Produs nou

Mini LED-uri de Lumină Inel de 3.5", USB Selfie Inel de Lumină Lampă cu Trepied Fotografie Ringlight pentru Tik Tok VK Youtube Vlog Machiaj Studio

999 Produse

34.48lei

-42%

60.49lei

Adauga la lista de dorinte

⭐ Următoarele Țări nava din Republica cehă Depozit, livrare 3-7 zile !

Spania, Franța, Italia, Portugalia, Germania, Belgia, Olanda, Polonia, Austria, Bulgaria, Republica Cehă, Danemarca, Estonia, Finlanda, Grecia, Ungaria, Irlanda, Lituania, Luxemburg, Letonia, România, Suedia, Slovenia, Slovacia.

⭐ Japonia: nava din Japonia depozit,livrare 3-7 zile!

⭐ Australia: nava din Australia locale depozit,livrare 5-7 zile!

⭐Descriere:

✔️✔️ Acest drept Lampă este de 3.5 inch(aproximativ 9cm), dar este de bună calitate.trepiedul este robust, are două componente - una care este de a ține în mână telefonul și încă unul cu inel de lumina.Brațele sunt stabile și pot fi reglementate.Un alt scop al lămpii puteți atașa la masa.Are cablu USB, astfel încât puteți să-l conectați la un încărcător sau la un laptop.și, de asemenea, cu control de la distanță comutator,puteți ajusta mai bună luminozitate și culori pentru nevoile tale!

✔️✔️ Ring Lampa are trei tipuri de lumină - c vechi, cald și mijlocii , și se poate ajusta 10 nivel de luminozitate.Puterea de lumina poate fi, de asemenea, reglementate de la foarte scăzut la liniște mare.Regulamentul este buna.Atunci când alegeți opțiunile și apoi porniți-l din ea își amintește de ce au fost aceste opțiuni și atunci când îl porniți din nou se va pune în mod automat aceste opțiuni din nou.

✔️✔️ E bine lampă pentru fotografierea obiectelor mici atunci când doriți să aveți într-adevăr ascuțite foto cu rea naturale condiții de lumină.perfect pentru crearea de clipuri video și podcast.Ghici ce, acesta poate fi utilizat nu numai pentru selfie și video, dar, de asemenea, pur și simplu ca o lampă de birou.

✔️✔️ Suport De Telefon Mobil

360 de grade de rotație suport de telefon, liber pentru a regla orice unghi doriți pentru convenabil revizuirea, poze sau clipuri video de fotografiere.

Lățimea de titularul este de 2 inch minim la 2.95 inch maxim, va compatibil cu cele mai multe telefoane inteligente, pentru iPhone 7 plus, 7, 6, 6s, 5, 5s, 4, 4s/iPod touch/Samsung/LG/Huawei/HTC,ect

deschis lățimea de clip pot fi ajustate de la 0 la 2.75 inch(7cm).Acesta este compatibil cu cele mai multe mese și birouri de diferite grosimi

✔️✔️ Caietul de sarcini

Tip:3.5 inch inel de lumină cu clip + trepied Reglabil suporta

1.Tensiune de alimentare:5V, Putere:9.6 w

2.Temperatura de culoare: 3500 K, 7500 K

3.Trei culori: alb ,alb cald, alb cald

4.Becuri cu LED-uri: 48 buc led-uri

5.Luminozitatea moduri:10-nivel de luminozitate reglabilă

6.Inel de lumina material:Negru-metal vopsit

7.De încărcare: USB plug(potrivit pentru laptop,incarcator USB,power Bank)

✔️✔️ Pachetul include:

1* 3.5 inch inel de lampa cu telecomanda

1* 20cm D esktop trepied Gratuit (Cadou) 1* 360° suport de telefon Gratuit (Cadou )

1* manual de utilizare

  • Plug: USB de încărcare
  • Articol: USB Lampă în formă de Inel cu Trepied
  • Moduri de lumina: lumina alba, lumina calda, lumina moale
  • Sursa De Lumina: de înaltă calitate LED-uri
  • LED-uri lumina de umplere: Selfie lampa cu Muntele
  • Folosind: machiaj inel lampă / fotografie /Youtube
  • Origine: NC(de Origine)
  • Tip: inel cu lumina pentru telefon mobil
  • Stil: led-uri de lumină inel
  • Ambalare: Cutie
  • Nume De Brand: YPLZ
  • Dimensiune: 3.5 inch selfie light
  • Temperatura De Culoare: De la 3500 K, 7500 K
  • Pachet: Da

Etichete: neewer softbox, universitatea peking, sarcina lumini, camera pentru trepied, profesional foto lumina, lampa inel, set tik tok, mufa rca, led, lampa led inel.

Scrie o recenzie

Mini LED-uri de Lumină Inel de 3.5

Mini LED-uri de Lumină Inel de 3.5", USB Selfie Inel de Lumină Lampă cu Trepied Fotografie Ringlight pentru Tik Tok VK Youtube Vlog Machiaj Studio

Scrie o recenzie

Produse similare