Produs nou

Hole Punch card/Mutarea Hole Card Gol Transfer Truc de Magie cu Pumnul Muta+Hole punch/trucuri magice/magic recuzita/transport Gratuit

999 Produse

34.85lei

-4%

36.67lei

Adauga la lista de dorinte

Pentru mixtă este disponibil, vă rugăm să ne contactați.

trademanager: cn110930552

Descriere carte de Pumn/Mutarea Hole Card Gol Transfer Truc de Magie cu Pumnul Muta+Hole punch/trucuri magice/magic recuzita/transport Gratuit

Rezultate de performanță:

Magicianul a arătat biciclete normale punte.

Lasa spectator selectat o carte și l-a semnat.

Care se confruntă în jos cartea și a făcut o gaură pe acel card cu un pumn.

A fost o adevărată gaură pentru că poți vedea prin ea.

Magician acoperit gaura si s-a mutat gaura la cealaltă parte a cardului!!!

Puteți, de asemenea, văzut gaura poate sări la cealaltă într-o clipită.

În cele din urmă, gaura sărit la cealaltă carte și nu există nici o gaură în semnat de selecție!!!

Acest gimmicked card se face de original biciclete cărți de joc.

Acesta este un truc mare și pentru a muta o gaura de pe carduri.

Puteți vedea gaura sări la cealaltă parte sau de alte cardul doar într-o clipită!

Veți ști cât de puternic este acest truc după vizionarea demo-ul meu.

Odată ce ați cumpăra magic recuzita de aici, va voi trimite produsele de predare prin e-mail dacă aveți nevoie de ea!!!

Efectuați video:

1 transportul este transport gratuit prin China Post Air Mail, în cazul în care pachetul de greutate este mai mult de 2kg sau dimensiunea pachetului este mai mare decât 90CM, vom folosi UPS etc sau Navă cu două colete sau mai multe colete prin poșta aeriană.

2 Instrucțiuni:greutatea și dimensiunile sunt marcate în pachetul de detalii nu este real, mărimea și greutatea mărfurilor, dacă aveți nevoie să știți greutatea reală și dimensiunea, trebuie doar să ne contactați.

3 timp de Livrare:

1) Transport țările dezvoltate este de aproximativ 7-45 zile

2) de la Distanță țări este de aproximativ 2-8 săptămâni

4 Dacă cumpărătorul doriți să utilizați mai rapid metoda de transport maritim, cum ar fi EMS, DHL, etc, vă rugăm să comunice cu noi despre transport maritim.Putem ajusta costul de transport maritim pentru tine.

5 Instrucțiuni:timpul De expediere este depinde cumpărătorului de vămuire timp sau de Forță Majoră.Dacă cumpărătorul nu primește mărfurile într-o lungă perioadă de timp, sperăm cumpărătorul poate contacta vamale sau oficiul poștal local, în scopul de a obține bunuri în curând.

După-vânzare de servicii:

Vom verifica calitatea mărfurilor înainte de expediere.Dacă există unele probleme neașteptate întâmpla, sperăm să rezolve problemele cu cumpărătorul prin utilizat în următoarele moduri:

1 Dacă este o problemă de calitate, cumpărătorul poate depune susțin în termen de 15zile de la primirea mărfurilor, cumpărătorul trebuie să furnizeze fotografii sau clipuri video și alte dovezi pentru vânzător pentru a identifica.

2-a făcut Om deteriorat, cumpărătorii își asume întreaga responsabilitate.

3 Produs de calitate program de procesare:

1) cumpărătorului de a returna bunurile noi și responsabil pentru costurile de returnare; după ce vom primi marfa ,va vom trimite un produs nou la cumpărător și să plătească pentru a retrimite costul de transport maritim.

2) Dacă mărfurile (prețul total, inclusiv de transport maritim este mai mică decât 10USD) are probleme de calitate, vom retrimite un produs nou cumpărător în următoarea ordine; dacă cumpărătorul nu intenționează să facă o nouă ordine în apropiere de termen, cumpărătorul poate plăti retrimite costul de transport maritim și cere pentru a retrimite un produs nou.

Feedback-ul:

1 depindem de satisfacție al clienților noștri pentru a reuși.Prin urmare, feedback-ul dvs. este extrem de important pentru noi.

2 Dacă sunteți mulțumit cu produsele noastre, vă rugăm să ne lăsați feedback-ul pozitiv.Vom lăsa un feedback pozitiv de la tine mai târziu.

3 să ne Contactați prin e-mail sau comerțul nostru manager: cn110930552 ,înainte de a părăsi orice feedback negativ sau neutru.Vom face cu tine pentru a rezolva orice probleme cât mai curând posibil.

  • Gen: Unisex
  • Ambalare: PP Sac
  • Numărul De Model: G0310
  • Performanța Forma: Close-up Magic
  • Nume De Brand: Regele Magic
  • Intervalul De Vârstă: Adulti
  • Material: Hârtie
  • Tip: close up magic
  • Caracteristici: Ușor De A Face
  • locul de origine: nc;zhe
  • Este Instrucțiuni Inclus: No

Etichete: gaura truc de magie, magic, hârtie pumn gaura 17, apăsați pumn gaura, prietenia amuzant, muscat de monede, fluture pumn de hârtie, crafting pumn gaura, tom stone, gem gât.

Scrie o recenzie

Hole Punch card/Mutarea Hole Card Gol Transfer Truc de Magie cu Pumnul Muta+Hole punch/trucuri magice/magic recuzita/transport Gratuit

Hole Punch card/Mutarea Hole Card Gol Transfer Truc de Magie cu Pumnul Muta+Hole punch/trucuri magice/magic recuzita/transport Gratuit

Scrie o recenzie

Produse similare