Produs nou

40# Crăciun Anul Nou Tacamuri Bluetooth Șir De Lumină App Telefon Mobil Sârmă De Cupru Șir De Lumină De Control De La Distanță Новый Год 2021

999 Produse

17.63lei

-43%

31.47lei

Adauga la lista de dorinte

Decorare Pom De Crăciun Lumini Inteligente App Controlate De Lumini De Crăciun

Putem garanta că stilul general afișat în fotografie sunt corecte, cu toate acestea pot exista diferențe în modul în stil apare în timpul purtării.Acest lucru depinde de alte variabile, e.g.personal marimea corpului, forma corpului, membrelor proporție, înălțime, etc.

Descriere:

1. Rezistent la intemperii: produsele au IP65 protecție pe care le face perfect atât pentru utilizarea în interior și exterior.

2.Selectați pre-a făcut lumină desene și animații din aplicația sau chiar programul de design pentru a se potrivi culorile din echipele sportive preferate, animații unice, și mai mult.

3.App Controlate: Toate luminile pot fi controlate de la distanță prin aplicația disponibilă pe App Store iOS.

4.Fiecare bec cu LED de pe codul unic de lumini de Crăciun string este un complet programabile bec inteligent.

5.Rapid de Configurare: Configurare este foarte simplu și durează doar o clipă datorită Bluetooth.Conexiune Wifi.Luminile pot fi configurate cu locale, acasă / birou, Wi-Fi, astfel încât să nu trebuie să stabilească o conexiune de fiecare dată când utilizați lumina.

Caracteristici:

1. Rezistent la intemperii: produsele au IP44 protecție pe care le face perfect atât pentru utilizarea în interior și exterior.

2. Fiecare bec LED pe unic de Crăciun șir de lumini este complet programabil inteligent bec.

3. Instalare și Configurare rapidă: Configurare este foarte simplu și durează doar o clipă datorită Bluetooth.Conexiune Wifi.Luminile pot fi configurate cu locale, acasă / birou, Wi-Fi, astfel încât să nu trebuie să stabilească o conexiune de fiecare dată când utilizați lumina.

4. Puteți selecta lumina predefinite modele și animații din aplicația sau chiar program de design-ul propriu pentru a se potrivi culorile din echipele sportive preferate, animații unice și mai mult.

5. Controlate de Aplicație: Toate luminile pot fi controlate de la distanță prin aplicația disponibilă pe App Store iOS.

Funcția:

Mai mult de 16 milioane de culori

29 dinamice diferite moduri

Sincroniza cu muzica

Funcția Timer

1% luminozitate / de control al vitezei

Categorie:

O: 2 metri 20 lumini

B: 5 metri 50 de lumini

C: 10 metri 100 de lumini

D: 20 de metri, 200 de lumini

Specifice:

Nume: pom de Crăciun LED lumini șir

Nivelul de protecție: IP65

Flux luminos: 6 (lm)

Temperatura de culoare: 3000 (K)

Tensiune de intrare: 5 (V)

Dimensiuni: 5M 50LED / 10M 100LED / 20M 200LED opțional

Notificare:

1. Culoarea reală poate fi un pic diferit de imagine din cauza la alt monitor si efect de lumină.Vă rugăm să permiteți-1-3cm abatere datorită măsurare manual.

Pachetul contine :

1 set x LED Lumini Șir (telefon mobil nu este inclus)

Lumina Led : lumini : led-uri : Lampa de : Iluminat : Design Interior : alb : Lămpi cu Led-uri : Masini : Lanterna : rezistent la apa : Lumina de Noapte : Led Bec : Home & Living : Bulb : Culoare : Exterior : Moda : petrecere : Crăciun : decor : Led Flash de Lumină : Bec : Sport și în aer Liber : Blues : Domiciliu : Home Decor : Mini : usb : Cadouri Luminoase:: Casa & Bucatarie : Electronice : Bijuterii : Grădină : Nou : Biciclete : E27 : Becuri si corpuri de Iluminat : Șir de lumini : Rosu : Biciclete : Sport : Solar : de la Distanță : Nunta : Senzori : Benzi cu LED-uri : proiector : Cap :

  • Numărul De Model: 1
  • Origine: NC(de Origine)
  • Material: PE
  • model: Steaua
  • Ocazie: De Ziua mamei

Etichete: decor de paști, telefon acasă, cupru tacâmuri, led star string, 2021 an nou fericit, copilul de iad, 40 ziua de naștere carte, chineză decor, siruri de caractere mobil, 925 tiff.

Scrie o recenzie

40# Crăciun Anul Nou Tacamuri Bluetooth Șir De Lumină App Telefon Mobil Sârmă De Cupru Șir De Lumină De Control De La Distanță Новый Год 2021

40# Crăciun Anul Nou Tacamuri Bluetooth Șir De Lumină App Telefon Mobil Sârmă De Cupru Șir De Lumină De Control De La Distanță Новый Год 2021

Scrie o recenzie

Produse similare