Produs nou

Furnizor de top în China! 500pcs cozi de cocoș Pene de 20-25cm 8-10inch pui coada Pene pentru wendding decoratiuni

999 Produse

251.85lei

Adauga la lista de dorinte

1.Dimensiune: aproximativ 20-25cm/8-10inch

2.cantitate: avem 500pc,1000pcs pentru opțiuni

3, culori: avem 21 de culori poate fi ales

Pene naturale, este un pic cam mici defecte aparțin fenomen normal, amintiți-vă prietenii să nu cumpere, vă mulțumim pentru cooperare!

Imagini De Producție:

PLATA

---Am doar accept Escrow (T/T ,Western Union și alte plăți Funkit.ro accepta)

Vă rugăm să lăsați corect și clar adresa ,se va reduce multe probleme de transport.

PLATA PROTECȚIE

----Banii dvs. este în siguranță pentru a trimite bani de la Funkit.ro-ul, după ce primiți articol, pe site-ul Funkit.ro poți trimite plata, plata este 100% în condiții de siguranță !

TRANSPORT

--- Toate element este liber de transport maritim, de aceea este la un astfel de genial preț, toate diferite moduri de transport relativ la timpul de livrare,dacă aveți nevoie de pachetul urgentă, vă rugăm să alegeți EMS sau DHL pentru rapid de transport maritim.

---Dacă nu puteți obține postul nostru a promis timp de livrare , vă rugăm să ne contactați direct .Ne-ar fi cu tine pentru a rezolva cazul.

POLITICA DE RETURNARE

---În cazul în care elementul este deteriorat sau altă formă de descriere,vă rugăm să luați o fotografie și trimite-l la adresa mea de email ,vom accepta returnat în termen de 3 zile, iar cumpărătorul trebuie să plătească costul de transport maritim de rentabilitate.

FEEDBACK-ul

1)Feedback-ul Dvs. este foarte important pentru noi, vă rugăm să luați câteva secunde pentru a lăsa deplină scorul de feedback-ul, dacă sunteți mulțumit cu produsul sau serviciul nostru, vă mulțumesc foarte mult!!!!

2)va oferim mereu cel mai mic preț pentru cele mai bune produse și servicii pentru tine.

3) vă Rugăm să ne contactați înainte de a părăsi neutru(3 stele) sau negative(1-2 stele) feedback-ul.Vom încerca noastre cele mai bune pentru a rezolva problema și lăsa un cumpărături fericit starea de spirit de aici.Vă mulțumesc!

  • Numărul De Model: 20-25cm
  • Material: Pui Pene
  • Nume De Brand: Asia Ra
  • model: Vopsit

Etichete: big bird cage, casa de pasăre lemn, papagal coarda, pene mov decor, pene subțiri decor, pene decoratiuni petrecere, decor pene, pene decorarea casei, papagal juca stand, drept decor pene.

Scrie o recenzie

Furnizor de top în China! 500pcs cozi de cocoș Pene de 20-25cm 8-10inch pui coada Pene pentru wendding decoratiuni

Furnizor de top în China! 500pcs cozi de cocoș Pene de 20-25cm 8-10inch pui coada Pene pentru wendding decoratiuni

Scrie o recenzie

Produse similare