Produs nou

AXUS 16A Mini TUYA Inteligent Wifi DIY Switch-ul 2 Modul de Control, de Automatizare Modulul Funcționează cu Alexa Google Acasă Inteligent App de Viață

999 Produse

33.78lei

-45%

61.44lei

Adauga la lista de dorinte

Caracteristici Principale

Proiectat 41*41*20mm mini organism, care este de lucru cu cele mai de valoare cutii, switch-uri și prize de perete.Este nu numai mici, dar, de asemenea, puternic.Puterea maximă ajunge la 1800-3450W, acesta poate fi folosit pentru cele mai multe dintre aparatele electrocasnice și corpuri de iluminat.

Suport pentru Două sensuri de Control

Acest smart DIY switch poate fi folosit pentru vechiul tău mod de 2 comutator de control.Mai ales, că încă disponibil pentru a controla comutatorul vechi manual după isntalled ea.

App De Control De La Distanță

Control de la distanță corpuri de iluminat sau echipamente de casa ta prin Viață Inteligentă app de la oriunde și oricând.Nu hub este necesar.

Control Vocal

Wifi DIY comutatorul funcționează cu Alexa si Google Asistent Acasă să controlați convenabil aparate cu simplă comandă vocală atunci când sunteți pe du-te.

Funcția De Sincronizare

Crea programe pentru a porni automat aparatele electrocasnice sau corpuri de iluminat on/off.Ajutându-vă de economisire a energiei și taxa de curent electric.

Releu Starea De Setare

Nu vă faceți griji despre pană de curent, puteți seta acest comutator pentru a restabili starea după alimentare.

Grupul De Control

Set toate smart switch-uri într-un grup de Inteligent app de Viață.Apoi un singur clic pentru a porni/opri toate aparatele dumneavoastră sau corpuri de iluminat de smartphone-uri.

Inteligent Scena

A crea propria scenă pentru a declanșa ON/OFF electrocasnice de plecare modul, modul acasă, temperatură, umiditate, sau alte condiții de mediu.

DE ÎNCREDERE DE SERVICII POST-VÂNZARE

Nostru prietenos și de încredere după-serviciu de vânzări echipa poate oferi cele mai profesionale solutii pentru orice problema a ta.Vă rugăm să fiți siguri pentru cumpărături.Toate comenzile vor fi expediate în termen de 2~3 zile lucrătoare, cu excepția comenzii plasate în Chineză sărbători.

1.Ce este dispozitivul instabil pe app?

1. Fiecare router a avea conexiune limitată, dar mai mult și mai mult dispozitiv inteligent lucru pe familie 2. O mulțime de familie încă folosind versiune foarte veche routerseven mai mult de 3 ani în urmă versiune.În scopul de a avea o experiență excelentă, sugestia este : 1. re-seta router conexiune limitată 2. schimba o noua versiune de actualizare router 3. vă rugăm să rețineți aceste comutator funcționa doar pe 2.4 G rețea wi-fi, nu 5G.

2. De ce APLICAȚIA nu poate găsi dispozitivul în asocierea status?

Asta e din cauza cache-ul telefonului.Vă rugăm să închideți WLAN de telefon, apoi deschideți-l după câteva minute.În același timp,vă rugăm să opriți aparatul dacă poți, apoi putere de a încerca din nou.

notă:

1. electrician profesionist ar trebui să funcționeze acest produs.Când se pornesc, nu atingeți antena.Instala acest produs, fără a deschide capacul de protecție 2. Nu funcționează cu putere.Opriți sursa de alimentare și-l opereze.Dacă testul este confirmat a fi corecte, se folosesc sub îndrumarea unui electrician profesionist. 3. Atunci când se utilizează produse electronice wireless, de îngrijire ar trebui să fie luate pentru a evita metal măști, mare de dispozitive electronice, câmpuri electromagnetice, etc., care au puternice surse de interferență, pentru a evita control de la distanță și de scurtă distanța de receptare sau de a lucra în mod normal. 4. Nu utilizați acest produs electronic anormal.Anormale de utilizare va reduce performanța produsului și longevitate.În cazurile severe, deteriorarea produsului, de asemenea, va prezenta un risc pentru siguranță.

  • Nume De Brand: AXUS
  • Controler de frecventa de lucru: 2.4 Ghz wifi
  • Controler WIFI Standard: IEEE 802.11 b/g/n
  • Certificare: ROHS
  • Tip Comutator: APP de control
  • Este Dispozitiv Inteligent: Da
  • Controler De Tensiune De Operare: AC 100V-240V 110V 220V 60HZ/50HZ
  • Curent: 16A
  • Numărul De Model: AX-XP0062
  • Sprijin APP: Tuya sau de Viata Inteligente
  • Origine: NC(de Origine)
  • Sistem De Sprijin: Ambele Android și IOS
  • Garanție: 1 AN
  • Caracteristici: APP de control
  • Material: Plastic
  • Operatorul Dimensiune: 41*41*20mm
  • Tip De Element: Switch-uri
  • Control vocal: Google Acasa Amazon Alexa ECHO

Etichete: aqara comutator, nintendo a comuta regulatoarelor de circulație, sonoff comutator, ușa tuya inteligent, comutator electric cu timer, bluetooth audio comutator de control, homekit comutator, programator alexa, depozit, zigbee.

Scrie o recenzie

AXUS 16A Mini TUYA Inteligent Wifi DIY Switch-ul 2 Modul de Control, de Automatizare Modulul Funcționează cu Alexa Google Acasă Inteligent App de Viață

AXUS 16A Mini TUYA Inteligent Wifi DIY Switch-ul 2 Modul de Control, de Automatizare Modulul Funcționează cu Alexa Google Acasă Inteligent App de Viață

Scrie o recenzie

Produse similare