Produs nou

Clemă De Comutare Reglabil Eliberare Rapidă Trage Zăvorul Clemă Țineți Apăsat Instrumentul Mână Vertical Toggle Clamp Clemă De Comutare Rapidă

999 Produse

21.14lei

-23%

27.46lei

Adauga la lista de dorinte

Puncte:

1、de Înaltă Calitate: toggle clamp prezintă cea mai bună calitate de toggle clamp, din sus de metal și care furnizează suficientă putere pentru a ține 551 kg(250 kg).Este mai puternic decât cel mai 4002 oarba în piață.

2、Blocare Gama: clema comutare blocare gama este de la 5-1/4 la 5-1/2 centimetri lungime.Lungimea zăvor de prindere poate fi fixat prin strângerea piuliței.Utilizați comutatorul de zăvoare pentru a menține două jumătăți închise ermetic sau vag cum vă place.Doar șurub tensiune cârlig pentru a obține rezistența maximă.

3、Largă Aplicare: clemele au mii de utilizări.Ele pot fi folosite pentru ușile dulapului, cutii de depozitare, cutii de scule, cazuri, trunchi, torace, fumător capac, face jiguri, instrument de corpuri de iluminat, montaj, conectarea piese mobile, de tensionare a doua secțiune, și mai mult.

4. Easy pentru a Instala: toggle clamp este ușor de instalat, doar se repara cu #8 sau #10 șuruburi.Instalarea la distanță este reglabilă, chiar dacă instalați un pic mai departe sau mai aproape, puteți regla șurubul în orice moment pentru a face mai stricte sau mai laxe.

5、Rezistență la Coroziune: comutare blocare realizate din metal de înaltă calitate zinc galvanizare are caracteristicile de rezistență la coroziune și rugină de prevenire.Colierul este potrivit pentru diferite medii de temperatură, de interior sau exterior, cu plastic moale mâner, ușor de utilizat, în condiții de siguranță și confortabil.

Caracteristici:

551lbs capacitatea de reținere, reglare ușoară, versatilă, ușor de instalare, accidentat.

550lbs capacitatea de acțiune trage zăvorul tip toggle clamp.

Caietul de sarcini:

Material: premium din metal galvanizat, din plastic moale

Deține greutate: 551lbs (250kg)

Maxim lungime totală: aproximativ 5-1/4 inch

Minim o lungime totală: aproximativ 5-1/2 inch

De blocare diametru gaura: aproximativ 1/4 inch

Utilizare: usa cabinetului, fumatul capac, cutie de scule, biciclete cargo box, biciclete cargo box, masă frunze de blocare, în afara punte, dulap, cutie de gheață, compost baril, portbagaj, cutie de depozitare, cat cabina de blocare a ușii, cal trailer Ușă, dispozitive de fixare, scule de fixare, montaj

Lista De Ambalare:

1*Toggle Clamp

Note:

Pachetul doza nu include șuruburi, șurub dimensiunea este de M4 sau M5.

Dacă trebuie să montați clemele cu ghid de gaurit găuri în lemn sau metal moale, este recomandat să utilizați Eliseo auto-centrare burghiu, rapid și precis.

  • Structura: G Clemă
  • Tip 1: Toggle Clamp
  • Standard sau Non-standard: STANDARD
  • Numărul De Model: Toggle Clamp
  • Tip 2: Clemă De Comutare Rapidă
  • DIY Consumabile: Prelucrarea lemnului
  • Tip 3: Vertical Toggle Clamp
  • Material: Din Oțel Inoxidabil
  • Origine: NC(de Origine)
  • Utilizare: Colierul Conductei De

Etichete: tamplar lemn cleme, tamplarie cleme stanley, tamplarie clemă 12, sapa tamplarie clemă, tamplarie clemă de lipire, cleme metalice tamplarie, instrumente de tamplarie cleme, mare pentru sfârcuri, tamplarie cleme 150, tamplarie clemă kit.

Scrie o recenzie

Clemă De Comutare Reglabil Eliberare Rapidă Trage Zăvorul Clemă Țineți Apăsat Instrumentul Mână Vertical Toggle Clamp Clemă De Comutare Rapidă

Clemă De Comutare Reglabil Eliberare Rapidă Trage Zăvorul Clemă Țineți Apăsat Instrumentul Mână Vertical Toggle Clamp Clemă De Comutare Rapidă

Scrie o recenzie

Produse similare