Produs nou

Yoni Aburi Femei îngrijire a sănătății Aburi Scaun de Aburi pentru Fata Șasiu Bun pentru Femei Sănătate Aburi Scaun

999 Produse

402.36lei

-41%

693.72lei

Adauga la lista de dorinte

Caracteristici Principale:

De înaltă calitate Despre produsul Cu diferite fumigene, aparate de fumigație ajută pentru a îmbunătăți starea de nutriție și de a promova funcția de uter, ovare, vagin, uretra și prostata și alte părți ale corpului, amelioreaza eficient durerea din inflamații ginecologice, prostatita cronica, disfunctii sexuale, hemoroizi și alte dureri de corp.Care au nevoie de sănătos fumigație terapie?Din cauza nici o durere, efecte secundare de fumigație terapie, fumigație terapie este foarte util, si foarte bun pentru femeile gravide, care au durere sau sângerare, acest lucru poate fi folosit ca o urgență măsuri pentru a reduce durerea și sângerarea.Este bun pentru Femei după ce a dat naștere, care are dureri menstruale sau menstruație neregulată, care vrea sanitare menstruatiei, care are anormale leucoree, sau oameni cu prea uscat sau prea oilly pielii, care au constipatie sau obezitate abdominală, care de multe ori au alunite Despre produs Tensiune Nominală : 220V/110V Design Ergonomic Structura de Aburi tratament - Hidratare și Hrănitoare Departe-infraroșu cataplasma.

De Departe Infraroșu Aburi Scaun

1: se Introduce apa într-un recipient de oțel inoxidabil.Este important să rețineți că, cantitatea de apă nu poate depăși recipient; acest lucru este foarte important.

2: cutia De plastic este folosit pentru încărcarea ierburi, și dacă aveți ierburi, le puteți pune într-o cutie de plastic și a pus apoi în cutie de plastic pe un boiler din otel inoxidabil, pe care le puteți alege, de asemenea, nu să-l folosească.

3: Conectați sursa de alimentare, începe vapor, pentru a regla viteza de încălzire în funcție de nevoile dumneavoastră.Dacă faceți clic pe "high" gear, abur vor fi generate în aproximativ 5-8 minute;

4: Instalați pernă și stai încet pe plastic mat și vă puteți bucura de ea;

5: puteți folosi "high" și "low" unelte pentru a regla aburi de căldură; atunci Când apăsați "lampa" buton, becul rosu de pe aparat se va aprinde, lumina roșie va emite raze infraroșii de departe, și raze infraroșii de departe va fi benefic pentru organismul uman; atunci când apăsați pe "Automat" buton, aparatul va fi separat de temperatură ridicată și temperatură scăzută timp de 15 secunde.Conversia automată; aparatul are o funcție de distribuție, se va opri în mod automat de lucru, după 35 de minute, asa ca fenomen normal, vă mulțumesc!

Client întrebări & răspunsuri

Transport:

1:Noi, de obicei, nava element în termen de 1-5 zile lucrătoare după ce plata a fost procesată.

2:vă Rugăm să asigurați-vă că adresa de livrare este corecta.

3:vă Rugăm să nu 1-3 scoruri mici la transport provoca transport maritim de peste mări va fi afectat de mai mulți factori, cum ar fi Vamal de procesare, Post grevă etc.

4:comenzile Dvs. este în mod normal gestionate de Funkit.ro Premium Funkit.ro Standard sau DHL, FedEx, UPS, Aramex sau EMS și etc. în funcție de locația dumneavoastră.

5:de obicei, durează 7-45days pentru a ajunge la tine, care este supus la locația dvs. și personalizate clearnance.;

Problema Impozitului:

Ca vămuire proces este diferit în diferite țări,dacă astfel de produse trebuie să fie colectate de tarifare ,cumpărătorul trebuie să plătească tariful.Vânzătorul nu poartă nici o tarifar de import, vă mulțumesc!

Articole Cu Defecte:

Ce trebuie să fac pentru elementele defecte dacă am înțeles ?

1:Dacă funcționează în mod normal și doar puncte minore, vă rugăm să luați fotografii sau clipuri video și contactați departamentul nostru de vânzări și se va rezolva.

2:Dacă nu se poate lucra, vânzările noastre vor verifica apoi oferi soluție rezonabilă.

  • Numărul De Model: FX01
  • Componenta: Bideuri
  • Nume De Brand: AEJSTMUN
  • Material: Alte

Etichete: lenjerie sexy femei erotic pantaloni, facial vapor, caz vaporesso luxe 2, pentru sănătate, ochiurilor de plasă de aburi implora, aragaz cu aburi, pulover femei, ou yoni, hot sexy femei foto, fata vapor.

Scrie o recenzie

Yoni Aburi Femei îngrijire a sănătății Aburi Scaun de Aburi pentru Fata Șasiu Bun pentru Femei Sănătate Aburi Scaun

Yoni Aburi Femei îngrijire a sănătății Aburi Scaun de Aburi pentru Fata Șasiu Bun pentru Femei Sănătate Aburi Scaun

Scrie o recenzie

Produse similare