesc foarte mult

Transport:

1.Par avion(15-35 zile Lucrătoare de Livrare de succes) (număr de Urmărire &transport Gratuit)

2.ePacket(7-20 zile Lucrătoare de Livrare de succes)(număr de Urmărire&transport Gratuit)

3.Funkit.ro Standard de Transport(10-20 De zile Lucrătoare de Livrare de succes)(număr de Urmărire&Unele țări și regiuni transport Gratuit)

4.EMS(6-12 zile Lucrătoare de Livrare de succes)(Număr de Urmărire,Nevoie de un plus costul de Transport maritim)

5.DHL(5-7Working zile de Livrare de succes)(Număr de Urmărire,Nevoie de un plus costul de Transport maritim)

Plata :

Acceptam carduri de Credit, Escrow și Money bookers.Dacă aveți nevoie să ne plătească în alte moduri, vă rugăm să ne contactați prin e-mail.

Înainte de efectuarea plății, vă rugăm să verificați informațiile de livrare: adresa, numele, codul poștal, numerele de telefon etc.

Retur Si Schimb Politica

Toate produsele noastre vor fi verificate și ambalate în stare bună înainte de expediere.Vom încerca noastre cele mai bune pentru a satisface toți clienții noștri.Dacă pentru orice motiv nu sunteți mulțumit, puteți returna produsul la noi sub starea inițială în termen de 7 zile de la primirea de o restituire sau de schimb.Înainte de a returna produsul, va rugam sa ne contactati pentru detalii reveni schimbul de instrucțiuni.Va vom returna dupa primirea produselor returnate.Cumpărătorul va achita costul de transport pentru returnarea produselor.

Feedback-ul

Satisfacția dumneavoastră și comentarii sunt foarte importante pentru noi.Dacă vă place produsele și serviciile noastre, vă rugăm să ia un minut să ne lăsați un feedback pozitiv și 5 stele.Vom aprecia foarte mult.Dacă nu sunteți mulțumit, vă Rugăm să nu ezitați să ne contactați înainte de a părăsi un feedback Neutru sau Negativ, vom încerca noastre cele mai bune pentru a rezolva problema.Vă mulțumim pentru cumpărături în magazinul nostru, dorim să vă bucurați de cumpărături aici!

En-gros și picătură de transport maritim sunt atât salutat?Pentru en-gros,va oferim o reducere sau gratuit de transport maritim expres care doar durează 7-10 zile pentru a ajunge.Pentru picătură de transport maritim,putem trimite produsele pentru clienții dumneavoastră direct și nu va pleca informații despre noi, dacă doriți să.

Cum pot urmări coletul meu?Puteți urmări coletul pe următorul site web folosind numărul dvs. de urmărire: www.17track.net/en (Copiate în browser pentru a deschide)

Ce pot face atunci când achiziționarea de protecție timpul se scurge?Dacă achiziționați protecția timpul se scurge, vă rugăm să ne contactați și noi vă putem ajuta să-l extindă.Deci banii nu vor merge la contul meu.

  • Rochii De Lungime: La Mijlocul Lunii Vițel
  • Model Tip: cu dungi
  • Decor: NICI unul
  • Stil: Casual
  • Material: Acetat
  • Numărul De Model: S3524
  • Gen: FEMEI
  • Talia: imperiul
  • Silueta: Cutat

Etichete: fusta plisata verso, fusta plisata placat cu, cutat stratificare fusta, fusta plisata folie, fusta plisata 2 benzi, oamenii fusta plisata, fusta plisata ornament, la modă fusta plisata dungă, alb fusta plisata dungă, set fusta plisata.

Scrie o recenzie

2019 Vara Noi Femeile Epocă Dungi de Imprimare de Înaltă Talie Lungimea Jumătatea vițel Fuste Plisate Active Wear Fusta de Moda 3 Culoare S3524

2019 Vara Noi Femeile Epocă Dungi de Imprimare de Înaltă Talie Lungimea Jumătatea vițel Fuste Plisate Active Wear Fusta de Moda 3 Culoare S3524

Scrie o recenzie

Produse similare