Produs nou

222 CM Detasabila Asambla Consolidat Aluminiu Barcă cu Vâsle Zbaturi Mult Oar PVC Gonflabila, Barca Pescuit, Caiac Canoe cu Zbaturi Pad

999 Produse

115.41lei

-14%

135.77lei

Adauga la lista de dorinte

Caracteristici:

Durabile și la prețuri Accesibile: Acest caiac zbaturi este de înaltă calitate din aliaj de aluminiu ax (1.1 mm grosime coajă) și armat cu fibră de sticlă PP lama.Materialul combinație asigură un rigid și durabil caiac zbaturi la un preț mai bun.Este o alegere perfectă pentru începători și intermediari kayakers.

Ușor de utilizat: oar arborelui este proiectat cu o scădere PE tub capac.Acesta oferă aderență mai bună pentru mâinile tale pentru a preveni apariția de bășici.În special, mâinile tale nu vor suferi de frig, senzație de aliaj atunci când caiac în vreme de iarnă.

Populare Lungime la 222cm: vasla este 222cm (87.4 inci) în lungime.Este un caiac ideal zbaturi cu lungime potrivita pentru tine si familia ta.Este, de asemenea, detașabil în 4 secțiuni, astfel încât s-ar putea transporta în jurul și a pus-o deoparte cu ușurință.

Polipropilena Lama: Nostru de nailon lame vin cu o buna rezistenta la coroziune și durabilitate, și design simplificat adaugă putere și stabilitate la accident vascular cerebral în timp ce reducerea flutter zbaturi

Reglabil Caiac Zbaturi: 4-piese combina un design face zbaturi mai portabil, puteți separa-l in 4 parti pentru a purta cu tine mai convenabil și rapid butonul pin de blocare a face mai ușor pentru a asambla rapid și regla zbaturi la orice lungime pentru a se potrivi perfect.Zbaturi greutatea totală este de numai 2.2 kg (1kg), lungimea totală 222 cm/87.4 inci.

Potrivit pentru Aproape Toate Paddlers: Dacă sunteți un începător, un casual vâslaș sau un profesionist vâslaș, paleta va fi o alegere bună pentru tine.Această paletă este proiectat și testat de către experimentat paddlers.Ușor într-adevăr reduce vâslaș oboseală și face mai ușor pentru oricine de a utiliza.

De mare impact lamele din plastic pentru un plus de durabilitate.

Nealunecoase folie de cauciuc pe mâner de aluminiu.

Arc pin pentru 3 poziții de reglare.

4-bucata de design pentru depozitare ușoară și turism.

Eliberare rapidă și ușor de asamblare.Asamblate lungime: 222cm.

Caietul de sarcini:

Material: aliaj de aluminiu + plastic nylon

Culoare: negru / rosu /albastru/galben(optional)

Asamblate lungime: aproximativ 222cm / 7.2 ft

Greutate totală: aproximativ 1kg / 2.2 lb

Lista De Ambalare:

1 * Caiac Zbaturi

  • Activitate În Aer Liber:
  • Numărul De Model:

Etichete: aripi caiac zbaturi, aluminiu cu zbaturi, barca inflat, 2 persoane cu barca, gonflabile barca de aluminiu, barca pluta, detasabila caiac zbaturi, 3m barca, zbor barca gonflabila pentru vânzare, rigid din aluminiu barca gonflabila.

Scrie o recenzie

222 CM Detasabila Asambla Consolidat Aluminiu Barcă cu Vâsle Zbaturi Mult Oar PVC Gonflabila, Barca Pescuit, Caiac Canoe cu Zbaturi Pad

222 CM Detasabila Asambla Consolidat Aluminiu Barcă cu Vâsle Zbaturi Mult Oar PVC Gonflabila, Barca Pescuit, Caiac Canoe cu Zbaturi Pad

Scrie o recenzie

Produse similare