Produs nou

Pachet De 6 Pungi Reutilizabile, Pliabil Eco-Friendly De Cumpărături Tote,Lavabil,Rezistent La Apa,Durabil Si Usor, Albastru

999 Produse

39.77lei

-26%

54.47lei

Adauga la lista de dorinte

PLIABIL CONFORT: cumpărături Refolosibile totes sunt echipate cu propriile lor Integrat Pătrat Husă și NICIODATĂ nu se va pierde.Se pliază pentru a se potrivi în buzunar sau în geantă.Aceste pliante saci sunt foarte bune pentru călătorie, sau doar magazin alimentar cumpărături!

DURABIL SI USOR: Reutilizabile de cumpărături saci sunt realizate din oxford Pânză.Este un material ușor, care este, de asemenea, foarte robust și rezistent la zgârieturi.Aceste pliante saci sunt foarte bune pentru călătorie, sau doar magazin alimentar cumpărături!

LAVABILE SI REUTILIZABILE: cumpărături tote pot fi spălate de fiecare dată după ce utilizați.Acestea pot fi folosi din nou și din nou, atât prin reutilizarea alimentar reduce pungile de plastic dae pentru mediu.

Se POTRIVEȘTE ÎN BUZUNAR: Cu ori-up design portabil pentru comoditate.Este only11*11cm atunci când îndoite, dar are o 35*55cm capacitate atunci când este desfășurat.

ECO-FRIENDLY: Aceste cumpărături totes sunt mașină de spălat.Ele pot fi utilizate de peste si peste câștig.Pungi reutilizabile ajuta la protejarea mediului prin reducerea cantității de gunoi.

Caracteristici:

durabil și portabil pentru cumpărături.

Mai mult de mediu comparativ cu pungă de plastic.

Este pliabil și are puțin spațiu.

Ocazie:

Îl puteți folosi ca geanta de plajă, picnic, geanta pentru drumeții, Cumpărături pentru alimente, sac de masa de prânz, aduce activități în parc, foarte practic.

Culoare: Albastru

Material: Oxford pânză

Continut pachet: 6 bucăți geantă de cumpărături Pliabilă

Doar cele de mai sus pachetul de conținut, alte produse nu sunt incluse.

Notă: Lumina de fotografiere și afișează diferite poate provoca culoarea elementului din imagine un pic diferite de cele reale.Măsurarea permis de eroare este +/- 1-3cm.

Despre Dropshipping

1) Vom accepta dropshipping, avem o mulțime de experiență în dropshiping și nu va pune nici o anunțuri și materiale în ordine.

2) Vom accepta fișier CSV (Fișier Excel) să se ocupe de comanda pentru comenzi vrac.Ai nevoie doar de a plăti la o comanda de pe Funkit.ro.Vom manipulare ordinele tale, titlu acordat de fișier excel.ne puteti trimite fișier CSV care toate contactele customerrsquos informații (Nume, e-Mail, adresa Completă etchellip) și pentru info( culoare, cantitate).Ofer prețul total.Ai nevoie doar de a plasa o comanda pe Funkit.ro, după care îl plătiți pentru asta.Vom încărca fișierul în sistemul nostru și de manipulare ordinele de mînă după dosar.

După ce am expediat la comanda, voi trimite înapoi la fișier CSV cu coduri de urmărire.

  • Stil: Moda
  • Origine: NC(de Origine)
  • Material Principal: Oxford
  • Model Tip: Solid
  • Gen: FEMEI
  • Tip De Închidere: Nici Cu Fermoar

Etichete: personalizate reuseable sac, hârtie alimentare sac de mânere, rola reuseable sac, izolat sac de bacanie mânere, roz cumparator, bambus tote, beagle geantă de cumpărături, luxuary sac de bacanie, lavabil la cumparaturi geanta shopper, verde sac de bacanie.

Scrie o recenzie

Pachet De 6 Pungi Reutilizabile, Pliabil Eco-Friendly De Cumpărături Tote,Lavabil,Rezistent La Apa,Durabil Si Usor, Albastru

Pachet De 6 Pungi Reutilizabile, Pliabil Eco-Friendly De Cumpărături Tote,Lavabil,Rezistent La Apa,Durabil Si Usor, Albastru

Scrie o recenzie

Produse similare