Produs nou

Masina de Accelerație Electronic Controler de Curse de Accelerație pentru LDV D90 2017+

999 Produse

313.79lei

Adauga la lista de dorinte

Ce este clapetei electronice controler ?

Clapetei electronice controler este o accelerație de răspuns controler.Se elimină răspuns întârzieri pe site-electronice pedalei de accelerație.În mod eficient, permite motorului să răspundă mai rapid.Ca rezultat, mașina poate accelera mai repede.Ai plătit mulți bani pentru mașina ta, dar atunci când apăsați pedala de gaz, te simți ca și cum ai apăsa un burete.Ai observat vreodată că mașinile vechi au fost mult mai receptiv?

Ce clapetei electronice controler poate face ?

1. Îmbunătățirea clapetei electronice viteza de răspuns 2. Îmbunătăți vehicul sensibilitatea pedalei de accelerație 3. Reduce motor depozite de carbon 4. Accelerat pentru a crește cu 45% 5. Plug and play 6. Economie de combustibil de 3-8%

Descriere Produs

TS PUTERNIC BOSSTER ecran cu led-uri controler poate îmbunătăți performanța și de a îmbunătăți sensibilitatea pedalei de accelerație.Instalarea este simplă și puteți ajusta de presa iritat pe ecran.Se poate face să vă bucura de pasiunea și viteza fără nici o vă faceți griji despre masina de securitate.Are dimensiuni mici și poate fi aplicată în general de mașini.Ai merita.

Notificare

Vă rugăm să lăsați un model de masina in detalii, atunci când plasați comanda,putem acoperi toate populare mașină de pe piață.Dacă aveți orice confuz despre produsul nostru,vă rugăm să nu ezitați să ne contactați.ne va răspunde la tine cât mai curând posibil.Vă mulțumesc foarte mult!Vă doresc un cumpărături fericit!

  • Tip De Element: Cititoare De Coduri De & Instrumente De Scanare
  • Nume De Brand: TROS
  • CE: ROSH
  • Limba: engleză

Etichete: comon rail, obd2, D110, d90 rc4wd, Cititor De Cod De Bare, VDR, tec2, delphi pompa de injecție, d90 rc, auto scanner.

Scrie o recenzie

Masina de Accelerație Electronic Controler de Curse de Accelerație pentru LDV D90 2017+

Masina de Accelerație Electronic Controler de Curse de Accelerație pentru LDV D90 2017+

Scrie o recenzie

Produse similare