Produs nou

PULUZ 4 în 1 Vlogging Difuzat Live Video Smartphone Rig +4.6 inch LED Selfie Inel de Lumina si Microfon +Montare Trepied+Cap Trepied

999 Produse

164.97lei

-20%

206.22lei

Adauga la lista de dorinte

PULUZ 4 în 1 Vlogging Difuzat Live Video Smartphone Rig +4.6 inch LED Selfie Inel de Lumina si Microfon +Montare Trepied+Cap Trepied

PULUZ 4 în 1 Vlogging Difuzat Live Video Smartphone Rig + 4.6 inch Inel LED Selfie Lumina Kituri cu Microfon + Trepied Mount + Rece Pantof Cap Trepied pentru iPhone, Galaxy, Huawei, Xiaomi, HTC, LG, Google, și Alte Smartphone-uri

4.6 inch Inel de LED-uri

1. LED-uri de lumină inel poate fi montat pe suportul și ia-o oriunde, acesta poate fi, de asemenea, eliminate de la standul de la orice moment, trepied cap de minge poate de 360 de grade de rotație poate liber să se adapteze la orice unghi (suportul nu este inclus).

2. Inelul de lumină este fabricat din 20buc LED de economisire a energiei margele, o disipare a căldurii este excelent, curent constant conduce vehicule și de redare superioară a culorilor, se înmoaie sursa de lumină și de a spori tonusul pielii în portrete fotografice.

4. 3 culori de iluminare modul de luminozitate reglabilă pentru dvs. de a alege,puteți regla culoarea și luminozitatea foarte ușor, perfect luminozitatea poate fi realizat fără a instala suplimentar de filtre colorate.Trei culori de lumina naturala moale ilumina frumusețe în diferite ocazii.

5. Porturile USB pot fi folosite cu mai multe dispozitive, cum ar fi conectarea computerul gazdă, laptop, putere mobil și încărcător USB.Va fi capabil să se bucure de LED-uri de lumină inel în orice moment gratuit.

6. Ușor și portabil de design: Convenabil de a folosi și de a efectua atunci când călătoresc sau lucrează în aer liber etc.

7. Funcția de disipare a căldurii: coajă de Metal, chiar dacă este utilizat pentru o perioadă lungă de timp,nu este nevoie să vă faceți griji că lampa va fi cald.

8. Extinse de aplicare: este aplicată pe scară largă pentru fotografie în aer liber lumina, de umplere de lumină în interior, portret, moda, publicitate, fotografie, filmare video, etc.

Microfon

1. Microfonul poate fi fixat pe DV cu microfon gaură și calea.MS stereo sistem permite un sunet natural pick-up.Oferind un sunet stereo de imagine cu o claritate superbă.

2. Pickup model (afectează soundstage lățime) poate fi setata la 90 sau 120 in functie de sunet.

3. Se potrivesc pe orice dispozitiv pe care aveți de 3,5 mm MICROFON mufă și hot shoe.

4. Răspuns în frecvență: 30-15000Hz.

5. Sensibilitate: -40dB+/-2dB (0dB = 1V/Pa la 1KHZ).

Vlogging Rig

1. Acesta este un must-have pentru tine, dacă vă place de înregistrare video de înaltă calitate.Se face clipuri video de fotografiere mult mai ușor, deoarece au o mult mai bună aderență cu două mânere.

2. Cu 3 pantof standard montare slot, puteți obține de iluminat și microfon atașamente.Un instrument fantastic pentru care aveți nevoie să ia de calitate superioară telefoane sau clipuri video aproape la nivel profesional.

3. Designul special vă va permite să ia de echilibru fotografii și captura unic vietile experiențe

4. Un accesoriu must-have pentru oricine care doresc să-și îmbunătățească film abilitățile cu un telefon care trage imagini mai bune decât multe camere high end.Se poate monta cu orice trepied, slider sau carucioare.

5. Compatibil cu iPhone 8 Plus, iPhone X, Samsung, Huawei cele mai multe smartphone, cu sau fără un caz de 2 inch la 3.5 inch wide.

Mini Trepied Mount

1. Ușor și portabil de design, doar 150g.

2. Realizate din gros și robust din plastic, perfect pentru fotografiere de acțiune de sport imagini de la un unghi fix, dar poate fi, de asemenea, folosit ca un mâner pentru a trage video sau fotografii cu GoPro, compact aparat de fotografiat sau smartphone.

3. Noul mecanism buton vă permite să poziția și de blocare mingea cu capul într-un rapid, intuitiv mișcare.Apăsarea butonului lanseaza mingea în comun pentru a se deplasa liber.Atunci când butonul este eliberat, balonul este blocat automat în poziția selectată.

4. Cu această construcție solidă, acesta oferă o bază sigură în orice situație și picioare de cauciuc garantează o stabilă și aluneca liber pe orice suprafata.

5. 1/4 inch șurub universal, compatibil cu Canon/ Nikon/ Sony/Pentax camere compacte și ușoare, altele greutate Dslr cu 1/4 inch fir; potrivit pentru GoPro 5/4/3+, și iPhone, Galaxy, Huawei, Haweel și alte smartphone-uri.

6. Sarcină maximă: 1kg.

7. Dimensiuni: 17.3*5.5*4.3 cm.

  • Tip: Youtube Live Stream telefon Mobil Vlogging Rig
  • Pachet: Da
  • Potrivit: Pentru iPhone,Galaxy,Huawei,Xiaomi, HTC, LG, Google, Alte Smartphone-uri
  • Nume De Brand: yongnuo
  • Origine: NC(de Origine)

Etichete: flash yongnuo, portabil video cu led-uri lumina, yongnuo, Yongnuo 50mm, culoare led lumina video, trepied de oțel, 300 de aer, godox trepied, inel yongnuo, camera cheie.

Scrie o recenzie

PULUZ 4 în 1 Vlogging Difuzat Live Video Smartphone Rig +4.6 inch LED Selfie Inel de Lumina si Microfon +Montare Trepied+Cap Trepied

PULUZ 4 în 1 Vlogging Difuzat Live Video Smartphone Rig +4.6 inch LED Selfie Inel de Lumina si Microfon +Montare Trepied+Cap Trepied

Scrie o recenzie

Produse similare