Produs nou

Anti Latrat Opri Coaja Cu Ultrasunete Pet Dog Repeller În Aer Liber Câine Opri Nici O Coaja De Control Dispozitiv De Antrenament Animale De Companie Câini Livrările

999 Produse

27.34lei

-19%

34.15lei

Adauga la lista de dorinte

Descriere:

* PENTRU CAINI DE ORICE DIMENSIUNE - se foloseste de sunet de inalta frecventa, care funcționează pentru a reduce excesiv lătrat de câini în raza de auz; pentru câini 6 luni si mai in varsta PANA LA 25 de PICIOR GAMA.

*100% în condiții de siguranță, uman și profesional pentru a tren dvs. de câine să nu mai latre.

*Proiectat pentru agățat ușor sau montarea pe un copac,perete sau gard pentru a păstra propriul câine sau vecinii cainele din latrat.

*Conține microfon sensibil izolate și ridică latra până la 50 de metri pentru a opri latratul atât în aer liber cât și în interior (recomandat modul de pornire pentru interior este de nivel 1, de a crește, dacă este necesar).NOTĂ: nu funcționează pe surzi sau cu deficiențe de auz câinii.

*Ca un ceas cu alarmă, mic si simplu la loc și să se ascundă, Două LED indicator de stare a bateriei, patru reglabil cu ultrasunete niveluri de volum-test scăzută gama, gama medie și de mare serie.

*Durabil si rezistent la apa,în aer liber La latrat cu ultrasunete aparatul are un indicator de putere.Când pleci, acesta poate fi setat la "Off" pentru a proteja bateria.Proiectat pentru utilizarea în aer liber, piscină cu ultrasunete latra dispozitiv

*Notă: este nevoie de 9 V baterii (bateriile nu sunt incluse), un sunet microfon sensibil: declanșarea ultrasunete.

Utilizare:

*Agățat sau montare aceasta coaja dispozitiv de control de pe un copac, perete sau gard pentru a păstra propriul câine sau vecinii cainele din latrat.

*Stop excesivă, zgomotos lătrat de câine emite ultrasunete la tăcere câine.Mai eficient decât versiunea veche descurajare și rezistent la apa.

*Asigurați-vă că microfonul este la mai puțin de 5 metri de mare și este orientată în direcția de câine care latră.

Caietul de sarcini:

Surse de alimentare: 1 x baterie de 9V (NU sunt INCLUSE)

Material: Plastic ABS

Culoare: Negru

Potrivit Gama: Toate dimensiunile sau rase de câini de companie

Dimensiune Cutie:8 x 6.5 x 5 cm/3.15"*2.56"*1.97"

Pachetul Inclus:

1 x de formare de câine de dispozitiv

Note:

Notă:

* Oamenii nu pot auzi ultrasunete, dar trebuie luate măsuri de precauție atunci când se pregătește pentru utilizarea în aer liber coaja de control.

* În cazul în care câinele începe să bâzâie când instalați, montați sau atârnă în aer liber, coaja de control dispozitiv, vă rugăm să păstrați brațul departe de urechea umană, pentru a evita deteriorarea auzului.

* În cazul în care câinele este surzi sau cu deficiențe de auz, el nu poate reacționa la Exterior Coaja de Control.

  • Material: Plastic
  • Pachetul Inclus: 1 x de formare de câine de dispozitiv
  • Potrivit Gamă: Toate dimensiunile sau rase de câini de companie
  • Numărul De Model: Anti-barking dispozitiv
  • Tip De Element: Coaja De Descurajare
  • culoare: negru
  • Origine: NC(de Origine)
  • Dimensiune de cutie: 8x6.5x5 cm
  • en-gros,dropshipping: Suport
  • Surse De Alimentare: 1 x Baterie de 9V (Nu sunt incluse)

Etichete: câinele respinge, câinele auto produse, respinge, zmee câini, legăturile animale de companie, anti coaja, anti coaja de câine, camera j5, barbi tricou, 1 dog chaser.

Scrie o recenzie

Anti Latrat Opri Coaja Cu Ultrasunete Pet Dog Repeller În Aer Liber Câine Opri Nici O Coaja De Control Dispozitiv De Antrenament Animale De Companie Câini Livrările

Anti Latrat Opri Coaja Cu Ultrasunete Pet Dog Repeller În Aer Liber Câine Opri Nici O Coaja De Control Dispozitiv De Antrenament Animale De Companie Câini Livrările

Scrie o recenzie

Produse similare