Produs nou

De vânzare la CALD scară formă de Nailon & Boar Bristle perie de păr Antistatic Coafat Styling, Extensii de Par Perie Pieptene

999 Produse

28.86lei

Adauga la lista de dorinte

plug type

Scara populara forma de Nailon & Boar Bristle perie de păr Antistatic Coafat Styling, Extensii de Par Perie Pieptene

Greutate: 115g ± 5g

Culoare: Ca imagine ,

Dimensiuni:

Lungime totală: app. 26cm

Mâna coadă de lungime: app.11cm

Lățime: app. 9cm

Material: Plastic

Pachetul include: 1 X Pieptene

Observație: Dimensiunea Poate fi de 1-2cm de Eroare din Cauza la Îndemână Măsură;

Culoarea Poate fi Putin Diferit din Cauza la alt Monitor,vă Mulțumim pentru Înțelegere.

Satisfacția dumneavoastră și feedback-ul pozitiv este foarte important pentru noi.Vă rugăm să lăsați feedback-ul pozitiv și 5 Stele, dacă vă mulțumindu-se cu produse și servicii.Grija pentru client este prioritatea noastră, dacă nu sunteți mulțumit cu produsele noastre și după cumpărare de la noi, vă rugăm să nu lăsați feedback neutru sau negativ în primul rând , suntem întotdeauna pregătiți să oferim cele mai bune servicii pentru tine, astfel vă rugăm să contactați cu noi, astfel încât să putem ajuta pentru a rezolva orice probleme în mod adecvat.Vă rugăm să verificați elementele după ce primești coletul, dacă nu sunteți mulțumit cu produsele, vă rugăm să nu?t să le utilizeze și să ne contactați pentru returnarea, Observație: pentru folosit sau elemente deteriorate din cauza de motiv, ne-am câștigat?t accepta elemente se întoarce; taxele de Transport sunt nerambursabile.

1 1 vă Rugăm să verificați cu țara biroului vamal pentru a determina ce aceste costuri suplimentare ca taxele de import vor fi înainte de licitare/cumpara. 2. Aceste taxe sunt de obicei colectate de către livrarea de mărfuri (de transport) companie sau atunci când vă alegeți elementul de sus ?nu le confunda suplimentare taxa de transport maritim. 3. Ne-am stabilit prețuri diferite pentru diferite domenii, care cu siguranta poate salva de cost cât mai mult posibil. 4. Vă rugăm, asigurați-vă că pentru a ne oferi corectă, precisă, detaliată și Adresa de livrare (nume, numar de telefon si adresa sunt necesare)

1 .Toate produsele sunt în stoc și sunt trimis la tine cât mai curând posibil de plata a fost primit.

2 vă Rugăm să rețineți că produsele cumparate de la sfârșit de săptămână și de sărbătorile legale sunt expediate următoarei zile lucrătoare.

3. Vă rugăm să specificați cerințele dumneavoastră, cum ar fi culori, pachete, de tip plug etc, la Funkit.ro Manager de Comerț sau e-mail atunci când ai de a face plata.

4. Noi NU va fi responsabil pentru orice întârziere din cauza transportatorului incorecte, vamale întârziere, sau orice alte circumstanțe dincolo de controlul nostru.

5. Datorită clearance-ul personalizat, pachetele trimise de la ruse/Brazilia poate dura mai multe zile.Pentru pachetele deținute de biroul vamal, nu vom lua nici o responsabilitate pentru eliberarea, pentru că acesta este modul în politica locală merge, vă rugăm să înțelegeți.

6. Nu ne navei în Argentina.

1. Acceptam plata pay-pal, prin Escrow, Visa, moneybookers și Western Union.Dacă doriți să plătiți prin alte metode, nu ezitați să ne contactați.

2. Cumpărătorul ar trebui să plătească cât mai curând posibil, și apoi ne-ar putea trimite coletul la timp.

3.Suma totală Datorată este ultimul Preț de Licitație, plus taxa de Transport.

4. Dacă nu sunteți de acord cu politicile noastre și taxele de transport, te rog nu licita.

5. Vă rugăm să facă plăți și să ne ofere un Verificate adresa de livrare cât mai curând posibil, în scopul de a obține un serviciu rapid.

Vă rugăm să nu ezitați să mă contactați dacă aveți întrebări cu privire la plata de plată.

1.Suntem un producător profesionale și furnizor profesionist în 100% extensii de păr uman, salon de foarfece, salon de instrument, curling de păr instrumente, lungire de par, moda accesorii de par si alte produse de frumusete.

2.Putem oferi personalizate fabricarea, va satisface cerințele dumneavoastră speciale.

3.Noi va oferi cele mai bune servicii pentru toți clienții noștri!

începe plug type

  • Dimensiune: 26*9cm(Length*Width)
  • Material: Nailon & Boar Bristle
  • locul de origine: Zhejiang, China(continentală)
  • Timp De Plumb: 2-3 zile
  • Greutate Netă: 113g/pc
  • Tip De Element: Pieptene
  • Funcția: Coafat perie styling
  • culoare: Alb, negru
  • Numărul De Model: HB001M
  • Caracteristică: Antistatic

Etichete: perie de par, perie parul cret, vier păr perie de păr, inconvenient perie de păr, nano boar bristle perie de păr, ștampila perie de păr, gogoasa om, pieptene rake, afro kam, cat carasi.

Scrie o recenzie

De vânzare la CALD scară formă de Nailon & Boar Bristle perie de păr Antistatic Coafat Styling, Extensii de Par Perie Pieptene

De vânzare la CALD scară formă de Nailon & Boar Bristle perie de păr Antistatic Coafat Styling, Extensii de Par Perie Pieptene

Scrie o recenzie

Produse similare