Produs nou

LIVTER Masini de Rindeluit Cap 6 Wing 4 Aripi

999 Produse

522.36lei

Adauga la lista de dorinte

Ne-am specializat in productia de prelucrare a lemnului, scule de tăiere în China pentru 2 ani.

Noastre de inginerie și personalului tehnic au o avere de experiență practică pe lemn instrumente de tăiere.

Folosind cea mai bună tehnologie și cele mai bune materiale , suntem capabili să producă formator cap de tăiere cu o calitate excelentă.

Ne poate oferi un avantaj competitiv produselor.

Produsul este personalizat în funcție de cerințe.Non-probleme de calitate nu pot fi returnate.

Vedere al Companiei noastre

FAQ

1. Dacă am făcut o comandă, puteți să-mi trimiteți elementul poze fara watermark?

-----Desigur, Am putea trimite elementul poze fara watermark, dacă doriți, dar trebuie să ne spună atunci când plasarea comenzii.

2. Faceți drop shipping?

-----Da, Am putea face dropshipping, la nivel mondial, pentru tine, doar a pus în adresa clienților dumneavoastră atunci când plasarea comenzii.

3. Nu am nevoie să plătească tarifele de import?

-----Depinde de țara de import și de export politici, dacă tariful de rezultat, acesta trebuie să fie plătită de către cumpărător.Ne-ar declara o valoare scăzută pentru tine de a plăti un pic tarife.

4.Cum pot plăti pentru meu de cumpărare?

-----acceptam urmatoarele metode de plata: cridet card; moneybooker;T/T, western union.

5.Eu sunt un reseller,am dori să cumpere mai multe bucăți de produs, ceea ce este prețul en-gros?

----- Bună ziua,vă mulțumim pentru cererea dvs., dacă doriți să cumpere cantități mari, vă rugăm să trimiteți e-mail la noi, va vom oferi cel mai bun pret, multumesc!

Transport:

Comanda dvs. va fi procesată în 15days după plată.Și eu vă va oferi numărul de urmărire pentru fiecare comanda.Orice taxe vamale sau taxe sunt responsabilitatea cumpărătorului .În scopul de a vă ajuta să obțineți un pachet cu gratuit taxa sau impozit mai mic prin vamale,pot declara ca "cadou", cu o valoare mai mică.Noi nu suntem responsabili pentru orice întârziere de ordine după expediate.Dar voi urmări cele mai noi informații pentru comanda dumneavoastră și a vă ajuta tot drumul.De fapt,am dori, de asemenea, mărfurile să fi livrare în curând,astfel încât fiecare cumpărător va fi mulțumit de serviciile mele.Dar viteza de China post este în afara controlului meu.Daca nu ajunge coletul dar termenul de livrare se apropie,vă rugăm să-mi ceară să extindă data de livrare.Vă mulțumim pentru sprijinul dumneavoastră.

Feedback-ul:

Feedback-ul dvs. este extrem de important pentru noi.Vă rugăm să faceți clic de 5 stele în feedback-ul dacă vă plac articolele mele și servicii.Eu va oferim preturi competitive si servicii mai bune de tot.Vă rugăm să ne e-mail înainte de a părăsi orice feedback negativ sau de deschidere, orice disputa de pe Funkit.ro.Am înțeles nefericirea s-ar putea avea în cazul în care pentru a merge în neregulă,dar vom încerca noastre cele mai bune pentru a oferi rezultate satisfăcătoare.

Politica De Rambursare:

Dacă ai primi articol dar nu este mulțumit cu el,îl poți returna în termen de 7 zile pentru o inlocuire sau banii inapoi.SAU NU VOM EMITE O RAMBURSARE SAU ÎNLOCUIRE.NU există EXCEPȚII!

Toate produsele returnate TREBUIE să FIE în ambalajul original și cumpărătorul TREBUIE să ne FURNIZAȚI numărul de urmărire de transport maritim, și un motiv specific pentru a reveni.

Pachet:

  • Diametru: mai multe dimensiuni
  • Numărul De Model: ZZ-01
  • Tip: Placa De Freze
  • Lungimea Totală: mai multe dimensiuni

Etichete: fly cutter mill, rindea manuală, cap de tăiere în spirală, cap de tăiere din lemn, rindea de lemn, tort moulder, cnc fata moara, rindea electrica pentru lemn, rindea cap 6, cutter spindle.

Scrie o recenzie

LIVTER Masini de Rindeluit Cap 6 Wing 4 Aripi

LIVTER Masini de Rindeluit Cap 6 Wing 4 Aripi

Scrie o recenzie

Produse similare