Produs nou

720P, HDMI Convertor Comutator Pentru HDTV Cablu Video Convenabil Splitter Pentru NGC SNES N64 SFC Joc Consola Conversie

999 Produse

49.76lei

-28%

70.07lei

Adauga la lista de dorinte

100% de brand nou și de înaltă calitate.

Caracteristici:

1、de Înaltă definiție De Conversie: HDMI converter poate converti și upgrade controler de joc pentru N64, pentru SNES, pentru NGC și pentru SFC de semnal digital HDMI semnal de modern HDTV, ecran și proiector, sprijinirea 720P.

2、Ușor de Utilizat: HDMI converter este ușor să stea, plug and play, care pot fi utilizate direct conectat.

3、Semnal Bun Imagine De Conversie: video converter oferă cea mai bună imbunatatita de procesare a semnalului cu cea mai bună precizie, culori, rezoluție și detalii, fără întârziere, atunci când juca jocuri.

4、Format Compatibil cu: video converter este potrivit pentru N64, pentru SNES, pentru NGC și pentru SFC moduri de afișare (pentru PAL/pentru NTSC).

5、domeniul de Aplicare: Retrăiește vechi controler de joc pentru N64, pentru SNES și pentru NGC moduri de afișare pe TELEVIZOR nou și retrăi acele jocuri.

6、N64 / ngc / snes adaptor hdmi -audio si video ieșiri în complet format digital hdmi (720p) și sprijină n64 / ngc / snes (pal / ntsc) moduri de afișare, cu doar un singur cablu hdmi(Nu este inclus), plug and play pentru efecte video / adevărul-la-viata -audio de pe televizor / monitor, nici o sursă de alimentare externă necesară.

HDMI Convertor Comutator numai, alte accesorii demo-ul din imagine nu este inclus.

Caietul de sarcini:

Material: ABS

Culoare: Negru

Nume: HDMI Converter pentru NGC pentru N64 pentru SNES pentru SFC

Interfata: HDMI

Aplicație: pentru N64, pentru SNES, pentru NGC și pentru SFC

HDMI suport format: 720P

Funcția: plug and play, dau seama consola de jocuri de N64, pentru NESS, pentru NGC și pentru SFC de conversie a semnalului în high-definition multimedia HDMI semnal fără sursă de alimentare externă.

Cantitate: 1 Buc

Notă:

Vă rugăm să permiteți-0-1mm eroare din cauza manuală de măsurare, pls asigurați-vă că nu minte înainte de a licita.

Din cauza diferenței între monitoare, imaginea nu poate reflecta culoarea reală a elementului.Vă mulțumesc!

Pachetul include:

1 x HDMI Converter

  • Compatibil Marca/Model: Pentru NGC SNES N64 SFC Joc Consola Conversie
  • Origine: NC(de Origine)
  • Nume De Brand: Deek-Robot
  • Numărul De Model: Converter
  • Cu USB: Da

Etichete: caz n64, psp comutator, sfc, playstation 5 digital, n64 parte, cutii retro console, ican hdmi splitter, joystick-ul nintendo 64, splitter-ul hdmi, famicom snes.

Scrie o recenzie

720P, HDMI Convertor Comutator Pentru HDTV Cablu Video Convenabil Splitter Pentru NGC SNES N64 SFC Joc Consola Conversie

720P, HDMI Convertor Comutator Pentru HDTV Cablu Video Convenabil Splitter Pentru NGC SNES N64 SFC Joc Consola Conversie

Scrie o recenzie

Produse similare