Produs nou

Portabil Piele Cutie De Trabucuri Humidor 2 Tuburi Titularul Mini Trabucuri Cutie De Călătorie Accesorii Trabucuri Cu O Cutie-Cadou

999 Produse

86.67lei

-30%

123.84lei

Adauga la lista de dorinte

►AMBALAJ: Ambalat într-o elegantă cutie de cadou.Este un cadou perfect pentru orice ocazii, cum ar fi, de Nunta, Ziua Tatălui, Ziua de nastere, Aniversare, etc.

Descriere:

Material: Piele

Culoare:Maro/Negru

Capacitate: 2 Trabucuri

Pachet:

Tabachera *1

Cutie*1

Plata:

► Vom accepta Alipay, West Union, TT.Toate cardurile de credit sunt acceptate prin sigure de plată procesor ESCROW.

► Plata trebuie să fie făcută în termen de 3 zile de la comanda.

► Dacă nu puteți checkout imediat după licitație de aproape, vă rugăm să așteptați câteva minute și încercați din nou Plățile trebuie să fie finalizate în termen de 3 zile.

Shippent:

► TRANSPORT MARITIM LA NIVEL MONDIAL. (Cu excepția unor țări și APO/FPO)

► Comenzi procesate în timp util după verificarea plății.

► Am doar nava a confirmat pentru adrese.Adresa dvs. de ordine TREBUIE să se POTRIVEASCĂ cu adrese de Livrare

► SERVICII de TIMPUL de TRANZIT este furnizat de către operatorul de transport și exclude weekend și de sărbători.Timpii de tranzit poate varia, în special în timpul sezonului de vacanta.

► Dacă nu ați primit expedierea în termen de 50 de zile de la plată, vă rugăm să ne contactați.Vom urmari expedierea și de a lua înapoi la tine cât mai curând posibil, cu un răspuns.Scopul nostru este satisfactia clientului!

► Datorită statutului de stoc și diferențele de timp, vom alege pentru a navei articolul dvs. din primul depozit disponibil pentru livrare rapida.

Rambursare:

► Ai 7 zile pentru a ne contacta și 30 de zile pentru a reveni de la data la care a fost primit.Dacă acest element este în posesia ta mai mult de 7 zile, se consideră că este folosit și NU VOM EMITE O RAMBURSARE SAU ÎNLOCUIRE.NU există EXCEPȚII!Costul de livrare este suportat de către ambele vânzător și cumpărător în jumătate.

► Toate produsele returnate TREBUIE să FIE în ambalajul original și TREBUIE să ne FURNIZAȚI cu transport număr de urmărire, motiv specific pentru a reveni

► Va vom returna INTEGRAL SUMA adjudecată, la primirea bunului în starea inițială și ambalare, cu toate componentele și accesoriile incluse, DUPĂ ATÂT Cumpărător și Vânzător a anula tranzacția de la Funkit.ro.SAU, puteți alege să aveți un înlocuitor.

► Vom suporta toate cheltuielile de transport maritim în cazul în care produsul(ele) este (sunt) nu ca publicitate.

Feedback-ul:

► Noi menținem standarde înalte de excelență și să depună eforturi pentru 100% satisfacție a clienților!Feedback-ul este foarte important, vă rugăm să ne contactați imediat ÎNAINTE de a ne da feedback neutru sau negativ, astfel încât să putem răspunde în mod satisfăcător preocupările dumneavoastră.

► Este imposibil de a aborda problemele, dacă nu știm despre ele!

Capacitate: 3 Trabucuri

  • Pachet: Cutie Cadou
  • Capacitate: 2 tuburi
  • Cerere: Turism/Petrecere/Bar/Cadou
  • Numărul De Model: HY-1206
  • Numele: Tabachera
  • Material: Piele
  • Nume De Brand: Guevara

Etichete: trabuc țeavă, ykpuii tabachera, caz trabuc, trabucuri cutie mare, orez de aur, trabucuri cutie de trabucuri, trabuc foarfeca, cutie de trabucuri, turism internațional accesorii, filtru aer toyota prado.

Scrie o recenzie

Portabil Piele Cutie De Trabucuri Humidor 2 Tuburi Titularul Mini Trabucuri Cutie De Călătorie Accesorii Trabucuri Cu O Cutie-Cadou

Portabil Piele Cutie De Trabucuri Humidor 2 Tuburi Titularul Mini Trabucuri Cutie De Călătorie Accesorii Trabucuri Cu O Cutie-Cadou

Scrie o recenzie

Produse similare