Produs nou

Ultrasonic Pest Repeller 6 Pack Mai Noi Modernizate Cu Ultrasunete Pest Repelent

999 Produse

46.62lei

-18%

56.86lei

Adauga la lista de dorinte

100% de brand nou și de înaltă calitate

OOTDTY

Caracteristici:

Mai recentă Tehnologie cu Ultrasunete Modernizate cu Cip: Adoptarea recentă cu ultrasunete cip a impactului soareci, sobolani, paianjeni, purici, gandaci, furnici, muste, tantari la auzul lor și a sistemului nervos pentru a le face neplăcut și incomod, care va conduce-le departe de casa ta și să facă ei nu îndrăznesc să se apropie de casa ta.Ce e mai mult, acest parazit respingător nu va ucide dăunătorii.

PRIETENOS ȘI ECONOMIC - Acest electronic pest repeller este prietenos pentru om și minunat animalele noastre de companie cum ar fi câini și pisici.Inodor, fără zgomot și fără radiații.Pest control foloseste undele sonore pentru a conduce dăunătorilor și șobolani departe, fără a le ucide lăsând urât mort insecte sau rozătoare în urmă pentru tine să se ocupe.

Ușor de instalat și de folosit: pur și Simplu conectați noastre cu ultrasunete pest repeller, funcționează atunci când observați tulbure strălucire.Această mașină ar trebui să fie instalat 10-30inch departe de podea, și nici alte obstacole în jurul termen de 1 metru.

Zona de acoperire: maximul de acoperire a noastră cu ultrasunete pest repeller este de până la 1200 de metri pătrați.Datorită ziduri solide, care vor diminua efectul de val cu ultrasunete, vă sugerăm să utilizați 1 unitate per medie-dimensiuni camera cu o problemă gravă.Unități suplimentare vor fi necesare în zone mai mari.

Multifuncțională și de Economisire a Energiei: Costă mai puțin de 10 dolari cu un an în energie electrică, dar pot salva sute periculoase pulverizare a pesticidelor.Potrivit pentru camera de zi, dormitor, bucatarie, magazin, casa, depozit, garaj, casa, apartament, magazie, chiriași, și mai mult.

Caietul de sarcini:

Produs putere: 5w

Frecventa: 50-60Hz

Tensiune alimentare: 90-220v

dimensiune: 90*56*50mm

material: ABS

Culoare: alb

Cantitate:6 buc

Plug caietul de sarcini: NE / Britanic / Australian / European

Notă:

Nici pachetul de vânzare cu amănuntul.

Tranziție: 1cm=10mm=0.39 inch.

Vă rugăm să permiteți-0-1cm eroare din cauza manuală de măsurare.pls asigurați-vă că nu minte înainte de a licita.

Din cauza diferenței între diferite monitoare, imaginea nu poate reflecta culoarea reală a elementului.Vă mulțumesc!

Pachetul include:

6 x Ultrasonic Pest Repeller (alte accesorii demo-ul din imagine nu este inclus.)

  • Origine: NC(de Origine)
  • Produs putere:
  • Nume De Brand: NoEnName_Null

Etichete: curat ultrason, respinge, pest, soareci respinge, electric cu ultrasunete, pest repel, masina ultrason, rozatoare pest repeller electric cu ultrasunete, respinge cu ultrasunete, oem cu ultrasunete.

Scrie o recenzie

Ultrasonic Pest Repeller 6 Pack Mai Noi Modernizate Cu Ultrasunete Pest Repelent

Ultrasonic Pest Repeller 6 Pack Mai Noi Modernizate Cu Ultrasunete Pest Repelent

Scrie o recenzie

Produse similare