Produs nou

Frumos negru din pene de strut 100buc/ lot 8-10inch 20-25cm pentru Nunta, Ziua de nastere Decoratiuni de Craciun

999 Produse

66.65lei

-15%

78.42lei

Adauga la lista de dorinte

Descriere Produs

Material: frumos vopsire din pene de struț.

Culoare: Negru

Cantitate: 100 buc

Dimensiune: 8-10"/20-25cm

Condiții: 100% nou și de bună calitate riguroase disinfectioncleaning.

Pene de strut au devenit unul dintre cele mai tari tendinte pentru nunti si evenimente speciale.Un elegant florale realizate de o frumoasă pană de struț va creat o superba masa de afișare pentru orice eveniment.Pene de struț sunt foarte bune pentru următoarele evets și mai mult!

Nunta - Mireasa Duș - Aniversare - Copil de Dus - Botez - Bar Mitzvah - Bat Mitzvah - Petrecere de Aniversare - Confirmare - Comuniune - Eveniment Corporate - Pensionare Cina - Logodna - Reuniune de Familie - Quinceanera - e Dor de Gutui - Bal de Liceu - Absolvire Liceu - Dulce Șaisprezece - Petrecere de Anul Nou

Politica de transport maritim

1. Toate pachetele sunt trimise prin China POST air mail.

2. De transport maritim internațional poate dura până la 20 de zile lucrătoare.

3. Vă rugăm să verificați adresa de livrare cu atenție înainte de efectuarea plății, nu poate fi schimbat dacă comanda a fost finalizată.

4. Dacă aveți nevoie de un timp scurt, vă rugăm să ne contactați, ne pot trimite prin DHL/UPS/EMS, precum și orice alte curieri vă place, dar trebuie să plătească suplimentar taxele de transport.

Politica de returnare

Toate ofertele noastre sunt susținute de 100% satisfacție de garantare, precum și pentru orice motiv nu sunteți mulțumit, poți returna produsul în starea sa originală pentru o rambursare sau un schimb.Înainte de discuții înapoi la articol, vă rugăm să ne contactați pentru detalii returnare și schimb de instruire.Ne vom întoarce toți banii, cu excepția taxelor de transport după ce vom primi elementul retur.

Feedback-ul

1)Feedback-ul Dvs. este foarte important pentru noi, vă rugăm să luați câteva secunde pentru a lăsa feedback-ul mare, dacă sunteți mulțumit cu produsul sau serviciul nostru, vă mulțumesc atât de mult !

2)va oferim mereu cel mai mic preț pentru cele mai bune produse și servicii pentru tine.

3) vă Rugăm să ne contactați înainte de a părăsi neutru(3 stele) sau negative(1-2 stele) feedback-ul.Vom încerca noastre cele mai bune pentru a rezolva problema și lăsa un cumpărături fericit starea de spirit de aici.Vă mulțumesc!

  • Material: Pene De Struț
  • Numărul De Model: 8-10inch/20-25cm
  • Cantitatea: 100 Buc
  • Nume De Brand: wtluckystar
  • model: Vopsit
  • culoare: negru

Etichete: Pene, pene de strut panglică, pene subțiri decor, pene de strut, feather trim, pene de strut tapiterie, pene negre panglică, decor pene, pene decorarea casei, pene negre.

Scrie o recenzie

Frumos negru din pene de strut 100buc/ lot 8-10inch 20-25cm pentru Nunta, Ziua de nastere Decoratiuni de Craciun

Frumos negru din pene de strut 100buc/ lot 8-10inch 20-25cm pentru Nunta, Ziua de nastere Decoratiuni de Craciun

Scrie o recenzie

Produse similare