Produs nou

Spuma Duza Snow Foam Lance Pistol Spuma Generator de Spumă de Săpun Foamer Spumă Filtru pentru Sturm RIWALL YILI LUTIAN Masina Spumă mașină de Spălat sub Presiune

999 Produse

61.77lei

Adauga la lista de dorinte

Generator de spumă pentru Sturm / RIWALL / YILI / LUTIAN Spalatoare cu Presiune Înaltă

Disclaimer: Noi nu sunt Sturm / RIWALL / YILI / LUTIAN marci sau afiliat cu ei.Noi nu vindem aceste Spalatoare cu Presiune, dar nu oferă unele piese compatibile pentru ei.

Coletul contine:

1. Corp din alama generator de spumă

2. 1 Litru sticla, marcate cu volumul linie de calibrare

3. Tub de aspirație

4. Ales adaptor

5. PTFE bandă de etanșare

6. Extra duza de alama (pentru 100~120bar mici, mașină de spălat sub presiune)

Caietul de sarcini:

1. Gama de presiune: 100 bar ~ 220 bar (1400psi ~ 3200 psi), atât pentru utilizare la domiciliu și profesionale spalatoare cu presiune de lucru perfect;

2. Spumare performanță: Mare, gros și înalt-spumă densă, grele și design durabil

3. Material: lemn masiv de alama si corp din metal, duza din oțel inoxidabil, capac nailon, și flacon din peid.

4. Capacitate de sticla: 1 L

5. Reglabil consum de snow foam cleaner, cu unghi Variabil de pulverizare model de la creion la 60° ventilator, rezistente la substanțe chimice.

Pe Timp De Livrare:

1. Garantat produsul va fi livrat în termen de 5 zile.De obicei, acesta va fi trimis a doua zi dupa plata.

2. Garantat produsul va fi livrat in termen de 60 de zile.De obicei, acesta va fi livrat în 2 ~ 4 săptămâni. (Pentru Brazilia, garantat de timp este de 90 de zile, și timpul estimat de livrare 5~8 săptămâni).

Garanție De Calitate:

1. 100% garantat pentru a face gros și dens de spuma pentru toate spalatoare cu presiune, atât de mici pentru utilizare la domiciliu și profesionale.

2. Garanție de 3 ani garantat (cu excepția filtru ochiurilor de plasă în interior).

3. 100% după-vânzare de servicii garantat pentru totdeauna.

Toate produsele noastre au fost 100% inspectate și testate înainte de expediere.Vă rugăm să fiți siguri de a cumpăra.Noi oferim cele mai competitive de preț și de înaltă calitate a produselor pentru clienții noștri.

Cumpărătorul De Protecție:

1. Rambursare completă dacă nu primesc comanda.

2. Rambursarea integrală sau parțială , în cazul în care elementul nu este conform descrierii.

CADOU:

Masina de spalat sampon cadou este disponibil la cerere.Dacă ai nevoie de cadou, vă rugăm să scrie un mesaj de "Sampon" sau "Cadou", atunci când face comanda de generatorul de spumă.

Anunț Important:

Vă rugăm să verificați adaptor dimensiuni și asigurați-vă că se potrivește mașinii dumneavoastră .Noi nu iau nici o responsabilitate pentru incompatibilitate de adaptor.Dacă nu sunt clare, vă rugăm să ne contactați, și trimite-ne poza ta pistol si lance, ne vor ajuta să alegeți adaptorul adecvat.

  • Duză Material: Cupru
  • Nume De Brand: SNOW FOAM LANCE
  • Corpul Material: Cupru
  • Tip Mâner: Tip Deget
  • Jet De Apă Tip: Coloana De Apă
  • Cu Conducte De Apă: No
  • Interfață Material: Inginerie De Plastic

Etichete: generator de spumă de înaltă presiune de spălare, arma orbeez, bosch, țeavă de spălare sub presiune, reglați snow foam lance, ar duză de spumă, acoust spuma, tun model, gun metal pistol, masina de zapada.

Scrie o recenzie

Spuma Duza Snow Foam Lance Pistol Spuma Generator de Spumă de Săpun Foamer Spumă Filtru pentru Sturm RIWALL YILI LUTIAN Masina Spumă mașină de Spălat sub Presiune

Spuma Duza Snow Foam Lance Pistol Spuma Generator de Spumă de Săpun Foamer Spumă Filtru pentru Sturm RIWALL YILI LUTIAN Masina Spumă mașină de Spălat sub Presiune

Scrie o recenzie

Produse similare