Produs nou

1Pair Inflamație la picior Atelă de Deget Îndreptat & Corector Bretele Pad pentru Hallux Valgus Ameliorarea Durerii - pe Timp de Noapte Suport pentru Femei

999 Produse

25.19lei

-39%

41.95lei

Adauga la lista de dorinte

RM17744605850347627

Caracteristică:

1. PROTEJEAZĂ ȘI SPRIJINĂ DEGET de la picior: de a oferi protecție și sprijin, inflamație la picior atelă utilizează un sistem integrat de aluminiu bretele pentru aprovizionare constantă, presiune ușoară pe degetul mare pentru a realinia și incetini progresia sau formarea de monturi.

2. AMELIOREAZA DURERI de INFLAMAȚIE la picior: Amelioreaza disconfortul și durerea provocate de bătături, Hallux Valgus și degetele de la picioare strâmbe.De asemenea, reduce presiunea și inflamații pentru a finaliza inflamație la picior ameliorarea durerii.

3. USOARE SI RESPIRABIL: Ușoare și respirabil, inflamație la picior atelă se face cu o cârpă terry material pentru o potrivire confortabilă pe tot parcursul zilei și chiar peste noapte.Asigurată de o sursă externă de curea elastica, atela nu va aluneca sau grup și pot fi ușor purtat cu șosete și cele mai multe stiluri de pantofi.

4. FLEXIBIL de DIMENSIONARE se POTRIVEȘTE cel MAI mult: Complet reglabil, corective inflamație la picior bretele se potrivește cele mai multe persoane confortabil.

5. VERSATIL: Nostru inflamație la picior mâneci caracteristică pernite, care oferă confort și stabilitate în același timp.Grele tesatura poate fi mașină de spălat și purtat în șosete sau pantofi.Ei nu sunt doar un scut pentru degetele de la picioare, deoarece acestea ajuta cu prevenirea fasciita plantara prea.

Protejează și Sprijină Deget de la picior:

Confortabil inflamație la picior atelă protejează și sprijină degetul mare de la picior cu un sistem integrat de aluminiu bretele.Ușor realigns deget de la picior pentru a incetini formarea și progresia de bătături, în timp ce furnizarea de calmare a durerii de sprijin.

Amelioreaza Dureri De Inflamație La Picior:

Usureaza disconfortul și durerea provocate de bătături, Hallux Valgus și degetele de la picioare strâmbe.Respirabil atelă, de asemenea, reduce presiunea și inflamații pentru a finaliza inflamație la picior ameliorarea durerii.

Usoare si Respirabil:

Construit cu o respirabil terry pânză material, inflamație la picior atelă este ușor și este ușor de purtat în șosete și cu cele mai multe stiluri de pantofi.Confortabil corective bretele pot fi purtate pe tot parcursul zilei și chiar peste noapte.

Flexibil De Dimensionare Se Potrivește Cel Mai Mult:

Complet reglabil, inflamație la picior atelă confortabil se potrivește cele mai multe persoane fără alunecare sau bunching.Extern curea este ușor de reglat și garantate prin piață dispozitivul de blocare pentru a oferi o perfectă nealunecoase se potrivesc.

Ce este Inclus:

1Pair=2 buc* inflamație la picior atele pentru piciorul stâng și drept

RM17744605850347629

  • Nume De Brand: YQQGD
  • Material: Bumbac, ABS
  • Origine: NC(de Origine)
  • Numărul De Model: A0882
  • Efect: Grijă Os
  • Dropshipping: Da

Etichete: electro terapie de masaj, bretele atelă, corector pentru deget de la picior, bretele picior, inflamație la picior gratuit pentru bătături, corector degetul mare, bretele pentru dinți, bretele, atela, mâna atelă.

Scrie o recenzie

1Pair Inflamație la picior Atelă de Deget Îndreptat & Corector Bretele Pad pentru Hallux Valgus Ameliorarea Durerii - pe Timp de Noapte Suport pentru Femei

1Pair Inflamație la picior Atelă de Deget Îndreptat & Corector Bretele Pad pentru Hallux Valgus Ameliorarea Durerii - pe Timp de Noapte Suport pentru Femei

Scrie o recenzie

Produse similare