Produs nou

3/4" de Înaltă Calitate de Ulei Separator de Apă 015 Q P S Compresor de Aer Accesorii Aer Comprimat Precizie Filtru Uscător de QPS

999 Produse

82.54lei

-20%

103.19lei

Adauga la lista de dorinte

Nume Produs: Precizie De Filtrare

Caietul de sarcini: Q clasa (eliminare praf) 3 microni

P clasa (eliminarea apei) 1 micron

S-a (separarea uleiurilor din parafine) 0.01 microni

Utilizare mediu: aer comprimat

Material: de înaltă rezistență din aliaj de aluminiu

Presiune de intrare: 0-1.0 mpa (0-10 kg)

caracteristică:

1. Coajă de Metal, bună rezistență la compresiune: shell-ul este fabricat de înaltă rezistență din aliaj de aluminiu de metal, care este rezistent la coroziune, în bună rezistență la presiune, în condiții de siguranță pentru a utiliza și rezistente la căldură.

2. Nano-precizie de filtrare de bază: compresorul De aer este activat pentru aproximativ 4.000 de ore pentru a înlocui elementul de filtrare.Interiorul și în afara de filtrul de bază adoptă un diametru mare, galvanizat plasă.Performanța de gaz este puternic.Stratul de mijloc se foloseste fibra de sticla plastic armat cu precizie diferite, și interceptează particule mari în primul rând. atunci intercepta particule mici și prelungi durata de viață a filtrului.

3. Mare-design cu deschidere, presiunea de stabilitate: mare-design cu deschidere, mici modificări în presiunea aerului, de purificare și filtrare a avea efect în original presiune.

4. Purifica aerul și pentru a extinde durata de viață a echipamentului: acesta poate fi aplicat la purificarea aerului de compresoare de aer, transport, automobile, mașini, de fabricație și a altor aer comprimat.

5. După sursa de gaz este filtrat, echipamentul rata de eșec poate fi redus foarte mult, durata de viață a echipamentului poate fi prelungită, producția, calitatea produsului poate fi îmbunătățit, și mici de bani poate fi mult utilizată.

Lista de pachete

Filtru*1

015 Q - linia Principală de filtrare este folosit pentru a controla întregul sistem înainte de a compresorului, aftercooler sau congela uscător și alte filtre.Se poate filtra o cantitate mare de lichid și particule solide de peste 3 microni, cu un minim de continut rezidual de ulei de numai 5 PPMW / W.

015 p - Elimina linia de aer filtre de echipamente, mașini, motoare, cilindri și o clasă de ultra-eficient de filtre de degresare pentru a elimina umezeala și particule înainte sau după adsorbție uscător.Se poate filtra lichid și solid de particule la fel de mici ca 1 micron la un minim de continut rezidual de ulei de numai 0,5 PPMW / W.

015 Trompeta - Ultra-eficient filtru de degresare, de obicei, utilizate în amonte de adsorbție uscător sau oferind un uscător în care aerul este complet fără ulei.Se poate filtra lichide și solide în particule cât mai mici de 0,01 microni, atingând un minim de continut rezidual de ulei de numai 0.01 PPMW / W, și o conductă de aer filtru în amonte pentru a proteja P.

Notă: Acest filtru este un low-filtru de presiune cu o presiune de 10 kg.Pentru presiuni mai mari de 10 kg de inalta presiune, filtre trebuie să fie utilizate, în caz contrar este periculos!

  • Material: de înaltă rezistență din aliaj de aluminiu
  • Nume De Brand: VAHIGCY
  • Numele produsului: Precizie De Filtrare
  • Numărul De Model: Filtru
  • Tip: Instrument De Mână Piese
  • Utilizare: DIY acasă

Etichete: nova parte, uscător de piese, uscător cu adsorbție, compresor de aer cu uscator, instrumente de aer comprimat, comerciale compresor de aer accesorii, acvariu suprafață, uscător de aer filtru, compresor uscător de, air max zoom, 220v compresor de aer.

Scrie o recenzie

3/4

3/4" de Înaltă Calitate de Ulei Separator de Apă 015 Q P S Compresor de Aer Accesorii Aer Comprimat Precizie Filtru Uscător de QPS

Scrie o recenzie

Produse similare