Produs nou

100buc Lumanari Ureche Ureche Ceara de Îndepărtare de Curățare Lumânări Indiana Terapie Naturală Beewax Gol Hernierea Lumanari Ureche Ureche Instrumente de Îngrijire

999 Produse

25.23lei

-20%

31.55lei

Adauga la lista de dorinte

Caietul de sarcini:

Ureche lustruirii este un naturale, non-intruziv procedură care poate ajuta atenua efectele dureroase de dureri de cap cronice, sinus condiții, alergii, vertij, precum și minore pierderea auzului din cauza excesive de cerumen construi.

Se spune că lumanari ureche pot fi folosite pentru a atenua simptomele variind de la simple dureri de urechi, infectii ale sinusurilor si sinusului presiune, complicitate sinuzita, eliberând energie blocat, eliminand punctele de presiune, de tensiune, și în general doar un calmant terapie de relaxare.

Lumanare ureche practicieni nu pretind că ei vindeca aceste condiții, numai că va ajuta pentru a aduce echilibru și de a promova vindecarea.

Există câteva mituri cu privire la ceea ce se întâmplă în timpul lustruirii experiență.

Una dintre acestea este că fumul intră în canalul urechii și înmoaie ceara, care este apoi tras înapoi prin lumânare.

Aceasta este cea mai comună explicație a cât de examinare funcționează, datorită faptului că unele dintre ceara de la lumânare în sine, poate face drumul său în jos, în interiorul cilindrului și cînd a fost deschisă după aceea este probabil să semene cu o ceară galbenă, substanță care seamănă cu ceara ureche.

Material: Ceara, Material Natural

Caracteristici: Non-intruziv, Naturale, Terapie de Relaxare

Cum Să Utilizați Lumanari Ureche

1) se Prepară zona ta

Asigurați-vă că camera este draughtfree, temperatura ar trebui să fie înconjurător și de iluminat moale.Ați putea dori pentru a avea unele blând redarea de muzică în fundal.

2) Pregătește echipamentul

Pune-ți urechea lumânări, un bol mic de apă, o oglindă, o brichetă sau chibrituri și o pereche de foarfece.

3) se află într-o poziție confortabilă Pe canapea sau chiar pe podea!Odihnește-ți capul pe pernă și-și înclina capul într-o parte.Este o idee bună de a avea pe cineva să vă ajute, mai ales dacă aceasta este prima ta experiență de ureche examinarea contra luminii.

Odată ce au fost stabilite de rutină ureche lustruirii în mod regulat, asigurați-vă că aveți o oglindă, astfel încât să puteți evalua progresul în timp lustruirii.

4) Loc de lumânare ușor în deschiderea exterioară a urechii

Ureche lumânare este dotat cu un mic confort receptor, care este plasat ușor în deschiderea exterioară a urechii să asigurați-vă că aveți o bună etanșare între ureche de deschidere și de la capăt de lumânare.

5)Lumina lumânarea, Odată aprins, lumânarea creează un ușor efect de vid, de oxidare, vapouring și desen înmuiat în ceară și resturi de la urechi.Aceasta este o foarte blând și neinvaziv proces, și, probabil, veți experimenta un minunat

trosnituri sau moale sunet fluierat în timpul procedurii.Aproximativ timp de ardere pentru lumanare este de 10~12 minute.

6) Scoateți lumânare la ureche, o dată flacăra ajunge la linia de marcaj

Stinge lumânarea într-un pahar de apă și se taie ars parte.

Note:

Datorită lumină și ecran de setare diferență, elementul de culoare pot fi ușor diferite de cele din imagini.

Vă rugăm să permiteți ușoară dimensiune diferenta din diferite manuale de măsurare.

  • Ureche Grijă De Îndepărtare: Lumanari Ureche Îngrijire Sănătos
  • Origine: NC(de Origine)
  • Numărul De Model: Lumanari Ureche/Urechi Wax
  • Cantitatea: 100buc/punga
  • Material: Amestec De Bumbac
  • Ceara Ureche Curat Hopi Ureche Lumânări: Indian Hernierea Parfum
  • Caracteristică: Suport Dropship
  • Îngrijire Sănătoasă: Ear Cleaner Wax
  • Tip De Element: ureche de îngrijire instrument
  • Nume De Brand: DEDOMON
  • Tip: Lumanare ureche aromoterapie
  • Dimensiune: Length 23cm
  • Tratament De Îngrijire: Lumanari ureche

Etichete: ceara ureche remov, curățați ureche, curățați ureche instrument, lemn de terapie de masaj instrumente, mimikaki, tema jurassic park, beewax, contact roata, beewax poloneză, ear wax remover instrument.

Scrie o recenzie

100buc Lumanari Ureche Ureche Ceara de Îndepărtare de Curățare Lumânări Indiana Terapie Naturală Beewax Gol Hernierea Lumanari Ureche Ureche Instrumente de Îngrijire

100buc Lumanari Ureche Ureche Ceara de Îndepărtare de Curățare Lumânări Indiana Terapie Naturală Beewax Gol Hernierea Lumanari Ureche Ureche Instrumente de Îngrijire

Scrie o recenzie

Produse similare