Produs nou

330 de Metri de control de la distanță de formare de câine guler opri latratul guler.

999 Produse

110.25lei

-20%

137.84lei

Adauga la lista de dorinte

Funcția Auto-off pentru a economisi energie atunci când nu este în uz pentru a prelungi viata bateriei fortransmitte Telecomandă 1. Antena: Transmite semnalul de la Telecomandă la Guler Receptor. 2. : Clipește verde atunci când oricare dintre stimularea butoanele sunt apăsate Va clipi roșu dacă energia acumulatorului este scăzută, pentru a indica transmițătorul are nevoie de reîncărcare. 3. Stimularea Butonul: Oferă impulsuri electronice de stimulare pentru a o Zgarda Receptor,în funcție de poziția Comutatorului Basculant. 4. Vibrații Butonul: Oferă vibrații la un Guler Receptor, în funcție de poziția Comutatorului Basculant. 5. Buton de sunet: Oferă un sunet de la un Guler Receptor, în funcție de poziția Comutatorului Basculant. 6. Intensitatea Cadran: Rotiți selectorul pentru a regla nivelul de vibrații sau șoc static stimulare de la 1 la 6. 7. Comutator (Câine Selecție): Switch-uri de control între Guler Receptor 1 sau Guler Receptor 2 (Câine 1 sau Câinele 2). 8. Portul de încărcare: încarcă bateria din Telecomandă atunci când este conectatla o sursă de alimentare.Caracteristici

Reîncărcabilă Telecomanda si Zgarda Receptor.Rezistent La Apa Guler Receptor. 6 niveluri de intensitate a Vibrațiilor. 6 niveluri de intensitate de Șoc Static.Tonul Standard.Ușor de utilizat, Intensitate reglabilă Dial.Simplu, ergonomic design layout.Rapid și simplu de procesul de împerechere.Rază de 500 de metri.Capabile de control simultan de doi câini (receptor suplimentar este contra plată).Reglabile curea de piele de Vacă pentru a se potrivi orice dimensiune de câine.

  • Material: Plastic
  • Tip: Câini
  • Numărul De Model: HPT-902
  • Nume De Brand: AHKUCI
  • Tip De Element: Formare Gulere

Etichete: guler șoc, anti coaja guler de câine, guler de câine șoc, anti coaja, anti coaja de câine, guler de câine electr, scoarța, antibark guler, anti scoarța, anti-lătrat de câine în aer liber.

Scrie o recenzie

330 de Metri de control de la distanță de formare de câine guler opri latratul guler.

330 de Metri de control de la distanță de formare de câine guler opri latratul guler.

Scrie o recenzie

Produse similare