Produs nou

DDPAI Mola N3 Dash Cam 1600P 2K Ultra HD GPS Vehicul cu Mașina Video Auto DVR Wifi Smart Connect Camera Auto Recorder 24H Parcare

999 Produse

255.98lei

-30%

365.69lei

Adauga la lista de dorinte

DDPAI Mola N3 Dash Cam 1600P 2K Ultra HD GPS Vehicul cu Mașina Video Auto DVR Wifi Smart Connect Camera Auto Recorder 24H Parcare

Caracteristici Principale

1. 1600P 2K Ultra HD DDPAI N3 înregistrare cu 2K UHD 2560 " 1600P rezoluție, 5 milioane de pixeli senso numere de înmatriculare poate afișa mai clar și de mai departe. 2. 140° Unghi Larg De Acoperire 5 Benzi 140° unghi larg, fără pete oarbe.Mai larg,mai sigur. 3. Built-in Wifi si APP Priew sau descărca înregistrate 2K clipuri video direct de pe dispozitivele ios și android de la App "DDPAI". 4. 24 Ore Modul de Parcare, Martor Esențial pentru Accidente De Detectare a mișcării - Auto trezi și de a înregistra mișcarea de la o dată.Detectarea coliziunilor - Auto detact impact și înregistra chiar dash cam este oprit. 5. Avansate De Conducere A Sistemului De Asistență Se poate sensibil identificarea vehiculului mișcarea de stare, inteligent detectează luminile de trafic și față de vehiculele care se deplasează pe, și vă reamintesc prin transmisie de voce, astfel încât ești în elementul tău de conducere.

DDPAI Dash Cam Mola N3

1600P 2K Ultra HD / Sens Tehnologie de Realitate / ADAS Tehnologie 24 De Ore De Parcare De Monitorizare / Super-Condensator / Înregistrare În Buclă

1600P 2K Ultra HD

DDPAI N3 înregistrare cu 2K UHD 2560 " 1600P rezoluție, 5 milioane de pixeli senzor de înmatriculare poate afișa mai clar și de mai departe.

Accesul la Rece SR Viziunea Video pe Rețelele Sociale

Build-in de înaltă precizie senzori giroscopici și algoritmi pentru a înregistra datele de conducere.Puteți combina datele în înregistrarea video pentru a crea o rece SR video în "DDPAI" APP.

Avansat Sistem De Asistență De Conducere, Crește Siguranța Dumneavoastră De Conducere

Se poate sensibil identificarea vehiculului mișcarea de stare , inteligent detectează luminile de trafic și față de vehiculele care se deplasează pe, și vă reamintesc prin transmisie de voce, astfel încât ești în elementul tău de conducere.

140° Unghi Larg De Acoperire 5 Benzi

140° unghi larg, fără pete oarbe.Mai larg, mai sigur. ( Vă permit să monitorizeze mai multe informații pe drum în timp ce conduceți.)

Dual 6-Lentilă de sticlă & F/1.8 Deschidere mai Mare

Cu proprietate de lungimea focală a obiectivului vă oferă mai clar mai mici detalii care surprinde cristal video clare în zi și noapte.

Built-in Wifi si APP

Priew sau descărca înregistrate 2K clipuri video direct de pe dispozitivele ios și android de la App "DDPAI".

24 Ore Modul de Parcare, Martor Esențial pentru Accidente

De Detectare a mișcării - Auto trezi și de a înregistra mișcarea de la o dată.Detectarea coliziunilor - Auto detact impact și înregistra chiar dash cam este oprit. * Trebuie să fie cablate sau conecta cu baterie externă.

Condensator Super-Super De Siguranță

Construit pentru a supraviețui în condiții extreme de vreme de la-20 c la 70 întâlnesc nevoile extrem de fierbinte ca New Delhi, Nevada sau extremelycold zone Rusia, Alaska.Oferind o durată de viață mai mare decât litiu-ionbattery dash cam-uri în piață, astfel încât nimic nu te poate opri fromexploring următoarea destinație.

DDPAI App Comunitate, Partaja Dumneavoastră de Conducere Povești

Puteți edita fotografii și clipuri video și accesul la ddpal "Pe drum" comunitar sau social media, peisaj frumos, incidente neașteptate, excelent clipuri video și așa mai departe.

GPS de înaltă Precizie Oferă Informații despre Locație

Built-in GPS chipset, ar arăta viteza și locația în timp ce revizuirea, și generatoare de călătorie raport de urmărire de către Aplicația, înregistra întregul itinerar în confort. * Numai N3 GPS versiune suporta GPS.

WDR Interval Dinamic Larg

Tehnologia WDR poate regla expunerea echilibru, care permit camerei pentru a ridica mai multe detalii în întuneric și scoate în evidență.

