Produs nou

Electric Reglabil pe Înălțime în Picioare Birou Cadru Dual Motorii și de Memorie de Control

999 Produse

999.70lei

-10%

1 110.78lei

Adauga la lista de dorinte

Descriere Produs

Electric Stai Stand Birou Cadru Te-ai saturat de o lungă perioadă de timp pentru a lucra sau a studia?Vreau să stau după 30 de minute de zi?Dacă este așa, ar trebui să dețină această reglabil electric stau-stand de birou-cadru.Se poate fara probleme ridica dumneavoastră de lucru pentru poziția ideală cu puternic, tăcut dual motors pe două laturi.Este înălțimea și lățimea reglabilă pentru a se potrivi 45.2-70.8" lungime blaturi.Întregul cadru de oțel robust rezistent și grele.Un birou bun cadru pentru acasă și la birou.

Caracteristici & Detalii

【CONSTRUCȚIE ROBUSTĂ】- Culoare: Negru; Material: Otel; Acest birou cadru adoptă gros tuburi din oțel și acoperite cu pulbere de pe suprafața pentru a asigura durabilitate și rezistentă la coroziune.Cadru capacitatea de încărcare: 264lbs.Trece testul standardele de CE, UL, CB, ASA, si BIFMA. 【MOTOARE PUTERNICE și SIGURANȚĂ】- Condus de 2 buc de motoare pe ambele părți, birou de picioare poate fi ridicat sau coborât fără probleme, în tăcere(zgomot: <38db) fără agitare.Mai eficient decât un singur motoare produse.Viteza de ridicare: 32 mm/s.Motor Viata: 20.000 de ori.Design cu supra-presiune și supra-protecție termică pentru utilizarea în condiții de siguranță. 【INALTIME si LATIME REGLABILE】- Acest electrice birou cadru sprijină reglare pe înălțime între 28-46", și lățimea schimba variază de la 39" la 63".Puteți ajusta, de asemenea, pad pentru a menține birou stabil de utilizare. 【PANOU de CONTROL DIGITAL】- Vino cu un centru de control pentru a afișa în timp real înălțime de date.Ea are, de asemenea, funcții cum ar fi reglare pe înălțime, patru preset înălțimi, și funcție de memorie. 【LARGĂ de SCENARII de UTILIZARE】- Toate accesoriile incluse, rapid de asamblat.Acest birou cadrul este compatibil cu desktop dimensiune: 27.5-31.5"(Adâncime) & 45.2-70.8"(Lățime).Ușor redus sau ridica de la birou pentru a sta sau în picioare.Perfect pentru utilizarea acasa, la birou, etc.

Caietul de sarcini

Material: Oțel Laminate La Rece Înălțime cadru: 27" la 46" ( 69 - 117 cm ) Lățime cadru: 43.3" la 63" ( 110 - 160 cm ) Viteza de ridicare: 32 mm/s Capacitate de încărcare: 264 kg Tampon Picior Înălțime: 0.2" Se Potrivesc De Masă Dimensiune: 45.2"-70.8"(Lățime) & 27.5"-31.5"(Adâncime)

Caracteristici Cheie

Durabil Plăci de Oțel Acest birou cadrul este realizat din oțel de înaltă rezistență plăci, care este suficient de gros, robust, și durează un timp mai îndelungat.Este non-break & stabilă.

Puternic Dual Motors este echipat cu două motoare puternice de la fiecare parte, care se va ridica sau pe birou picioare fără probleme și în liniște.

28-46" de Ajustare a Înălțimii Acest produs utilizeaza tuburi telescopice și sprijină 71-117 cm(28-46") gama de reglare a înălțimii.Satisface toate dvs. de lucru are nevoie.

Reglați lățimea și Capacitate lățimea de acest cadru este reglabil de la 39" la 63" pentru a se potrivi blaturi într-o altă dimensiune.Acesta poate stoca până la 264lbs sarcină.

Convenabil Controler Digital Oferă un control inteligent centru spatele de masă.În timp Real de birou înălțime pot fi afișate cu un ecran cu LED-uri, iar înălțimea poate fi ajustată prin butoane.

Practic Domenii de Aplicare Acest birou cadru se potrivesc de sus mărime de la 45.2" la 70,8" în lățime și 27.5" pentru 31.5" în profunzime.Perfect pentru acasă și uz comercial.

Pachetul De Conținut

1 x Reglabile Birou Cadru 1 x Controler Cutie 1 x Kit de Instalare 1 x Manual de Utilizare

  • Origine: NC(de Origine)
  • Tip: Birou Permanent
  • Material: Laminate la rece, oțel placa
  • Înălțime cadru:
  • Viteza Max:
  • Lățime cadru:
  • culoare: negru
  • Picior înălțime pad:

Etichete: moto sta, birou reglabil pe înălțime, eu sunt rădăcină, prize electrice masă, mare reglabile birou, lamuro sta stand birou electric, 220v ac motor, birou permanent monitor, electric reglabil pe înălțime în picioare birou, birou electric.

Scrie o recenzie

Electric Reglabil pe Înălțime în Picioare Birou Cadru Dual Motorii și de Memorie de Control

Electric Reglabil pe Înălțime în Picioare Birou Cadru Dual Motorii și de Memorie de Control

Scrie o recenzie

Produse similare