Produs nou

8"F Chakra Inimii Și 10"D Srcral Chakra Meditație Mată Alb Cristal Cântând Bowl

999 Produse

298.14lei

-4%

313.83lei

Adauga la lista de dorinte

8"F Chakra Inimii Și 10"D Srcral Chakra Meditație Mată Alb Cristal Cântând Bowl

Am putea oferi cristal cântând bowl dimensiunea de 6 inch la 24inch, și toate ton de C# D# E F F# G G# a a# B ,dacă aveți orice întrebări,vă rugăm să contactați-mă, aș dori să citez cât mai repede.

Puteți alege tonuri de cand plasati comenzi,sau lăsați mesaj.În caz contrar, tonurile vor fi trimise la întâmplare. 1.Cristal cântând bowl set, inclusiv: Unul de Înaltă Calitate Cuarț de cristal cântând Bowl,Un Ciocan de Cauciuc sau piele de Căprioară stick sau cristal ciocan de lemn și Una de Cauciuc O-ring. 2. Cuarț de cristal cântând bowl produs de înaltă pur cristal de cuarț, puritatea mai mult de 99,99%.AIO tehnologia de producție:atunci când temperatura ajunge la 3000-4000 de grade celsius,nisip deveni lichid,apoi a făcut să cristal cântând boluri.Acestea sunt disponibile în clar sau mat boluri într-o varietate de dimensiuni,variind de la 6"-28" în diametru.Dimensiunea vasului nu neapărat determina tonul,deși boluri mari de sunet mai mic octave și note.Fiecare vas este testat cu tehnologia digitală pentru a identifica sunetul.Acesta este un loc ideal pentru meditație și vindecare instrument.Frumos, Clar, Profund, Uimitoare și Bogat Rezonanta Vibrationala cu puterea de a Vindeca. 3.Suntem fabricarea profesională de cristal cântând boluri din 1999 ani. 4.Profesionale de ambalare în condiții de siguranță.Ne desfasuram activitatea de Cristal Cântând Boluri de zeci de ani, avem de ambalare profesionale pentru a asigura siguranța produsului.Dacă este deteriorat sau pierdut în tranzit, putem înlocui gratuit. 5.Boluri sunt mai bine utilizate pentru terapie de sunet și meditație de vindecare, chakra aliniere și curățirea totală, transmiterea de energii,energizant fizic și Corpurile energetice.Unele boluri armoniza cu alte boluri,și atunci când ambele sunt jucate simultan,efectul este rafinat și sinergice.

Fiecare bol are unul gratuit ciocan-ciocan de cauciuc/piele de căprioară stick sau cristal ciocan și O-inele

Fiecare bol are tonuri diferite pentru diferite corpul chakre.Dimensiuni disponibile și tonuri, după cum urmează: Dimensiunea :6 7 8 9 10 11 12 13 14 16 18 20 22 24 Teren:C D E F G a B C# D# E F# G# O# B Chakra:Rădăcină, Sacrale, Plexul Solar, Inima, Gât, al Treilea Ochi, Coroana Notă: 1 inch=25,4 mm

Chakra

Notele de cristal cântând boluri corespund cu fiecare dintre chakre majore.Chakrele pot fi descrise ca centre de energie ale corpului.Fiecare centru energetic are aspecte unice și corespunde cu tonuri specifice din scara muzicală.Păstrarea acestor centre în echilibru rezultatele în materie de sănătate și armonie.

Puternic și sunet lung

Budist de Cuarț de Cristal Cântând Bowl au același efect cu Tibetane cântând castron ,dar suna mai frumos decât metal castron cântând ,și sunet lung și puternic .Cristal cântând bowl cu puternice frecvență ,utilizați pe scară largă pentru terapie ,prin chakra a face dureroase ale corpului ,poate ajuta oamenii meditație, purifica mintea, de a elibera presiunea și așa mai departe .

Beneficii

*Reduce semnificativ stresul și anxietatea *Stimuleaza sistemul imunitar *Ajută la scăderea tensiunii arteriale și furie *Relaxare profunda si ameliorarea durerii *Asistă cu chakra de curățare și de echilibrare *Ajută pentru a calma hiperactivă glandele suprarenale *Crește mentale și emoționale claritate

Costum de mulțimi

Cristal cântând boluri sunt folosite cu yoga, sunet de vindecare, cristal de curățare, de compensare spațiu și pentru a indica începutul și sfârșitul de meditație.

Dacă sunteți incepand cu meditație Dacă vă creați călătorii sunet Dacă sunteți de sunet de terapeutul sau personal medical,Masaj Practicieni,Medici,Chiropracticieni Dacă doriți să faceți unele de formare Dacă ești practicant de yoga/Riki practioner Dacă sunteți de sunet vindecător Dacă sunteți Muzicieni, Cântăreți, Vocea Antrenori, Profesori de Meditație și de lucrătorii din sectorul Energetic Poate că sunteți un distribuitor, dacă ordinea în vrac, vă rugăm să ne contactați direct, iar noi oferim picătură de transport maritim de servicii.Alege boluri noastre atunci când doresc cea mai bună calitate a sunetului, de rezonanță și servicii pentru clienți pentru practicile lor, clienții și propria reputație.

Linie De Producție Profesionale

Linie de producție profesionale,intact ambalarea și cel mai bun post-vânzare.

Plata

T/T,Paypal,plata Sigure,Western Union,Alipay,card de Credit.

Livrare

DHL/FedEx/UPS/TNT/EMS/ARAMEX/SF EXPRESS

După-servicii post-vânzare

Atunci când vei ajunge boluri,pls vă rugăm să verificați boluri din primul moment.dacă daune,vă Rugăm să contactați imediat serviciul clienți, ei vă va oferi un răspuns satisfăcător.

*Din cauza diferitelor politici din fiecare țară, taxele nu sunt la fel, noi suntem responsabili doar pentru partea noastră,de transport de Marfă nu include vamale clearance-ul de partea ta.

  • Produs: cristal siiniging castron
  • Origine: NC(de Origine)
  • Accesorii: două Ciocan de lemn/inele
  • Nume De Brand: A construi socialismul cum
  • chakra: Orice două chakra a 7 chakre
  • culoare: Alb
  • Greutate (kg): 3.8
  • Numărul Ton: 7
  • Dimensiune: 8"10"
  • Diametru (cm): 20-30cm
  • Tonuri: CDEFGAB
  • Numărul De Model: 8/10INCH

Etichete: clopot tibetan de meditatie, cristal cântând bowl set, chakra stone, pietre de cristal boluri, cântă bol tibetan, noutatea bol de cristal, castron cânte, mare vas de cristal, pandantiv inima, decor inima.

Scrie o recenzie

8

8"F Chakra Inimii Și 10"D Srcral Chakra Meditație Mată Alb Cristal Cântând Bowl

Scrie o recenzie

Produse similare