Build-in G-senzor

Auto detecta coliziunea și de a salva clipuri de la eveniment folder pentru a proteja martor esențial pentru accidente și creanțele de asigurare.

Efort Înregistrare În Buclă

Auto suprascrie cele mai vechi videoclipuri cu cele mai noi când cardul ajunge la capacitatea maximă ( Suport 128GB SD card de Max .Nu sunt incluse.)

Ce e in Cutie

Mola N3 Dash Cam x1, Suport de aparat de Fotografiat x1, Instrument de Instalare x1, Incarcator Auto Dual x1, Cablu de Alimentare x1, Manual de Utilizare x1 3m Autocolant x1, IPS Greu de Sârmă (Opțional) x1

Cum pentru a instala "DDPAI" APP

Căutare pentru DDPAI APP în Google Play Store sau Apple APP Store.

Pașii De Instalare

Poze Reale

Termenii de Serviciu

1. De ce comanda mea logistica informații nu a fost actualizat? Pentru că este o organizație internațională de transport, logistică și transport, uneori lent, sau informații de logistică nu este actualizat la timp. (1) 10 zile de informații de logistică nu este actualizat, este normal, vă rugăm să așteptați cu răbdare. (2) Dacă informațiile de logistică nu este actualizat mai mult de 10 zile, vă rugăm să contactați-mă, vă ajutăm să vă verificați. 2. După Vânzare (1) vă Rugăm să deschideți coletul la posta ofițer de prezența lui, dacă coletul deteriorat sau gol(furate), vă rugăm să întrebați la oficiul poștal pentru a oferi un document oficial și de a face compatibil pe loc. (2) Dacă există orice probleme de produse, vă rugăm să ne contactați în termen de 3 zile.Toate intors elemente trebuie să fie pus în ambalajul original și autentic numărul de urmărire este necesară.Vă rugăm să specifice motivul(vă rugăm să încercați pentru a oferi video și imagini) pentru a reveni și Funkit.ro număr de ordine. 3. Despre Feedback-ul Am în vedere cusotmers ca prietenii noștri.Sperăm că veți putea face cumpărături de la noi cu mai multă fericire și mai puțin vă faceți griji.Vă rugăm să nu uitați să ne lăsați 5 Stele feedback-ul.Apoi, puteți contacta serviciul nostru pentru clienți pentru a primi un cadou surpriză.Vă rugăm să nu lăsați malware clienți rău fără comunicare.Dacă nu sunteți mulțumit cu produsele sau serviciile noastre, vă rugăm să nu ezitați să ne contactați, vom încerca noastre cele mai bune pentru a rezolva problema ta!

  • Rezolutie Camera: 2560x1600
  • FOV: 140
  • Caracteristici Speciale: Funcția Wifi
  • Format Video: mp4
  • Fearture: Parcare Mointor Built-in G-senzori
  • Wifi: IEEE 802.11 b/g/n 2.4 Ghz
  • Mod De Asamblare: Portable Recorder
  • Chipset-Ul Producătorului: HISILICON
  • Nume De Brand: ddpai
  • Origine: NC(de Origine)
  • Numărul De Lentile: 1
  • Tip De Element: DVR auto
  • Senzor De Imagine: OV OS05A10
  • Rezoluție Video: 1080P, 30FPS
  • Interfață: Wi-Fi
  • flash: 128MB
  • Baterie: NICI unul
  • Card De Memorie Necesar Reding Viteza: Clasa 10
  • De Cadre Pe Secundă: 30
  • Ambalaj Original: Da
  • RAM: 1GB
  • Limba OSD: Thai
  • Lentilă Aparat De Fotografiat/Deschidere: 6G/F1.8
  • Pixeli: 500Mega
  • Certificare: CE
  • Unghi De Vizualizare: 360°
  • Video Cod: H. 264
  • Sistem De Sprijin: Android5.0/iOS8.0 sau mai sus
  • Max De Memorie Extern: 128G

Etichete: ddpai mini, camera auto record, 70mai xiaomi, gp tracker, smart camera auto 4k, ds camera, înregistrare video, ddpai, camera dvr auto, mi dvr.

Scrie o recenzie

DDPAI Mola N3 Dash Cam 1600P 2K Ultra HD GPS Vehicul cu Mașina Video Auto DVR Wifi Smart Connect Camera Auto Recorder 24H Parcare

DDPAI Mola N3 Dash Cam 1600P 2K Ultra HD GPS Vehicul cu Mașina Video Auto DVR Wifi Smart Connect Camera Auto Recorder 24H Parcare

Scrie o recenzie

Produse similare