Produs nou

Piele Curea de Mână Vintage Curea Mirrorless Camera DSLR Strânsoarea Mâinii de Instalare Rapidă Pentru Canon Nikon Sony Panasonic Olympus, Fujifilm

999 Produse

56.36lei

-45%

102.49lei

Adauga la lista de dorinte

Caracteristici Produs:

Dimensiune:Unul Mărime | Culoare:Negru / Rosu / Alb / Maro

Reduce mâna și brațul oboseala si reduce sansa de drop aparatul de fotografiat cu o camera reglabil de prindere de mână.Indiferent dacă îl folosiți în scopuri personale sau profesionale, aparatul de fotografiat Digital este o investiție care trebuie să fie protejate.Și dacă ți-ai petrecut toată ziua ținându-l în mână sau sunteți încercarea de a prinde perfect în unghi stâncă împușcat, aveți nevoie pentru a proteja de picături accidentale.De aceea ai nevoie de Piele Camera Curea de Mână pentru a menține aparatul de fotografiat mai sigure și brațul mai puțin obosit.Frumos din Piele Realizate din piele premium cu lustruit aur fixează, acest reglabil curea de mână vă oferă mai multă stabilitate în fiecare împușcat și vă permite să reduceți "grip" puterea de a reduce antebraț și încheietura mâinii tensiune ca te duci despre imaginea ta-luarea de zi.Detalii produs: Premium din Piele Reglabil și Formă Montaj Protejează Împotriva Picături și Reduce Mână/Braț Tulpina se Atașează Rapid și Ușor Proiectat pentru toate Standard de Camere Digitale

CAMERA IMBUNATATITA de SIGURANȚĂ - Asigura scump aparat foto DSLR cu un reglabile curea de mână, care ajută la prevenirea picături accidentale sau instabilitate.

ELEGANT din PIELE de CONFORT de primă moale din piele, nostru mâner ergonomic curea adaugă confort, stil și funcționalitate pentru poze.

COMPATIBILITATE UNIVERSALĂ - La MegaGear piele naturala mână de prindere este special conceput pentru a se potrivi orice standard SLR si DSLR aparat de fotografiat marca și modelul. (Canon, Nikon, Sony, Olympus, Pentax, Panasonic, Fujifilm, Leica)

RAPID și UȘOR de INSTALARE - curea de mână se atașează la baza camerei de înșurubare în tripod mount și partea de sus curea de fixare bucla.

REDUCE MÂNĂ și BRAȚUL de TENSIUNE de Reglare a mânerului pentru a menține aparatul de fotografiat strâns împotriva palma ajută la reducerea tulpina și de a îmbunătăți sprijin după o zi lungă de a lua fotografii și de călătorie.

Pachetul include:

1x Camera Curea de Mână

Notă: vă Rugăm să asigurați-vă că acest element poate satisface toate nevoile dumneavoastra inainte de a cumpara (Element dimensiune doar pentru referință).

Garanție:

1.Dacă nu sunteți mulțumit atunci când primiți articol, vă rugăm să returnați-l în termen de 30 de zile pentru o inlocuire sau banii inapoi.Vă rugăm să contactați-mă înainte de a reveni.

2.Produsele defecte TREBUIE să FIE raportate și returnate la noi în perioada de garanție.Trebuie să ne spui ce este defect.De returnare este de a fi plătit de către Cumpărător.

3. noi nu suntem responsabili pentru întârzierile cauzate de către autoritățile vamale,taxe de Import, impozite sau alte taxe vamale

4. Dacă aveți orice probleme cu comanda sau livrare, vă rugăm să ne contactați înainte de a deschide dispute.ne-ar fi foarte apreciat!

Feadback:

Va apreciez foarte mult pentru dvs. de 5 stele feedback-ul o dată pentru a finaliza, vom da un feedback excelent absolut.

  • Utilizare: Încheietura mâinii
  • Cerere: DSLR / SLR / Compact System Camera
  • Stil: mânerul este conceput special pentru a se potrivi orice Cameră standard
  • Curea dimensiuni: O Mărime
  • culoare: Negru / Rosu / Alb / Maro
  • Caracteristică 2: Unisex
  • Nume De Brand: CADeN
  • Material: Fabricat din moale premium din piele

Etichete: dslr curea de mână, olympus metal prindere, olympus omd em10 mark ii, camera video curea de gât, geanta caden, carburator cb, nikon curea alb, canon stand, geanta camera foto canon, aparat foto dslr curea.

Scrie o recenzie

Piele Curea de Mână Vintage Curea Mirrorless Camera DSLR Strânsoarea Mâinii de Instalare Rapidă Pentru Canon Nikon Sony Panasonic Olympus, Fujifilm

Piele Curea de Mână Vintage Curea Mirrorless Camera DSLR Strânsoarea Mâinii de Instalare Rapidă Pentru Canon Nikon Sony Panasonic Olympus, Fujifilm

Scrie o recenzie

Produse similare