Produs nou

Uscate Floare de Crin Zi-crin Muguri de Specialitate din China Quanlity

999 Produse

92.50lei

-10%

102.78lei

Adauga la lista de dorinte

*VALOAREA NUTRIȚIONALĂ --Daylily are o valoare nutritivă ridicată.Acesta conține 14.1 grame de proteine, 1.1 grame de grăsime, 62.6 de grame de carbohidrati, 463 mg de calciu, 173 mg de fosfor și multe vitamine la 100 de grame.

*GUST & TRĂSĂTURĂ --Zi-crin este de sulf liber și în mod natural uscate la soare, de culoare galben închis.Albă e o parte din zi, lily se datorează faptului că acesta nu a fost expus la soare în timpul naturale procesul de uscare.Bogat de parfum, gust delicat și netedă, de licitație și dulce.Acesta este adesea numit "comoara pe masa" împreună cu Auricularia auricula / ciuperca.

*SUGERAT COMESTIBILE METODA ... Ia-flori uscate intr-un castron.Se adaugă apă și se înmoaie timp de aproximativ 10 minute.Se poate se amestecă-prăji, tocană, supă, terci de gătit, făcând oală fierbinte sau Asiatice supa fierbinte și acru cu legume sau alte alimente.

*ȘTIINȚIFIC de CULTIVARE & MANUAL de SELECȚIE-cum ar uscate zi floare de crin a trecut prin cultivarea atentă și strictă selecție manuală, scoate cele rele sau cele incomplete, ceea ce face sigur că e plin de particule și de bună calitate.

  • Ingredient: Uscate Floare De Crin
  • NET WT: 250g/500g/1000g
  • Cantitatea: geanta

Etichete: negru semințe de fructe de padure, calitate semințe de fructe de padure goji, ginseng oolong ceai, ginseng, goji berry semințe, oolong ceai cu ginseng, ginseng coreean, mare goji berry semințe, goji berry seads, coreea de ceai.

Scrie o recenzie

Uscate Floare de Crin Zi-crin Muguri de Specialitate din China Quanlity

Uscate Floare de Crin Zi-crin Muguri de Specialitate din China Quanlity

Scrie o recenzie

Produse similare