Produs nou

2020 Nou 3M Un Strat Lung Voal de Mireasa cu Pieptene Tul cu Margele Dantelă Margine Catedrala Voal de Mireasa cu Cristal Accesorii de Nunta

999 Produse

115.62lei

-29%

165.17lei

Adauga la lista de dorinte

* Cum este internațional de servicii de transport,timpul de livrare și poștale variază de la o regiune diferită.Cele mai eficiente de curierat vor fi aplicate (DHL,UPS,FEDEX,EMS,etc.).În timpul de vacanță speciale cum ar fi Chineza Festival, Vacanță,Sărbătoare Națională,timpul de expediere va fi un pic mai mult.

* Taxe de Import, impozite și taxe nu sunt incluse în prețul sau taxele de transport.Aceste taxe sunt responsabilitatea cumpărătorului.Vă rugăm să verificați cu țara biroului vamal pentru a determina ce aceste costuri suplimentare vor fi înainte de a licita/cumpara.Servicii de transport maritim Ora Estimată Din China spre statele UNITE ale americii Serviciu de Urmărire 2-5 zile www.dhl.com 2-5 zile www.fedex.com 2-5 zile www.ups.com 5-10 zile www.ems.com.cn 7-20 zile intmail.183.com.cn Politica de Returnare

Satisfactia dumneavoastra este de cea mai mare importanță pentru noi.La sosirea pachetului, vă încurajăm să verificați și asigurați-vă că rochia sau îmbrăcăminte a fost făcut la dimensiuni standard sau personalizate măsurători care ați specificat-o.Încercați pe rochia ta sau haine cât mai curând posibil, fără a scoate tag-uri, modificarea, sau masina de spalat rochia.Dacă sunteți returnarea sau schimbul de rochii, haine sau accesorii, vă rugăm să asigurați-vă că acestea sunt în starea lor originală - nepurtate, nespălate, nealterată, nevătămată, curată, fără scame și păr și, cu etichetele intacte și atașat.

1. Defecte, Deteriorate sau Mis-a trimis materiale

Defecte, deteriorate sau expediate greșit elemente sunt eligibil pentru o rambursare completă.Atunci când solicită rambursarea dvs., vă rugăm să fie gata să ofere Servicii pentru Clienți cu fotografii care arată în mod clar o problemă cu elementele.Dacă credeți că elementele au fost deteriorate în timpul transportului, Client Service va avea nevoie de fotografii, care prezintă ambalaje deteriorate, precum și "o Dovadă de Daune" documentația de livrare operator de transport, în scopul de a procesa rambursarea.

2. Dimensionarea sau Montarea Probleme

Ca toate rochiile și hainele cusute de mână, terminat rochia poate varia cu aproximativ o (1) cm în orice direcție a specificat măsurători.Pentru a se asigura că elementul dvs. va potrivi perfect, croitori noastre au creat toate rochiile noastre cu material adițional, în cusături, pentru a permite minore dimensiunea modificări să fie făcute cu ușurință.

Elementul nu este dimensiunea care ai comandat

Ar trebui să-ți element dimensiune diferă de specificațiile de comanda de mai mult de un centimetru, am să vă încurajez pentru a găsi pentru a găsi un croitor local pentru a face ajustări, și noi vă vom rambursa până la 50% din costul de croire.Dacă alegeți această opțiune, vă rugăm amintiți-vă pentru a solicita o confirmare de primire de la croitor, ca o copie a acesteia trebuie să fie furnizată atunci când solicită rambursarea.

elementul este dimensiunea care ai comandat dar nu se potrivesc

Pentru Personalizat-a Făcut Pentru rochii, dacă elementele care nu se potrivesc în mod corespunzător, dar au fost făcute cu precizie în funcție de specificațiile dumneavoastră, vă sunt eligibile pentru o gratuit, o singură dată-numai re - dimensionare serviciu.Sunteți responsabil pentru toate taxele de expediere suportate.

3. Culoare Nepotrivire

Setările de ecran de computer poate modifica culoarea de imaginile prezentate.Ușoară culoare neconcordanțe între culoarea de element și culoarea afișată pe ecran nu înseamnă că elementul este defect sau expediate greșit.Cu toate acestea, dacă sunteți siguri că ați primit elementul într-o culoare greșită, vă rugăm să contactați Serviciul Clienți pentru a vedea dacă o întoarcere sau de restituire este posibil.

4. Procesul De Returnare

Contactați Serviciul Clienți în termen de 7 zile de la primirea comenzii.Include o descriere și fotografii documentare motivul pentru retur.Se întoarce nu vor fi acceptate fără o aprobare prealabilă de la Client Service.

Odată ce Serviciul Clienți a aprobat cererea dvs., vă rugăm să trimiteți elementul în termen de 5 zile și completat Formularul de Returnare a Produsului înapoi la noi cât mai curând posibil.

După ce a primit de la instituția noastră, randamentul tau va fi procesat în 5 până la 7 zile lucrătoare.O dată cu întoarcerea ta este confirmat și inspectate, vă rugăm să permită până la două cicluri de facturare pentru a fi creditate în contul dumneavoastră.Produsele returnate în inacceptabil condiție nu va fi procesată ca restituirile și nu poate fi trimis înapoi la tine.Întrebări frecvente

PLĂȚILE

Puteți face o plată prin Card de Credit, Transfer Bancar sau Moneybookers.

Acceptă următoarele metode de plată:

CONTACTATI-NE

A. Dacă aveți orice întrebări sau îndoieli, vă rugăm să ne contactați prima dată.Bine ati venit la e-mail-ne, și personalul nostru vă va oferi un răspuns satisfăcător.

B. Mulțumit, vă rugăm să ne lăsați un feedback pozitiv și 5 stele, DSR.

C.Dacă nu sunteți mulțumit cu produsul sau serviciul în orice condiții, vă rugăm să NE CONTACTAȚI înainte de a părăsi orice feedback și joasă DSR scoruri sau de a lua orice acțiuni și să ne dea o șansă de a rezolva probleme pentru tine.

  • Voaluri Marginea Stil: Dantelă Margine
  • Nume De Brand: WEIAIJIAYI TRADING CO LTD
  • Tip De Element: Voaluri De Mireasă
  • Voaluri Straturi: Un Singur Strat
  • Tip: Catedrala Voal
  • Gen: FEMEI
  • Numărul De Model: F0181
  • Technics: Fire Vopsite
  • Material: Poliester
  • Numele Departamentului: Adult

Etichete: iphone fitness acoperi, legis genuflexiuni antrenament, marmura galaxy 5 caz, lenovo yoga 930 film, cabochon cristal 1mm, lenovo yoga baterii, pandantive suspendate masina, marmura fox fly tying, normal scară de bucatarie.

Scrie o recenzie

2020 Nou 3M Un Strat Lung Voal de Mireasa cu Pieptene Tul cu Margele Dantelă Margine Catedrala Voal de Mireasa cu Cristal Accesorii de Nunta

2020 Nou 3M Un Strat Lung Voal de Mireasa cu Pieptene Tul cu Margele Dantelă Margine Catedrala Voal de Mireasa cu Cristal Accesorii de Nunta

Scrie o recenzie

Produse similare