Produs nou

Natura Lenjerie De Pat Bumbac Stil Nordic Pat Acoperire Pentru Acasă Moale Fata De Perna Lenjerie De Pat King Cu Regina Set Set Set De Pat Acoperi Plapuma

999 Produse

581.12lei

Adauga la lista de dorinte

100% bumbac cuvertura de pat set lenjerie de pat Queen Rege nordic carpetă acopere set Lenjerie de pat Pilota Acoperă Pernă Textile de Casa

Descriere:

Tesatura: 100% bumbac Dacă sunteți în căutarea pentru o lenjerie de pat din bumbac natural, nu există nici o îndoială că acest produs va fi prima ta alegere.Acest produs utilizează 100% bumbac natural și are următoarele caracteristici: 1. Bună higroscopicitate: fibra de bumbac din tesatura de bumbac pur are o bună higroscopicitate și echilibru.Ea nu numai că poate absorbi umezeala din atmosferă și de a face oamenii să se simtă moale și netedă, atunci când le atingi.În același timp, atunci când umiditatea din pânză de bumbac crește și temperatura ambientală este ridicată, conținutul de apă din fibre dimensiune va fi evaporat pentru a menține umiditate în material în echilibru cu mediul înconjurător, de a face oamenii să se simtă confortabil. 2. O bună izolare termică: aceasta tesatura de bumbac aparține număr mare și de înaltă densitate tesatura.Selectați de înaltă calitate, fibre de bumbac cu elasticitate mare, deci o cantitate mare de aer pot fi acumulate între fibrele pentru a juca o căldură conservarea rol. 3. O buna igiena: fibra de bumbac în acest din bumbac pur tesatura este din fibre naturale, care conțin o cantitate mică de ceară ca substanță și pectină.Nu are nici o iritatie si efect secundar atunci când în contact cu pielea umană, așa că are o stare bună de sănătate și igienă. 4. Bună întreținere: bumbac pur are o bună antivegetative de proprietate, și pot fi spălate la mașină și uscate, convenabil pentru îngrijire, durabilitate bun. 5.Reactive de imprimare și vopsire: bumbac adoptă procesul de reactive de imprimare si vopsire, face culori luminoase ,și care este sigur și sănătos, cu mare rezistenta culorii. 6.O varietate de culori, modele si dimensiuni: - o varietate de culori, modele si dimensiuni pentru tine de a alege de la, există întotdeauna unul pentru tine.

2.Dimensiunea și lista de pachete:

NE-Twin dimensiune 1buc Pilota Plapuma :168cmX229cm/66.14"X90.15" 1buc fețe de Pernă:51X66cm/20.07"X25.98" NE-dimensiune Complet 1buc Pilota Plapuma :200x230cm78.74"X90.55" 2 buc Pernă:50X75m/19.68"X29.52" NE-Queen-size 1buc Pilota Plapuma :228X228cm/89.76"X89.76" 2 buc Pernă:51X66cm/20.07"X25.98" NE-King size 1buc Pilota Plapuma :260X230cm/102.36"X90.55" 2 buc Pernă:51X90cm/20.07"X35.43"

Caracteristici:

1.100% naturale de înaltă calitate din bumbac, moale, sănătos, prietenoase cu Pielea ,absorbția de umiditate și ventilație,confortabil și durabil.

2.Folosind procesul de reactive de imprimare si vopsire care este sigur, sănătos și poluare-free, cu o culoare frumoasa, inalta rezistenta culorii și nu este ușor să se estompeze.

3.Tot felul de modele diferite ,simple și design de moda ,face patul mai proaspete, frumoase și interesante,vă aduce o nouă experiență de viață.

4.De înaltă calitate ascuns buna ziper design previne zgârieturi, face familia ta de siguranță somn ,să-ți patul pare mai frumos și har.

5.Stil de moda:natura proaspete de culoare stil nordic,lăsând proaspete și natura sentiment se potriveste stilului modern, decor acasă.

6.Cost-eficiente produse și servicii de grijuliu ai merita.

Cald reamintesc:

1.Din cauza Manuală de măsurare 1-4cm de eroare este admisibilă. 2.dacă vrei o altă dimensiune,vă rugăm să ne contactați 3.rapid de transport maritim, transport gratuit nu înseamnă că nu trebuie să plătească suplimentar Personalizate 4.altă țară dimensiune este diferit ,astfel încât vă rugăm să verificați-l bine înainte de cumpărare 5.din cauza transportului pe distanțe lungi ,produsul va fi un pic de ori,nu este atât de plat ca imagine a arătat,dar nu afectează utilizarea. 6.nici o vânzare cu amănuntul, dacă vrei să o vânzare din nou sau ca și Cadou ,vă rugăm să cred despre ambalare problema 7.set de acoperire, fără Fular,acoperă doar 8.dacă sunteți mulțumit cu serviciul nostru, vă rugăm să lăsați feedback-ul și cu toate "cinci stele[atunci Când rata de transport maritim de timp parte te rog, ia de tranzit internațional în considerare.] Recunoașterea ta ne va face să încercați pentru a oferi servi mai bine.

  • Utilizarea: Acasă
  • Setați Tipul: Da
  • Umplere: NICI unul
  • Rezistența Culorii (Clasa A): 3-4
  • Greutate: US-Twin1000g/US-full1200
  • model: Simplu Vopsit
  • Origine: NC(de Origine)
  • Tesatura Conta: 60
  • Densitatea De Tesatura: 128X68
  • Numărul De Model: Set De Lenjerie De Pat
  • Dimensiunea Aplicare: 2.2 m (7 picioare)
  • Numărul De Thread: 200TC
  • Cantitatea: 3 buc
  • Clasa: Calificat
  • Technics: Rotativ Ecran De Imprimare
  • Material: 100% Bumbac
  • Stil: Modern
  • Tip: Carpetă Acopere Seturi
  • Model Tip: GEOMETRICE

Etichete: husă din bumbac plapuma, piatra natur, plapuma nordice, pat hotel, cat quilt, acoperă pernă nordice, lenjerie de pat rustic, carpetă acopere apus de soare, plosnita de pat acoperi, aer lenjerie de pat din bumbac.

Scrie o recenzie

Natura Lenjerie De Pat Bumbac Stil Nordic Pat Acoperire Pentru Acasă Moale Fata De Perna Lenjerie De Pat King Cu Regina Set Set Set De Pat Acoperi Plapuma

Natura Lenjerie De Pat Bumbac Stil Nordic Pat Acoperire Pentru Acasă Moale Fata De Perna Lenjerie De Pat King Cu Regina Set Set Set De Pat Acoperi Plapuma

Scrie o recenzie

Produse similare